Dar vienas ženklas? Norvegijoje rasta 20 tonų negyvų silkių

Tūkstančiai negyvų silkių rastos „išspjautos“ į šiaurės Norvegijos paplūdimį. Pasaulio pabaigos pranašautojai suskubo aiškinti, kad tai dar vienas ženklas, rodantis, jog artėja visko pabaiga.
 
Daugiau nei 20 tonų silkių, aptiktų Kvaeneso paplūdimyje, atsiradimo priežastis bando nustatyti ekspertai, nesutariantys dėl to, kaip tai galėjo atsitikti.
 
Šiuo metu aišku tik viena – tai tinkamas argumentas pasaulio pabaigos entuziastams, tikintiems majų kalendoriaus galimomis pranašystėmis, rašo dailymail.co.uk.
 
Janas Petteris Jorgensenas vaikštinėdamas su savo šunimi aptiko šį dvokiantį „laimikį“.
 
„Žmonės sako, kad kažkas panašaus įvyko 1980-aisiais. Galbūt žuvys pateko į aplinką, kurioje nebebuvo deguonies, ir paskui nugaišo?“ – svarstė jis.
 
Ekspertai sako, kad silkės potvynio metu galėjo būti įviliotos į didesnių medžiojančių žuvų spąstus.
 
Anot kitos ekspertų teorijos, neseniai vykusios audros metu žuvys galėjo atplaukti prie kranto, o paveiktos gėlo vandens, žuvo ir buvo išskalautos į paplūdimį.
 
Jūrų tyrimų instituto mokslininkas Jensas Christianas Holstas sako, kad vienu metu galėjo veikti keli faktoriai, kurių paveiktos žuvys buvo išskalautos į krantą.
 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vikingas

Nesiparinkit del nieku. Tos pacios silkes tuntu isleke ant kranto vejamos plesriuju zuvu ar zinduoliu. Kaip ir patys plesrunai kurie jomis minta bandydami jas suvaryt i buri isoka net i kranta ir zuna. Jei teko zvejot is valties, tai kartais tenka pamatyt kai i valti isoka koks zuveliokas, eserio ar lydekos uzvaikytas. Supraskit. Juroj kiti mastai.

virejas

UUUUPS ! Cia as su savo dudele norejau kelias silkes prisivilioti Kucioms uz dyka. Net nepagalvojau , kad ju tokia daugybe uzsinores ant mano kuciu stalo papulti.Atsiprasau .:))))

deividas

T-virusas ambrelos skruzdeline ivyko nutekejimas

zmogus

jauciu cia jau su H.A.A.R.P. pasidarbavo ,zuvys neatlaiko H.A.A.R.P skleidziamu dazniu,kaip kitaip jus manot uzsilenke tiek zuvu ir dar Norvegijoi kur klimatas kaiptik dbr labai pakites http://www.15min.lt/gallery/show/Neiprastai-silti-orai-Norvegijoje-sukele-zemes-nuosliauzas-22051#axzz1iOJfzN5E pasidomekit apie H.A.A.R.P

Tomas

bet pagalvokite 20 tonu ce ne seip pora delfinu o 20 tonu silkiu ir seip jau 2 ispejimas artejanciai pasaulio pabaigai 1 buvo 2 menuliai 2 20 tonu silkiu rasta negivu ant kranto

Tomas

ce prikabiniu prie to ir seip lauksime kitu pavoju!!! ir seip ce dar silpni pavojai anot siu metu 1 diena japonijoje ar kinijoje sukrete 7 ar 8 balu zemes drebejimas

kai

kurie netikes iki pakutines akimirkos, kol galu gale per visas televizijas pasirodys kubiliaus veidas ir jis pasakys, kad taip, rytoj pasaulio pabaiga, seimo nariai vezami i saugia vieta pietu kinijoje… viskas aprasyta biblijoje buvo, kokie zenklai bus pries pasaulio pabaiga… gaila, bet tai vyksta, siemet ziema su pliusine temperatura, kitais metais taip greitai prades tipti ledynai, kad uzlies didziaja dali zemes… arba kaip jau mokslininkai pranese, kad didziuliai saules aktyvumai galimi 2012 pabaigoj 2013 pradzioj kurie paveiks zmones ‘kazkaip’.. kazkas bus, bet kolkas galim tik spelioti, arba statytis bunkerius kol nevelu

Vikingas

Nu ir kur cia pasaulio pabaiga? Taip daznai nutinka. Ne tik silkems. Delfinu buriai kartais isplaukia i kranta ir zuna. Buna net banginiai isplaukia. Kasdieninis reiskinys ir tiek.

As

Nu nesamone isivaizduokit daug negivu silkiu kurios yra nutolusios nuo vandens

Taip pat skaitykite