Dėl didžiulių sąskaitų už elektrą kaltos dvasios?

Nuo 2007 m. Ričų šeima negalėjo atsikratyti pojūčio, kad aplinkui juos vyksta kažkas nenormalaus. Pati šeimininkė Lizi Rič nuolat aptikdavo daugybę purvinų pėdsakų valgomąjame, virtuvėje ir net miegamajame, nors trys jos vaikai prisiekinėjo, kad niekada nelakstė po namus su purvinais batais.

 

Durys atsidarinėjo savaime, o langų stikluose nei iš šio. Nei iš to atsirasdavo didelių įskilimų.

 

Šeimininkės motina misis Davenport nuolat niurzgėjo, kad patalpoje tvyro bjaurus kvapas – taip dvokia siera, tarsi čia būtų pragaras ir aplinkui keptuvėse čirškintų nuodėminguosius.

 

Labiausiai nepatenkintas buvo Bilis, namų šeimininkas. Susitikdamas su savo draugais kaimo bare, jis visą laiką skundėsi jiems didžiulėmis sąskaitomis už elektrą.

 

“Įsivaizduojate, – karščiavosi šeimininkas. – Nuo ryto iki vakaro žiūriu, kad nereikalingų lempų niekas nedegintų. Taupau kaip tik įmanoma. Ir vis tiek – kiekvieną mėnesį ateina didžiulės sąskaitos, tartum mes namuose aliuminį lydytume”.

 

Istorija neseniai baigėsi tuo, kad senoji misis Devenport įkalbėjo namiškius pakviesti į namus šventiką egzorcistą Edį Berksą. Tasai, atvykęs su dviem savo padėjėjais, beveik iškart aptiko didžiulę tamsios energetikos koncentraciją ir ėmėsi šėtono išvarymo ir patalpų pašventinimo apeigų.

 

Dabar Bilis džiūgauja. Sąskaitos už elektrą pasidarė kelis kartus mažesnės už ankstesnes. Šventikai pasakė, kad nors jis ir nemano, kad piktoji dvasia galėtų maitintis elektra, tačiau su tokiu reiškiniu jam teko susidurti jau ne pirmą sykį.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vidas

Lietuvoje gyvena setonas !

arvis

Cia bus naujas A.Kubiliaus pasiteisinimas.

Rytis

Kubiliaus svajone kad pas kiekvina gyventoja butu tokiu dvasiu

Taip pat skaitykite