Kaip apokalipsė pakeistų šiuolaikinį pasaulį?

Išties būtų nenuostabu, jei pamatę šias rusų fotografo Vladimiro Maniuhino kurtas nuotraukas pamanytumėte, kad čia tiesiog kadrai iš kokio nors kompiuterinio žaidimo ar viena iš filmo scenų apie neegzistuojantį pasaulį.
 
Deja, tokiu atveju jūs suklystumėte. Rusų fotografas Vladimiras Maniuhinas šiai nuotraukų serijai panaudojo realias šiuolaikinių miestų fotografijas, kurios buvo kiek padailintos naudojantis nuotraukų apdirbimo programomis, – praneša „The Dailymail“.
 
V.Maniuhinas iš pradžių nufotografuoja tam tikrą vietovę, vėliau nuotrauką apdirba skaitmeniniu būdu: „užaugina“ neįprastai ir keistai atrodančią florą, kai kuriuose kadruose fotografas netgi prideda laukinių gyvūnų ar keistų padarų ir žmonių, kurie priversti adaptuotis prie naujos aplinkos.
 
„Gyvenimas po apokalipsės“ – taip vadinasi ši keista nuotraukų serija, kuri buvo sukurta naudojantis tokiomis grafikos programomis, kaip „Photoshop“ ar „3DMax“.
 
Ir nors daugelyje nuotraukų vaizduojama Maskva, tačiau yra ir Niujorko bei Vašingtono vaizdinių.
 
Interneto sensacija tapusios nuotraukos susilaukė nemažai atsiliepimų. Daugeliui komentatorių šios fotografijos kėlė asociacijų su tokiais kompiuteriniais žaidimais, kaip „Final Fantasy“, „Fall Out“ ir „Enslaved: Odyssey to the West“.
 
Negana to, kai kurios rusų fotografo nuotraukos tarsi atkartoja garsaus 2009 metais rodyto amerikiečių filmo apie apokalipsę „Aš legenda“ (angl. „I am a legend“) su Willu Smithu scenas.
 
 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ieva

ne taip butu jau ir baisu

Inga

ar man vaidenas, ar po 6 minutes video ten avataras?:D

airis2011

kaikurie vaizdeliai grazus

Sigitas

Labai įspudinggi vaizdeliai, bet ką sukuriame, dažnai tai materializuojasi.Reikia atsargiau ir su filmais ir su tokių nuotraukų modeliavimu, kažkas mus stebi ir renkasi būdą kaip skaudžiau įkrėsti mums į užpakalius dėl tokių neatsakingų žaidimų su savo vienintele kolkas Žeme.

Jaunelis

Kraupiai grazu !

Taip pat skaitykite