Žmonės geria benziną – kas toliau?

Anglijos miesto Tisaido teismas neseniai uždraudė 36 metų amžiaus Brajenui Teilorui artintis prie degalinių. Sprendimas buvo priimtas dėl brito įpročio gerti benziną, ką padaręs, jis imdavo šokti laukinius šokius aikštelėje. Keistą vyrą užfiksavo degalinių stebėjimo kameros. Jis prisėlindavo prie automobilių, nuliedavo iš bakų benziną į butelį ir gėrė jį. Po to imdavo šokti kažkokius maniakiškus šokius.

 

Teismas įspėjo Teilorą, kad jeigu jis ir toliau vogs ir gers benziną, jį uždarys už grotų. Per paskutinius vienerius metus aukštos kokybės kuro mėgėjas išėjo atsigerti 51 kartą. Jeigu Teilorą kas nors bandydavo sustabdyti, jis elgėsi agresyviai ir lindo muštis.

 

Policijos duomenimis, Teiloras labiausiai mėgo neetiliuotą benziną, bet jei tokio nebūdavo, pasitenkindavo ir dyzelinu arba didelio oktaninio skaičiaus benzinu. Policininkai tvirtina, kad Teiloras išgėrė benzino maždaug už 6000 svarų sterlingų.

 

Daug kam benzinas tampa pigiu narkotikų pakaitalu, – tvirtina gydytojai. Išgėrus arba pauosčius, kaifo būsena pajuntama akimirksniu. Tačiau toks įprotis per kelias savaites sugriauna nervų sistemą ir atjungia gyvybiškai svarbius organus. Tačiau Teiloro atveju to nepastebėta, jo organizmas tikrai geležinis.

 

Kaip, beje, ir brolių Galikų iš Bosnijos organizmai. Šitie sugeba išgerti tiek alkoholio, kiek panorės ir visai nesijaučia girti. Tiesa, čia reikia pridurti, kad kiekvienas jų turi papildomą puikiausiai veikiančių kepenų komplektą.

 

69 metų amžiaus Josifas Galikas sako, kad daktarai aptiko pas jį keturis kepenis tik tada, kai jis papuolė į autokatastrofą: “Baisiai nustebau, bet dabar bent jau aišku, kodėl niekad negirtėjau, nors pergerdavau visus savo draugelius”. Dar labiau nustebo, kai pas gydytoją pakliuvo antras brolis – tasai irgi turėjo antrą kepenų komplektą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Geria ryžių degtinę absoliučiai negirtėdamas ir kinas Li iš Šaosinio miesto, esančio rytinėje Čžeczianio provincijoje. Tiksliau būtų pasakyti – maitinasi degtine, kadangi be jos Li jau 36 metus daugiau nieko neima į burną. Toks keistas racionas atsirado dėl skrandžio ligos, kuri neleidžia šiam žmogui vartoti kokį nors kitą maistą. Dabar Li geria ryžių degtinę vidurdienį ir per vakarienę ir per beveik keturis dešimtmečius jo nė karto neaplankė alkio jausmas.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
martin

Kuroholikai degtuka ir fire menas:)o su to
Kepenjm tai anekdotas

Andrius

MrVycka, oho tu tikras ponas dideli kiausiniai. bravo , bravisimo maestro. Zn kaip sakoma zyzn vorm xui prakuroram. ;]

MrVycka

PAmenu viena dirneli, kuris gerdavo benza, kai prokuraturoj dirbau, tai paisgailejau, ir nemusiau jo labai ;) ;) ;)

Petkaa

Sapnuose tu dirbai

nesidalinsiu

Antras kepenu komplektas? Sounds awesome!

Taip pat skaitykite