Kinė praleido 2,5 metų ant unitazo

58-erių kinė Mee Yan Leong praleido virš 2,5 metų užsidariusi savo tualete. Moteris pasakoja, kad šį laiką sėdėjo ant unitazo, kadangi „jautė galingą jėgą, traukiančią ją žemyn.“

 

M.Y. Leong, kuri užsidarė savo tualete dar 2009 metų kovo 25-ąją, neišeidavo net valgyti ar miegoti.

 

Sulaikymo metu brandaus amžiaus moteris buvo visiškai nuoga. Jos vyras Kian Ann Ongas pasakojo, kad per tuos metus moteris buvo nuprausta tik 18 kartų.

 

Vyras teigė, kad jis buvo vienintelis, kuris bendravo su žmona, ji netgi buvo atsisakiusi kalbėti su savo 27-erių sūnumi Jiing Yih.

 

Poros sūnus žurnalistas Jiing Yih, paklaustas apie tai, kodėl tiek laiko neištiesė pagalbos rankos savo mamai, turėjo savo argumentų: „Mes su mama – labai panašios asmenybės, esame labai tiesmuki ir dažnai ginčydavomės.“

 

„Kai ji užsidarė tualete, jos emocijos tapo labai nestabilios. Dėl šios priežasties stengiausi vengti bendravimo su ja, kad išvengčiau konfliktų“, – pasakojo sūnus.

 

Tuo tarpu „keistuolės“ vyras prisipažįsta norėjęs palikti žmoną, tačiau vėliau persigalvojęs. Jis kasdien ją valgydino košėmis, duona ir biskvitiniais sausainiais.

 

Visgi po daugiau nei dviejų metų vyras nusprendė, kad reikia kreiptis pagalbos į medikus, kurie nuvežė ją į ligoninę, netoli namų Singapūre.

 

Kian Ann Ongas pasakojo, kad, kai tik bandydavo išvilioti žmoną iš tualeto, ji jam atsakydavusi, jog to padaryti negali, nes „kažkas stipriai ją traukia atgal.“

 

M.Y. Leone taip pat nuliūsdavo ar tapdavo pikta, jei išgirsdavo vyrą kalbantis telefonu.

 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Loreta

neprotingas jos vyras buvo reikejo valgyt neduot butu po savaites islindus. gal tiek nebuvo nuciuozias stogas kad tuliko turini valgytu….

Koma

Bet ir jos seima kokia gera leido visa laika but uzsidarius… tuoalete. Jauciu, kad po sitos patirties ta moteris i tuoaleta ziures visai kitomis akimis. Jis visdelto turi galinga jega..

tichvija

jie dar ceremonijos su ta psiche ,kosem sere ,uz plauku ir von i durnyna.klimaksas prilipde prie unitazo ,eik gydytis sena karova.

Bembis

Papraščiausiai žmogų pagavo tryda ir tiek, nieko čia anomališko :D

slapukas

pritariu opc ir Erik. tik ta jega buvo š▬↨ų jėga

Erik

oho, 2 metus išsišikt negalėjo xDD

opc

vargšę moteriškę apsėdo š¥@ų demonas..

Taip pat skaitykite