Cheminės trasos danguje

Cheminės trasos – tai lėktuvų danguje purškiami aerozoliai, „debesys“, kurie kabo atmosferoje nuo kelių dešimčių minučių iki kelių valandų.
 
Cheminių trasų purškimas fiksuojamas nuo maždaug pirmojo XXI amžiaus dešimtmečio vidurio Amerikoje ir daugumoje Europos šalių. Nuo 2010 metų vasaros užfiksuoti purškimai ir Rusijoje.
 
Iš pradžių šie purškimai buvo siejami su HAARP sistema, tačiau ši versija nepasitvirtino. Vietoje šios prielaidos buvo iškelta ir moksliškai bei dokumentiškai pasitvirtino tikroji purškimo priežastis, apie kurią sužinojus, bet kokiam normaliam žmogui kiltų noras susidoroti su „purškėjais“, ir kuo greičiau, tuo geriau.
 

 
Detaliausią iki šio momento privatų cheminių trasų savybių, priežasčių ir rezultatų tyrimą atliko vieno iš autoritetingiausių antiglobalistų Dži Edvardo Grifino vadovaujama grupė, į kurią įėjo jauni bendradarbiai Maiklas Merfis ir Polas Vitenbergeris. Vadovaujami Grifino, jiedu rimtai ištyrė chemines trasas ir šio tyrimo rezultatai sukėlė tikrą siaubą. Šiuos rezultatus jie paskelbė dokumentiniame filme „What In The World Are They Spraying?“ Šis straipsnis parengtas pagal šio filmo medžiagą.
 
Purškiamų aerozolių sudėtis
 
Aliuminis (pagrindinis komponentas), baris ir truputėlis stroncio. Šiuos metalus, nusėdusius į dirvą ir išsisklaidžiusius ore, aptinka dešimtys laboratorijų.
 
Legenda, kuria dangstomas purškimas
 
Kišeniniai banksterių „mokslininkai“, geoinžinerijos mokslų atstovai, tvirtina, kad purškiant metalus atmosferoje jie užkerta kelią „globaliniam atšilimui“ ir atlieka kitokius savo geoinžinerinius „tyrimus“. „Kovos su atšilimu“ purškiant aliuminį (riboja saulės spindulių poveikį) atmosferoje patentą gavo viena amerikiečių karinės pramonės kompanija 1990 metais.
 
„Metalinių“ aerozolių veikimo mechanizmas
 
Aerozoliai pakimba atmosferoje, „užtepami ant jos plonyčiu sluoksniu“, o paskui lėtai ir sąlyginai tolygiai nusėda ant žemės ir vandens telkinių. Sistemingai apdorojant dangų aerozoliais, aliuminio, bario ir stroncio koncentracija dirvožemyje pradeda viršyti leistinas normas dešimtimis tūkstančių kartų.
 
Aliuminio, bario ir stroncio poveikis žmogui:
 
– Kancerogeniškumas
– Alcheimeris
– Respiratorinės problemos (kosulys, astma ir panašiai)
– Naujagimių autizmas
– Neurologija
– Stroncis ardo kraujo gamybos sistemą ir kaupiasi daugiausiai žmogaus kauluose, sukeldamas jų onkologines patologijas.
 
Aliuminio, bario ir stroncio poveikis florai ir faunai
 
Augalai žūsta nuo apsinuodijimo aliuminiu ir dėl pasikeitusio dirvožemio rūgštingumo;
 
Purškimo rajonuose masiškai žūsta bitės, svarbiausios žemės ūkio kultūrų apdulkintojos.
 
Dar keli poveikiai
 
Amerikos miškų gaisrų gesintojai pasibaisėję, kokį pobūdį įgauna šie gaisrai. Liepsna pakeitė savo spalvą, temperatūra juntamai padidėjo, liepsnos plitimo greitis nerealiai išaugo. Visa tai lemia didelė aliuminio koncentracija medžiuose. Jis daro liepsną karštesnę, keičia jos spalvą, medžiai pasidaro labiau degūs.
 
Rajonuose, kuriuose sistemingai purškiami aerozoliai, dangus ir horizontas pasidarė labiau ūkanoti, sumažėjo apžvalgos tolumas ir naktį regimų žvaigždžių skaičius. Daugelyje vietų pasikeitė dangaus ir įprastų debesų spalva.
 
Dėl to, kad po „metalinių“ aerozolių išpurškimo žymiai padidėja atmosferos jonizacija, griaustinis ir žaibai pilasi po lietaus gerokai dažniau ir triukšmingiau. Žaibas vizualiai darosi „ilgesnis“ ir galingesnis.
 
Aliuminio, bario ir stroncio poveikis dirvožemiui:
 
– Metalai apnuodija dirvą
– Sunaikina smulkiuosius vabzdžius ir kitus gyvius, nuo kurių gyvybinės veiklos priklauso dirvožemio – derlingumas
– Pakliuvę į biologinę terpę, aliuminis ir baris, bėgant laikui, pavirsta aliuminio ir bario oksidais, kurie sumažina dirvožemio rūgštingumą (pH), dėl ko augalai ir medžiai žūsta
 
Tikrosios priežastys, dėl kurių purškiami aerozoliai
 
Kalba eina apie viso žemės ūkio perorientavimą į genetiškai modifikuotas sėklas, kurios atsparios aliuminio poveikiui ir gali išgyventi nurūgštintose dirvose.
 
Banksteriai nori monopolizuoti ir kontroliuoti visą maisto produktų rinką. Tie fermeriai, kurie ūkininkauja ant apnuodytų dirvožemių, bus priversti pirkti atsparias sėklas arba pasitraukti iš rinkos, parduodami savo ūkius pusvelčiui tų pačių banksterių „klapčiukams“.
 
Tuo pačiu metu žmonės bus maitinami GMO produktais, kas mažins gyventojų skaičių, nekalbant jau apie tai, kad „purškiami vabzdžiai“, tai yra mes su jumis nuodysimės tiesiogiai, kvėpuodami purškiamais virš galvų aerozoliais. Be to, sunaikinami „neefektyvūs, neinovatyvūs ir negamybiniai“ miškai ir augalai.
 
Bet grįžkime prie esmės. „Atsparus aliuminiui genas“ jau užpatentuotas. Šis produktas sukurtas Kornelio universitete, Itakės mieste Niujorko valstijoje. Patentas, su numeriu 7582809 išduotas 2009 rugsėjo 1 dieną. Patento savininkai – JAV žemės ūkio departamentas ir Brazilijos žemės ūkio tyrimų organizacija.
 
Kai kuriais duomenimis, korporacija Monsanto jau disponuoja genetiškai modifikuotomis grūdinių kultūrų sėklomis su „atspariu aliuminiui genu“.
 
Kai aliuminio koncentracija dirvožemyje pakeis jo rūgštingumą ir įprasti augalai žus, o įprastos sėklos nustos dygti, Monsanto ir kitos mega korporacijos išmes į rinką savo „stebuklingas“ sėklas, atsparias aliuminiui ir nurūgštintoms dirvoms. O mes visi pateksime į pačią baisiausią priklausomybę nuo banksterių – į maistinę priklausomybę. Gero visiems apetito.
 
earth-chronicles.ru/news/2011-12-15-13541 ir versijos.com inf.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
omcikas

kliedesiai ..tokia mano nuomone.

Robertas

Bitės masiškai miršta, arba elgiasi neadekvačiai ir visa tai per kokius 5 paskutinius metus.

orūno

prisistatytum,slikstus yprotis to aš.Naujas amzius tik masonų ir elito,senai formuotas pergalės įtikinimu,ir dievo ar velnio.
mano tikėjimas BALTŲ išmintis-ne arabas,žydų prikaltas.

Vilmantas

Kažkaip netikiu . Daug dabar yra visokių idiotu kurie skleidžia dezinformacija . Kartais net labai itikinama , kad tik susilaukų žmonių dėmesio . Kiek iš fizikos žinau tai tos baltos juostos danguje tai ledo kristalai kuriu dideliame aukštyje yra daugybė bet jie tokie maži kad mes ju nematome . Praskreijusio lėktuvo turbinos juos ištirbdo vanduo susikondensuoja ir tuojpat vel sušala į kristalus tik šykarta didesnius ir jau pastebimus . Tie kristalai yra vos ne lengvesni už orą todėl į žem krenta labai lėtai . O ir šeip didžiosios valstybes yra padariusios daug blogų dalyku bet povelnių netikiu kad galima taip… Skaityti daugiau »

Guglis

Jeigi turi priesnuodi, tada nekenkia. Nepagalvojai?

Phobos

As pats Lietuvoje stebejau lektuvus ir tai, ka jie po saves palieka ir pasakysiu, kad yra didelis skirtumas tarp chemtrail’o (chemine trasa) ir contrail’o. Contrail (susikondensaves vanduo) dazniausiai isnyksta po kazkurio laiko, bet chemtrail… Chemtrailo atveju idemiai paziurejus matosi, kad praskridus lektuvui lieka dvi juostos: viena kondensuoto vandens o kita – chemine. Viena auksciau, dazniausiai greaitai isnyksta (contrail), kita zemiau (chemtrail), ir laikosi ore VISA DIENA, issisklaidydama po dangu. O kai daug lektuvu praskrenda, visas dangus pasidaro pilkas…

Vilmantas

Kažkaip netikiu šituo straipsnių. Daug visokių idiotu yra kurie skelbia visokia dezinformacija kartais net labai itikinama kad susilauktų žmonių dėmesio .

zmogus

tai gal nesilankyk siam puslapy isvis, naudos nebus nes per begalini ignoravima ir skeptiskuma nesugebesi izvelgt tiesos kurios cia buna nemazai,yra ir melo bet tau kaip matau nepavyksta atskirt kur kas… nekaltinu taves ir suprantu kodel tu taip manai,esi mazai informuotas ir tavo mastymas yra suformuotas neigti viska kas yra uz tavo isivaizdavimo,suvokimo riibu,ir vidines nujauta uzslopinta…

As

Smagu matyt kad atsiranda vis daugiau žmoniu kurie tai pradeda suvokti, kas mus ikalintus laiko sitame technokratiniame pasaulyje.
Taip pokyčiai vyksta ir jie matyti aiskiai :))

zmogus

VipSmoke Lietuva teisingai sakai ,nors tiksliai zinot mes negalim prielaidu visu ir smulkmenu bet daug maz tokia ir yra ta skaudi tiesa,o as asmeniskai jauciu ir tikiu jog per ateinancius kelis metus musu gyvenimai is esmes pasikeis,zeme pereis i nauja cikla ,galima zmogaus pasamones ,sielos evoliucija ir tironijos bei vergijos pabaiga,pokyciai vyksta visoi saules sistemoi majai apie tai zinojo,laukia naujas ciklas…

lolita

VIP-tavo zodziai teisingi.

Taip pat skaitykite