Milžiniškas liežuvis, kinui neleidžia užčiaupti burnos

34 metų vyras Kinijoje 21 metus negali užčiaupti burnos dėl savo milžiniško liežuvio.

 

Wango Youpingo liežuvis yra 25 cm ilgio,10 cm pločio ir 7 cm storio. Dėl didžiulio liežuvio jo dantys suspausti horizontaliai, sukeldami sunkią veido deformaciją.

 

Kai W. Youpingas, gyvenantis Šansi provincijoje, gimė, jo lūpos buvo ištinusios ir tamsios. Buvo ištinusi ir kairė ausis. Nuo šešerių metų jo liežuvis ir veidas pradėjo didėti. Kai jam sukako 13 metų, W. Youpingo liežuvis buvo taip padidėjęs, kad jis negalėjo užčiaupti burnos.

 

Nuo to laiko jis taip pat nebegalėjo aiškiai kalbėti, normaliai valgyti ir kvėpuoti. Taip pat yra didelis pavojus, kad liežuvio kraujagyslės gali trūkti, ir vyras mirtinai nukraujuos.

 

Per tuos metus W. Youpingas apsilankė daugelyje garsių šalies ligoninių, bet kiekvieną kartą būdavo nusprendžiama, kad jo būklė yra per daug sudėtinga.

 

Po tyrimų pernai 4-ojoje karinėje ligoninėje, W. Youpingą ruošiamasi vėl operuoti. Ligoninė planuoja, jog prireiks trejų metų, kad būtų padarytos penkios skirtingos operacijos.

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
edfs

Čia kaip per Daktaro Houso serija buvo. Taip issipūtė liežuvis, kad jis sprogo. Tas pats su akim ir dar daug kuom atsitiko, tad Wangai, laikykis

gi

Laikyk liežuvį už dantų…

siaubybes

negaliu atsiversti anomalijos puslapio, vien del sitos nuotraukos…

Tomas

Sumkus gyvrnimas žmogui :(

atsakovas

niekam tie kinai neįdomūs

As

O kaip jis valgo ? :D

Džonis Bravo

Manau, kad jam į skrandį įvesta šlangelė, pro kurią į skrandį švirkšto pagalba ,švirkščiama kažkas panašaus į kūdykių maistą.

Taip pat skaitykite