Rusijoje pasirodė neįtikėtinas NSO

2012 metų vasario 3 dieną Rusijoje, Čeliabinsko srities gyventojai buvo šokiruoti kai danguje pamatė skrendantį neatpažintą skraidantį objektą. Po neįprastų įvykių gyventojai jaučiasi nesaugus.

 

Ufologai kol kas nekomentavo šio įvykio, o spec. tarnybos teigia, jog tai gali būti paprasčiausias šviesos nuo pravažiuojančių automobilių. Tokiais žodžiais gyventojai netiki, jų manymu tai tiesiog desperatiškas būdas paaiškinti anomalius reiskinius.

 

Kaip teigia gyventoja Šakirova, jos šeima net bandė pabegti kuo toliau nuo neaiškaus objekto, tačiau senas automobilis dėl smarkaus šalčio neužsivedė. Moteris teigė, kad neatpažinti skraidantis objektai vis dažniau pasirodo netoli vietos kur ji gyvena – todėl vis labiau pradeda nerimauti dėl savo vaikų.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
opa

geriau eikit alaus atsigert ir mergu pakabin

tomas

esu mates nso eidamas is treniruotes kazkur apie 6.40 val priejau beveik misko gala ir isgirdau keista garsa is pradziu pagalvojau kad ten lektuvas bet kai nubegau ant kelio pamaciau lekste besisukanti i mano puse tuo metu as negalejau patiketi savo akimis ka maciau besisukancia lekste.gaila kad buvou palikes kamera namuose.Nosiol tikiu nso kai pats pamaciau ateiviu laiva.

tomas

esu mates nso eidamas is treniruotes kazkur apie 6.40 val priejau beveik misko gala ir isgirdau keista garsa is pradziu pagalvojau kad ten lektuvas bet kai nubegau ant kelio pamaciau lekste besisukanti i mano tuo metu as negalejau patiketi savo akimis ka maciau.gaila kad buvou palikes kamera namuose.Nosiol tikiu nso kai pats pamaciau ateiviu laiva.

ascia

o jus pagalvojot nors syki kad gal yra ateiviai?bet jie tik nesenai isivyste y mastantcias butybes kaskiek. O dabar pagalwokit gal mes patys pirmieji ateiviai busim kaskur ateity,nes technologijos sparciai keliasi y wirsu.

aaa

kaip pries 50metu taip ir siandien nera nei vieno ryskaus video su nso … nors ir kiek tuos fotikus tobulins nso kaip taisykle visada bus neryskus … hm idomu kodel….

Micto

Gal todel, kad NSO beveik visuomet pastebimi nakti + jie yra ne uz 5 metru nuo zmogaus kuris filmuoja? Taip pat ne kiekvienas turi kamera kuri priartina 500X kartu (ypac jeigu kalbant apie sia istorija kur zmones gyvena galima pasakyti toli nuo civilizacijos).

nesidalinsiu to Micto

“Gal todel, kad NSO beveik visuomet pastebimi nakti + jie yra ne uz 5 metru nuo zmogaus kuris filmuoja? Taip pat ne kiekvienas turi kamera kuri priartina 500X kartu”

Pacituosiu komentatoriu “aaa”.

nesidalinsiu to Micto

“hm idomu kodel….”

r

laukiu momento kada kazkas pasirodis istirku ir visi tie lopai nematantys daugiau 5 metru aplink sawe spinduliu tik alu ir mergas patikes blet kad mes nevieni .

r

jo visad visiem viskas fake. niekad niekuo netiki arba nenori tiketi. aisku gali buti kad cia yra ir kokie nors nauji isradimai kariniai niekas nezino kas cia bet faktas kad nso. nes tai neatpazintas skraidantis objektas..

nesidalinsiu

Kodel manai kad jis ‘skraidantis’?

nesidalinsiu

Visu pirma tegu ideda originalu video faila, nes sis galutinis rezultatas- kelis kartus perspaustas, paciu laidos kureju, ir zinoma jutubes, taip pat iskarpytas

Villy

“Ekspertui” gal dar visa kamera prie namu atvezti su kuria buvo nufilmuoti kadrai?

nesidalinsiu to Villy

Jeigu nori itikinti pasauli, kad ‘skraidancios lekstes’ egzistuoja, tai manau reikia imtis visu autentiskumo irodymo veiksmu. O gal tikintiems uztenka 100×100 pixelio video medziagos su atspindziu nuo stiklo?

minde

Tiems kas nenori ziureti viso reportazo, NSO pasirodo nuo 1:13 min.

Ishiki

Nu visi idiotai, kuriem viskas visada FAKE, pasirodykit.

nesidalinsiu to Ishiki

Nu visi idiotai, kuriem visada tokios video kokybes video yra “The best evidence of aliens!!1!”, pasirodykit…

Taip pat skaitykite