Majų pranašystė pildosi: Saulėje pasirodė trikampis

Procesus Saulėje stebinčios NASA observatorijos užfiksavo neįprastą fenomeną: žvaigždės paviršiuje atsirado milžiniško dydžio trikampio formos dėmė.

 

Šį kartą tai tikra nėra internautų pokštas. Oficialios Saulės nuotraukos su trikampio formos dėmė yra paskelbtos pačioje NASA svetainėje. Nors mokslininkai kol kas vieningai nesutaria kas tai ir dėl ko toks trikampis galėjo atsirasti, yra pripažistama, jog atsitiktinumas yra mažai tikėtinas.

 

 

Dar labiau ši Saulės keistenybė sudomino 2012 m. pasaulio pabaigos fanatikus. Kai kurie iš jų teigia, jog apie trikampį Saulės viduje prieš pasaulio pabaigą žinojo ir Majų civilizaciją.

 

Savo kalendoriuje, Majai buvo nubraižė Saulę trikampio viduryje:

 

 

Beje tai jau ne pirmoji Saulės anomalija. Prieš keletą dienų mokslininkai niekaip nesutarė, kokį objektą NASA teleskopai užfiksavo netoli Saulės paviršiaus. Buvo paviešinti kadrai, kuriuose matėsi tamsus objektas, susijungęs su Saule kažkuo panašiu į virvę, ir sklendžiantis virš žvaigždės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Internete įdėtas vaizdo klipas sukėlė tikrą ažiotažą: vieni žmonės spėjo, kad jame pavaizduotas kosminis laivas, kiti, kad tai – naujos žvaigždės gimimas:

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
riciardas

Tai buvo senokai,apie 1970m.su draugais ejome vakare maudytis prie upelio,ir pamateme objektab panasu i cigara,jis virs musu stovejo kokias 10sek.po to dingo,mes tada nieko nezinojome apie tokius objektus,man tai giliai istrigo tai va kokia istorija.

Petras

Su tokiom ziniom ir Poruotis nesinori

stezano

bezdalai

LordSamhain

Prasidejus 2012metams,pasipyle virtine “zenklu” pranasaujanciu pasaulio pabaiga,manau cia ne paskutinis bus ju daug daugiau,kazi kiek majai savo molinese lentelese ju buwo pripaise?:) pirma nibiru planeta,ji didesne uz zeme 4 kartus,toks kunas seniai butu matomas,kur ji?toliau australijos kaimelyje zmones mate du menulius,kodel ne visa australija,pwz ir mes?dabar saules trikampis,perziurejau nuotraukas,uzkabino vienas dalykas visu darytu nuotrauku laikas visur vienodas,ka tas galetu reiksti?visgi arteja balandzio 1 nuojauta man kuzda,kad “nasa” mus nustebins kazkuom siaubingu.:) tai vat,mano manymu viskas tai Fake,gal klystu.zodziu ZEMES IR MUSU PACIU LIKIMAS MUSU RANKOSE…

Nu nafik

Su kosminiu laivu tai medžiaga tikrai suklastota o vat trikampis tai tikras bet manau čia sutapimas . Netikiu kad saulės viduryje yra kažkoks trikampis jugi milijardai tų žvaigždžiu kuogi musu tokia ipatinga .

Anonimas

Tuom kad musu žvaigždės sistemoe egzistuoa gyvybė , o kitose tik gali egzistuoti gyvybė

aa

dar vienas sutapimas kuri sukure patis zmones… tiesiog tu pranasysciu yra tiek daug kad butu keista kad nors viena neisipildytu…

tiek

nu ir tegul buna ta pabaiga, perdaug cia puciamas burbalas, visi mirsim nuo ateiviu ir didelio cia daikto?

zmogus to Start

idomi versija,kaska panasaus ir isivaizdavau,bet negirdejau tokio varianto kad nebeturi apsaugos nuo to laiko …

om

space weather tinklapyje, galima pamatyt saules nuotrauku.. tas taip vadinamasis “trikampis” dabar issikraipes ir nieko panasaus ten beveik nelike.. na o apie kosmini laiva kuris pildosi degalu is saules nu tai sorry ..vaikiski kliedesiai ne kitaip :)

atsakovas

saulė yra vartai, nebloga idėja

Taip pat skaitykite