Žmonių bukinimo procesas beveik įgyvendintas?

Vakarų žmonės pavirto bukais robotais, nebeturinčiais nei jausmų, nei blaivaus proto. Siaura specializacija ir neįtikėtinas biurokratizmas gali baigtis tuo, kad atsitikus kažkokiam taisyklėse nenumatytam įvykiui, savo galva mąstyti nebemokantys robotai išmirs kaip mamutai. Ganėtinai kategoriška nuomonė, tačiau beveik kasdien galime rasti ją patvirtinančių faktų.

 

208 metais, anglų žiniasklaida aptarinėjo tragišką incidentą, virtusį skandalu. Teisindeamiesi, kad yra tam nepasirengę, policininkai neišgelbėjo skęstančio vaiko. Kaip pranešė news.sky.com, tvenkinyje nuskendusio berniuko tėvai apkaltino tragiška baigtimi policininkus, atsakingus už tvarkos palaikymą jų vietovėje. Sutuoktiniai Treisė Lion ir Entonis Handertonas nepriima policininkų pasiaiškinimų, kad jie paprasčiausiai – nebuvo apmokyti, elgtis tokioje situacijoje.

 

Atsakingi policininkai buvo iškviesti į įvykio vietą žvejo, kuris pranešė, kad Didžiojo Mančesterio grafystėje du vaikai skęsta vandens telkinyje. Dešimtmetis Džordonas šoko į vandenį, kad neleistų nuskęsti aštuonmetei seseriai Betanei.

 

Du vietiniai žvejai spėjo išgelbėti Betanę, bet jos brolis nuskendo. Džordono patėvis ir jo draugas pasakojo tardymui, kad kai jie atvyko į vietą, pamatė, kad policininkai visą tą laiką stovėjo ant tvenkinio kranto.

 

Tik kai vyriškiai šoko į vandenį, tada prie jų prisijungė policininkas. Džordoną ištraukė iš tvenkinio, tačiau vėliau gydytojai ligoninėje konstatavo jo mirtį. Dabar sutuoktiniai pareiškė, kad negali suprasti kodėl policininkai nieko neveikė ir kodėl jie nedavė parodymų tardymui.

 

“Aš nežinau, kodėl jie nešoko į vandenį. Aš negaliu to suprasti” – pareiškė Entonis Handertonas. Jo žodžiais tariant, bet kuriam žmogui tai normali reakcija: jeigu matai skęstantį vaiką, kodėl gi nešokus jam į pagalbą? Jis tikina, kad tam nereikia jokių specialių treniruočių ir įgūdžių, o būtent tuo teisinosi policininkai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Valdininkai teisinasi: policininkai nėra pasiruošę įsikišimui į daugumą tokių atvejų, įskaitant ir skęstančiojo gelbėjimą. Jie tik įspėja žmones, kad giliai bristi pavojinga, bet nerti į vandens telkinį tiems pareigūnams, kurie neišėjo gelbėtojų kurso, negalima.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Šis tragiškas įvykis nusinešė mažo berniuko gyvybę, ir mes reiškiame giliausią užuojautą jo šeimai”. – sakoma oficialiame policijos pareiškime.

 

Kaltų šioje istorijoje taip ir neaptiko. Dokumentuose pažymėta, kad vaikas žuvo nelaimingo atsitikimo metu.

 

Kas tai? Bukumas? Nežmoniškumas? Visiškas ir totalus subiurokratėjimas, kai taisyklės tampa svarbesnės už elementarų žmogiškumą ir sveiką protą? Turbūt – viskas kartu. “Teisinės valstybės” kūrėjai apnarpliojo mus tokiu įstatymų, poįstatyminių aktų ir visokiausių taisyklių voratinkliu, kad nė vienas normalus žmogus nebesugeba orientuotis šiuose džiunglėse ir nustatyti, kas svarbiau – išgelbėti žmogų, ar nenusižengti įstatymui.

 

News.sky.com, visokybes.com ir Anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vėjas

– taip, Darwienas suklydo ženklu, vyksta ne “evoliucija”, o vyksta “reevoliucija”.

Hab.Dr. Liucijus Norvila

VIVOS PLANGO! MORTOUS VOCO!

Bullshit

nesąmonė visiška, komercinis straipsnis. Policininkus manau tiesiog ištiko šokas ir panika, nes niekas jiems nesakė, kad reikės gelbėti kažką, gal nesusigaudė ką daryti.

PAULIUSSKY

NORMALIAI CIA VISKAS IS NIEKO SKANDALA KELIA

Anonimas

Normalu cia viskas, skestaciuju gelbejimas ju paciu reikalas, visi zino

Demokratas

Čia CCCP tarnybų šūkis, keista, kad gyvuoja ir demokratijoje?

klausimelis

bukumasauksciaujame laipsnyje-neturiu daugiau ka pasakyti.

Taip pat skaitykite