Savižudis kankinasi ir po mirties?

Konstantinas Korotkovas – Sankt Peterburgo Technikos universiteto profesorius, techninių mokslų daktaras. Nuo 2000 metų lapkričio jis išrinktas „Tarptautinės medicininės ir taikomosios bioelektrofotografijos sąjungos“ prezidentu. ši mokslinė organizacija, sukurta 1978 metais ir užregistruota Unesco.

 

Dar prieš 18 metų jį sudomino taip vadinamas Kirliano efektas. Jo esmė tame, kad bet koks objektas, patalpintas į elektromagnetinį lauką, ima skleisti žydros spalvos švytėjimą. Be to, negyvų kūnų švytėjimas smarkiai skiriasi nuo gyvųjų. Pavyzdžiui, vinis ir akmuo švyti vienodai, o gėlė ar ranka turi savo nepakartojamas auras.

 

Po daugybės eksperimentų su gyvais objektais Korotkovui atėjo į galvą neįprasta idėja- patikrinti, kaip elgiasi Kirliano efektas su žmogaus lavonais. Rezultatai visus apstulbino: mirusiųjų energija neužgesdavo palaipsniui, kaip buvo manoma. Sudarytuose grafikuose jos kreivė pirmosiomis 2-3 paromis po mirties tai žymiai pašokdavo aukštyn, tai vėl krito, tarsi mirusiame kūne blaškytusi nežinoma jėga.

 

Tyrinėtojai padarė prielaidą, kad jiems pasisekė užfiksuoti informacinio apvalkalo, ar, trumpiau tariant, žmogaus sielos išėjimo momentą. Skeptikai ir materialistai pavadino tuos pliūpsnius griuvimo, vykstančio irstančiame kūne, atsispindėjimu.

 

Tačiau jie negalėjo paaiškinti, kodėl savižudžių energetinė kreivė šokinėja tarsi apiplikyta, o rami energetika žmonių, mirusių natūralia mirtimi, beveik visada sutampa. Nuo to laiko, remiantis šiuo efektu, Korotkovo grupė sukūrė šiuolaikinius kompiuterinius prietaisus ir technologijas, leidžiančius detaliai diagnozuoti žmogaus būseną.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kad sužinočiau apie naujus eksperimentus, nuvykau į Peterburgo technikos universitetą. Laboratorijoje ant stalo gulėjo paprastas juodas diplomatas, kuriame buvo nedidelė dėžutė su perjungėjais ir apvaliu stikliniu langeliu. Šis prietaisas, kaip paaiškino Korotkovas, matuoja žmogaus energetinį lauką. Apdorojęs gautą informaciją kompiuteriu, gali sužinoti apie žmogų beveik viską – nuo sveikatos būklės iki psichologinio portreto.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Kaip veikia šis prietaisas?

 

– Mes imame informaciją apie fizinius laukus, išsidėsčiusius apie rankų pirštus. Kai pirštui duodamas elektromagnetinis impulsas, jo poveikyje organizmas išmeta iš savęs fotonų ir elektronų srautą, kurį mes registruojame optine sistema ir analizuojame kompiuteriu. Pagal šį paveikslą per 10-15 minučių gauname visą informaciją apie žmogų: jo psichiką, kūną, organų būseną. Dabar šiuos aparatus sertifikuoja Sveikatos ministerija. Artimiausiais metais mes įdiegsime juos į kiekvieną medicinos įstaigą. Juk su mūsų prietaiso pagalba galima 95 proc tikslumu nustatyti pvz., vėžio diagnozę. Tai patvirtinta eksperimentais.

 

Jau po Enšteino fizikai ėmė įžvelgti kitus realybės lygmenis ir pamažu suvokė, kad žmogus – tai jungiamoji grandis tarp materialaus ir informacinio pasaulių.

 

– Kas gi tasai gyvenimas po gyvenimo?

 

– Apie tai pasakyta visose pasaulinėse religijose: yra fizinis kūnas ir yra informacinė struktūra, kuri po mirties atsijungia nuo kūno. Yra prielaida, kad siela susitelkusi širdyje. Amerikoje gydytojai surinko informaciją apie žmones, kurie išgyveno širdies persodinimą. Ir nelauktai paaiškėjo įdomus faktas. Daug ligonių su persodintomis širdimis kardinaliai keičia savo psichiką. Buvo viena mergina – švelni kaip fėja, eilėraščius rašė. O po operacijos pradėjo rūkyti, keiktis, pamėgo roką ir nusipirko motociklą. Kaip paskui išsiaiškino gydytojai, jai persodino baikerio, žuvusio autokatastrofoje, širdį. Dabar mes ieškome tos srities kūne, kuri išties yra „atsakinga“ už sielą.

 

– Ar po šio prietaiso kursite naujus?

 

– Šiuo metu užsiimame galimybe paveikti mintimis materiją. Tai visiems žinomas, ir daugelio neigiamas telepatijos, telekinezės ir kiti panašūs reiškiniai. Mes jau sukūrėme prietaisą, galintį registruoti kryptingą mintinį poveikį. Jis sudarytas iš prie kompiuterio prijungto daviklio, kuris registruoja minčių kryptį.

 

– Vadinasi, telepatija įrodyta?

 

– Ne visai. Jos egzistavimą pripažįsta tik siauras specialistų ratas, o norint įrodyti, reikia šimtų eksperimentų.

 

Игорь Черкасов, visokybes.com ir Anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai

Gera mintis Atsakove.

Gi

Tema ar savižudis kankinasi po mirties. Ir apie tai nieko net neužsiminta visame straipsnyje…

nereikalinga

užtat didelis skausmas paliekamas.Savanaudžai :(

geriau išanalizuoti situaciją kodėl taip įvyko ir po to kaltinti. gal visgi artima aplinka buvo savanaudžiai?

Sharikovas

Po mirties yra viskas, bent jau mes nezinom nieko kas teigtu priesingai.

nereikalinga

nekenčiu savižudžių,bet “verkiu” :(

klausimelis

neturite ka pasakyti, geriau tokiu nesamoningu komentaru nerasytumet, o staripsnis idomus, tikiu, kad mokslas greit sugebes viska detalai paaiskinti.

atsakovas

įdomu,kaip ‘siela’ šokinėja į kūną ,kai jau kremuotas jis. cha cha..

Hekate

Įdomu. Cha o kai išsiaiškins apie telepatija tai išviso gerai bus :) gal pasakys labai lengva būdą pradėti ją mokintis…

Ishiki

Kiekvienas zmogus tai moka, tik tas mintis kurias perduoda kiti zmones priimam kaip savo sugalvotas arba random. Jei pasigilintume ir bandytume suprasti save, pamatytumem, kad telepatiskai mes bendraujam daugiau nei jum atrodo.

Taip pat skaitykite