Čaplino filme užfiksuotas keliautojas laiku?

Ji iš tiesų gali būti keliautoja laiku arba tai slaptas agentas, kuris mėgina valstybės sukurtas technologijas ir jį netyčia pagavo vaizdo kameros objektyvas. Kad ir koks būtų paaiškinimas, Čarlio Čaplino 1928 m. filmo ištraukoje matyti, kaip moteris naudojasi mobiliuoju telefonu. Šis epizodas žiūrovams kelia ne vieną klausimą.
 
Filme „Cirkas“ yra epizodas, kuriame rodomi į Holivudo filmo premjerą besirenkantys žiūrovai. Vienoje scenoje rodoma pagyvenusi moteris su paltu ir kepure, kuri laiko iškėlusi kairę ranką prie savo veido ir kalbasi. Aplink ją nėra nė vieno asmens, su kuriuo ji galėtų šnekėti. Moters gestai ir elgsena primeną dabartinių laikų kalbėjimo telefonu manieras. Ši filmo scena buvo plačiai analizuota. Ji buvo parodyta 100 žmonių ir mėginta rasti logišką paaiškinimą. Vienas filmą žiūrėjęs asmuo sakė, kad moteris klausosi portatyvinio radijo imtuvo, tačiau niekas negalėjo paaiškinti, kodėl ji šneka.
 
Kiti žiūrovai sako, kad moteris serga šizofrenija ir ranka ji prisidengia veidą tam, kad aplinkiniai nematytų kaip ji kalbasi pati su savimi. Treti sako, kad ji tiesiog mėgina prisidengti veidą ranka, kad kamera jos nenufilmuotų.
 
Pirmasis pasaulyje įrenginys, kuris gali būti laikomas mobiliojo telefono seneliu yra „Motorola“ kompanijos ketvirtojo dešimtmečio pradžioje sukurtas įrenginys „Walkie-Talkie“. Tačiau jis buvo žmogaus rankos dydžio ir pasirodė tik praėjus 10 metų po to, kai ekranus išvydo Čarlio Čaplino filmas. Tokie nešiojami mobilieji telefonai, kokius žinome mes, pasirodė tik 1980 m. ir vis dar būdavo labai dideli. „YouTube“ svetainėje patalpintame epizode juokaujama, kad, matyt, moteris yra keliautoja laiku.
 
Čarlio Čaplino nebylusis filmas „Cirkas“ yra šio režisieriaus šedevras, kuris 1929 m. laimėjo „Oskarą“. Filme universalusis genijus Čarlis Čaplinas yra ir scenarijaus autorius, ir aktorius, ir režisierius, ir prodiuseris. Filmas pasakoja apie „valkatą“, kuris dirba klounu cirke ir įsimyli cirko savininko dukterį. Filmas laikomas šio kūrėjo šedevru.
 

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
rytmecio kosmaras

O gal tos moters net nebuvo ten. Todel niekas ir nemate jos.. gal cia vienas tu tarp laiko dimensijos susijungimu. Ir tik filmavimo kamera tai uzfiksavo.. ejo sau moteriske su anuku snekedama 2012 metais ir buvo uzfiksuota 28aisiais. Pamate save senam filmw ir mire nuo infarkto..

Laura

nezinau kaip tai paaiskint, bet tikrai nieko jai neskauda ir pan. nes vien is to , kaip ji ta ranka laiko, matosi, kad telefona, ir gerai isiziurejus , net matosi telefono kamputis. Nesakau kad cia 100% tiesa ar melas, bet is rankos tikrai ji laiko telefona

Akme02

Galimas variantas, kad kalbėjo telefonu :) Mes daug dar nežinome kokios naujovės yra ir šiais laikais kuriamos ir mums tik po keliasdešimt metų į viešumą bus iškeltos :) pogrindyje darbas vyko anais laikais, vyksta ir šiais nebūkite naivūs :) montažai, spelionės :D ryšiai :D mes nei pusės nežinome kas pasaulyje yra daroma.. Bet neabėjoju, kad kai sužinosime jau bus per vėlu ką nors keisti..

McBay

Jo. Jei nežinočiau, kad toks senas kadras, tai tikrai pagalvociau, kad mobiliaku šneka. Ir ypač keista, kad nieks neatkreipė dėmesio. Manau, pats genijus Caplinas galėjo paprašyti, kad suvaidintu, o telefono vietoj galėjo paprašyti laikyti ką nors kitą, kad tiesiog imituotu.

Anonimas

Ji ateivių šnipė

Prekių katalogas

Gal ir neblogai.

beprotis

Tais laikais populiariausias tinklas greičiausiai Tele2.

PCG

O negalėjo čia būti to paties “walkie-talkie” konceptas?

puskinas

zizi tu visisakas idiotas, jei butu nors is siu laiku ta boba tai ji butu bent jau blootouch ausines pasiemusi o ne reklamavusi save su kazkokia plyta, tu apie tai nepagalvoejei…? cia lempa:D

Tomas

Gal nereklamintum vaikeli

Taip pat skaitykite