Mums jau vieneri!

Šiandien sukanka lygiai metai Anomalija.lt portalui! Taip, būtent kovo 1-ąją Anomalija.lt “gimė” Lietuvos interneto erdvėje.

 

Ta proga tikrai neliksime Jums skolingi ir kitos savaitės pradžioje surengsime nedidelį konkursą ištikimiausiems lankytojams.

 

Skaičiai, skaičiukai

 

Nors Anomalija.lt dar tik kūdikio amžiaus, galime pasigirti, kad mus aplankė virš 230,000 unikalių lankytojų, o pats portalas buvo atverstas virš 1,200,000 kartų! Paskelbėme daugiau negu 330 naujienų ir beveik 600 straipsnių, kurie sulaukė beveik 5000 Jūsų komentarų.

 

Forume, kuris buvo atidarytas tik praėjusių metų rugpjūčio 29 dieną, sulaukėme daugiau negu 4000 Jūsų žinučių ir užsiregistravo jame jau beveik 200 narių.

 

Ką skaitė ir komentavo Anomalija.lt lankytojai?

 

Daugiausiai dėmesio sulaukė galimybė pabendrauti su dvasia internetu. Ši įdomybė sulaukė daugiau negu 200 komentarų ir tapo labiausiai diskutuojamų objektų soc. tinkle Facebook.

 

2 vietoje, forumo narės Unco paskelbta naujiena apie pastebėtus 2 menulius danguje, o 3 vieta atiteko sąmokslo teorijai, kuri skelbia, kad mūsų Žemę galimai valdo ateiviai.

 

Top 10 Anomalija.lt straipsnių ir naujienų galite surasti paspaudus čia.

 

Mes matomi

 

Buvome parodyti net per visiems gerai žinoma informacinių technologijų laidą NKTV (žiūrėti nuo 10:30 min.):

 

 

Taip pat mus pastebėjo millionreasonswhylithuaniaisthebestcountryintheworld.com svetainė, o mūsų straipsnius ir naujienas buvo galima perskaityti ir didžiausiuose Lietuvos portaluose: alfa.lt, zebra.lt ir pnš.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dovanų iš Jūsų mums tikrai nereikia. Didžiausia dovana – tai Jūs šalia. Nuoširdžiai kviečiame visus anomalių įvykių, naujienų ir straipsnių sekėjus prisijungti prie mūsų oficialios Facebook grupės:

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jums tai tik tik vienas paspaudimas, o mums tai didžiulis įvertinimas ir pripažinimas.

 

Padėkos

 

Norėtumėme nuoširdžiai padėkoti Gabrieliui (kuris yra labiau žinomas mūsų forume Insomnios pavadinimu) už tai, kad prisijungė prie mūsų ir savanoriškai padeda administruoti forumą. Taip pat dėkojame: Benamiui (už pagalbą prižiūrint forumą), TinSoldieriui (už skepticizmo lopinėlį), RoxiO, Terorui ir Asasinui (už įdomias temas), Unco ir Okultistei (už sveiką mąstyseną), Jonui (už įdomias diskusijas) dėkojame ir Snofru, Coliukei, Mastyrukui, Bildukui, Linui, Vytautui, 2012, Beelzebubui ir visiems kitiems kurie padeda mums rašydami straipsnius, bendraudami forume, siunčiant padėkos laiškus ir kitaip prisidedant prie Anomalija.lt egzistavimo.

 

AČIŪ, kad esate kartu!

 

Visuomet Jūsų, visuomet anomališka,
Anomalija.lt

 

P.S. Taip, mes žinome, kad dingo komentarų vertinimo sistema. Stengiamės kuo greičiau ją pataisyti ;)

Rekomenduojami video:


2500
23 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
RoxiO

Nesitikėjau išvysti jūsų per NKTV. :D

Ta pati

Ir as sveikinu! ;D

Sandra. : )

Sveikinimai , nors ir pavėluotai : )

lolita

Nesvari politika-labai labai atsibodo. Todel dziaugiuosi siuo tinklapiu.Dziuginkt mus,o mes pakomentuosim, nepiktai pakritikuosim.Aciu uz naujienas,uz gera nuotaika.Sekmes.SU GIMTADIENIU!

Marius

Sveikinimai!

Marius

Sveikinu! Puikus jusu portalas, lauksiu ir toliau naujienu is sio tinklapio.;)

Vainius

100 metu! esate nuostabus!

Jonas

Sveikinu! Sėkmės ir toliau darbuose!

Rola

Ilgiausiu metu, ilgiausiuuuuuuuu!!!

minde

beje, o kaip padaryti, kad mano nickas butu raudonos spalvos kaip pvz. pas tommux007 ar lina?

Benamis

Reikia uzsiregistruoti forume, prisijungti ir tada rasant komentarus puslapyje, tavo slapyvardis bus raudonos spalvos :)

Taip pat skaitykite