Būrimas iš kavos tirščių

Būrimas kavos tirščiais – pats teisingiausias ir kokybiškiausias būrimo būdas, atliekamas itin nesudėtingai. Iš kavos tirščių pradėta burti jau prieš kelis šimtmečius iki dabar. Tie žmonės, kurie nors kartą yra tekę burti kavos tirščiais tvirtina, jog viskas išsipildo 100 procentų. Todėl kasmet būrimas kavos tirščiais vis populiarėja.

 

Šio būrimo patogumas: burtis galima savarankiškai, draugių rate, taip pat nėra būtinybės kreiptis į profesionalią būrėją.

 

Nuo ko pradėti?

 

Jis pradedamas nuo kavos virimo. Geriau naudokite smulkiai maltą kavą. Virti ją reikia specialiame indelyje, kavos puodelis ir lėkštutė privalo būti lygiu paviršiumi bei baltos spalvos, kad kavos tirščių piešinys atrodytų ryškiau ir tiksliau. Šimtui gramų vandens reikia vieno arbatinio šaukštelio maltos kavos. Kavą virkite ant silpnos ugnies, o kai tik gėrimas užvirs, jį pilkite į puodelį. Į tą kavą, kuri skirta būrimui, nedėkite jokių prieskonių bei cukraus. Dabar paimkite puodelį abiem rankom ir susikaupusios formuluokite klausimą, į kurį norite gauti atsakymą. Klausimas turi būti labai konkretus. Galima, pavyzdžiui, užduoti klausimą, pvz. tokį: „Ar aš ištekėsiu už X?“ Tik tokiu atveju Jums pavyks nustatyti piešinio reikšmę.

 

Taigi, gerkite neskubėdama savo kavutę ir visą laiką galvokite apie formuluojamą klausimą. Kavos iki dugno neišgerkite, puodelyje turi likti pusė arbatinio šaukštelio skysčio.

 

Egzistuoja daugybė būrimo būdų, bet mes Jums pateiksime patį paprasčiausią variantą, kuris leis burtis savarankiškai.

 

Detalės

 

Šį kavos likutį reikia maišyti atidžiai apvaliais judesiais. Tokių judesių turi būti trys. Maišykite kavą tik kaire ranka. Jei buriasi vyriškis, skystį sukti reikia pagal laikrodžio rodyklę, o jei moteris – prieš laikrodžio rodyklę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jūs turite stebėti, kad kavos tirščiai būtinai liktų ant puodelio sienelių. Po to uždenkite puodelį lėkštute taip, kad lėkštutės kraštas liestųsi su puodelio kraštu iš vienos pusės. Dabar staigiu judesiu puoduką apverskite taip, kad lėkštutė atsirastų apačioje, o puodelis – dugnu į viršų.

 

Simboliai ir aiškinimai

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Padėkite lėkštutę ant stalo ir luktelkite kelias minutes, kol skysčio likučiai nenutekės žemyn. Ant puoduko sienelių lieka tirščiai. Atidžiai įsižiūrėkite ir pamatysite tam tikrus simbolius, kuriuos reikia įminti.

 

Dažniausiai simboliai atrodo nelabai tiksliai ir aiškiai, todėl jų iššifravimui teks skirti nemažai laiko. Bet paprastai, šių piešinių peržiūros metu, galima pamatyti tas tikras žmonių ar gyvūnų figūrėles, taip pat linijas ar įlinkius.

 

Geometrinės figūros

 

Jei Jūs ant puoduko sienelės pamatėte tiesias linijas pvz.: kylančią į viršų, tai gali reikšti kilimą karjeros laiptais. Jeigu linijos atrodo trūkinėjančios – tai byloja apie Jūsų kelyje pasitaikančias rimtas kliūtis. Jeigu Jūsų charakteris nepastovus, ant puodukų sienelių pamatysite pusrutulius.

 

Kvadratas – seksis visur;
Ovalas – greitai ištekėsite;
Trikampis – netikėta sėkmė;

 

Žmonės ir veidai

 

Pasimatymas Jūsų laukia tuo atveju, jei pamatėte žmogaus siluetą, kuris sudarytas iš tam tikrų raštų. Jei ant puoduko sienelės pamatėte žmogaus galvos, iškeltos į viršų, atvaizdą, tai byloja apie įtakingus žmones Jūsų gyvenime, kuris nori Jums padėti.

 

Nedidelis nemalonumas laukia tuo atveju, jeigu žmogaus galva, atvirkščiai, nulenkta žemyn.

 

Jeigu Jūs uždavėte klausimą apie santykius ir pamatėte ratilą, lanką, kuriame du veidai, atsukti vienas į kitą, reiškia, Jūs ištekėsite už to žmogaus, dėl kurio buriate.

 

Jei pamatėte veidus, bet be lanko, tai byloja apie didžiulę meilę Jums.

 

Skyrybos Jūsų laukia tokiu atveju, jeigu Jūs pamatysite jauno vaikino veidą.
Pagyvenusi moteris – stiprūs ir labai patikimi meilės ryšiai.
Jeigu ant puoduko sienelių tik akių atvaizdas, tai praneša apie dideles permainas gyvenime.
Vienas veidas rate – kažkas Jus labai myli.
Žmogaus šešėlis – labai malonus meilės pasimatymas. Kelių žmonių atvaizdai – pagalba iš šalies.

 

Augalai ir gyvūnai

 

Jei pamatėte rožę – greitai susižadėsite.
Medžio atvaizdas – kliūtys kelyje.
Pamatyti chrizantemą – vėlyva meilė.

 

Jei iš rašto susidėliojo gyvūno ar paukščio atvaizdas, tai reiškia, kad iš artimų žmonių sulauksite ne itin gerų žinių. Šis piešinys reiškia taip pat ir tai, kad siekdami tikslų, galite sutikti daug pavyduolių.

 

Jei pamatėte gyvatę – Jūsų laukia neištikimybė.
Pelėda – sunki liga arba mirtis.
Žuvis – kelionė arba geros naujienos.
Musė – palikimas arba didelis pelnas.
Varlė – sėkmė, laimė.
Voras – netikėta dovana.
Katė – žada skurdą ir neturtą.

 

Daiktai

 

Kokios nors statybos priemonės turi kelias reikšmes. Jei buriasi neturtingas žmogus, tai gali reikšti, kad jis viską praras, o jei buriasi turtingas žmogus – jis taps dar turtingesniu.

 

Autorė: Gerda Zemenskaitė

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vilija

DIEVAS NETGI PRAKEIKIA BURTININKUS IR KAS TUO UŽSIIMA. GERIAUSE KAIP PASIRIKI DIEVU, JO MEILE. IR RANDI RAMYBĘ IR DVASINĮ DŽIAUGSMA

Rasa

“nesidalinsiu”, įdomu būtų sužinoti, kaip būrimą naudojama loterijoje?…

as

nu cia ydomiai

nesidalinsiu

As sita burima naudoju loterijose, dar niekada nenuvyle.
True story

tichvija

na manau ,kad siandiena reiks issiburti,jei jau taip lengvai mums aprasete.

Taip pat skaitykite