Ernsto Rifgatovičiaus ekspedicijos

2004 metais surengtos rusų mokslininkų ekspedicijos į Siriją, Libaną ir Egiptą, vadovaujant profesoriui Muldaševskiui, metu buvo atrasti 6 metrų ūgio žmogaus palaikai, gigantų kapavietės, miestai, šventyklos, ligoninės. Ekspedicijos dalyvių nuomone, visus šiuos statinius sukūrė legendiniai atlantai, statybose naudoję kai kurias energijos rūšis, galinčias perkelti iš vietos į vietą daugiatonius akmens luitus. Kitas energijos rūšis atlantai naudojo karyboje. Ir galiausiai patys dingo iš savo miestų, nesuvaldę savo pačių išlaisvintų gamtos jėgų. Energetinių „rutulių“ pavidalo žinią iš praeities Ernsto Muldaševo ekspedicija aptiko mūsų dienomis. Štai ką profesorius kalba apie tai.

 

– Ernstai Rifgatovičiau, senovės monumentai išties stebina senovės žmonių technologijų galia. Kokios rušies energijas, jūsų manymu, buvo įvaldę senovės statytojai?

 

– Mūsų civilizacija remiasi naftos ir dujų energetika. Senovėje, tikriausiai, nafta ir dujos taip pat egzistavo, bet senosios civilizacijos, mano manymu, buvo linkusios naudotis kita energetikos rūšimi – dematerializacija. Visos tautos turi legendų apie naminukus, elfus, bildukus ir kitokius pasakiškus personažus. Oficialusis mokslas, suprantama, neigia jų egzistavimą, kadangi nėra įrodymų. Tačiau kai kuriuose praeities tyrinėtojų darbuose galima rasti žinių apie tai, kad senovės žmonės turėjo gerai išvystytą „trečiają akį“, kurios pagalba galėjo matyti mums neprieinamą energetinių būtybių pasaulį. Būtent iš tų tolimų laikų ir užsiliko tautosakoje legendos apie fėjas ar naminukus… Tačiau visgi yra šiokių tokių įrodymų, kad egzistuoja tas paslaptingas pasaulis.

 

– Turite įrodymų?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Kartais pasitaiko, kad „trečiosios akies“ funkciją atlieka fotokamera, užfiksuodama kažkokius švytinčius objektus, turinčius pačius įvairiausius pavidalus – figūras, linijas, ūkus… Himalajų jogai, kurie tvirtina, kad sugeba matyti bekūniškajį pasaulį, yra davę kiekvienam tokiam objektui vardus ir pavadinimus. Įdomiausia yra tai, kad arti maldos vietų, šventyklų viduje, šalia sarkofagų ir ypač piramidžių viduje fotoobjektyvas pagauna švytinčius „kamuolius“, kurie labai panašūs vienas į kitą. Šie „kamuoliai“ turi specifinę vidinę struktūrą, kurią sudaro keturios sferos, įdėtos viena į kitą. Susidaro įspūdis, kad jie gali keisti savo dydį. Mes turime daugybę tokių „kamuolių“ nuotraukų, padarytų ekspedicijos metu, o ir žmonės mums jų vis atsiunčia iš pačių įvairiausių vietų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Galbūt tie „kamuoliai“ ir yra legendinės pranos arba gyvybinės jėgos sankaupos, kurias taip dažnai minite savo knygose?

 

– Man rodos, kad žmogaus kūno dematerializacijos sarkofaguose procesas ne tik baigdavosi kūno išnykimu, bet materialų kūną paversdavo energetinę arba dematerializuotą būseną, kur ir persikelia mirusiojo energija, kad tęstų savo žemiškajį gyvenimą.

 

– Tuo, žinoma, sunku patikėti… Jūs manote, kad nufotografuoti kamuoliai – tai mirusių žmonių energetiniai kūnai?

 

– Jeigu remtis hipoteze, teigiančia, kad materialų žmogų sudaro 4 kūnai, tai juk ir „rutulius“ sudaro 4 sferos. O jų viduje – kryžius, tibetietiškas simbolis Tchilė, apjungiantis keturis žmogaus kūnus. Galbūt iš tikrųjų senovės žmonės sarkofagų pagalba keisdavo savo susidėvėjusį kūną į dematerializuotą būseną, šitaip pratęsdami žemiškajį gyvenimą, bet tik truputį kitokį.

 

– O kodėl jūs įsitikinęs, kad senovės žmonės naudojosi šia energija?

 

– Ši mintis kilo tuomet, kai pamatėme, kad egiptiečių freskose gigantai pavaizduoti su „kamuoliais“ vietoje galvų. Jeigu, tarkime, senovės žmonės mokėjo dematerializuoti kūnus sarkofaguose, tai kodėl negalima būtų teigti, kad gyvendamas „kamuolio“ pavidalu gentainis negalėtų padėti materialiems žmonėms apsirūpinti dematerializuoto pasaulio energija? O dematerializuotas pasaulis – tai, greičiausiai, labai galingų energikų pasaulis, kadangi ten energija „neužrakinta“ materijoje, yra laisva.

 

– O jūs patys ar tikite dematerializuoto pasaulio egzistavimu?

 

– Taip. Daug nesuprantamų reiškinių galima paaiškinti, pripažinus, kad egzistuoja su mūsų pasauliu besiliečiantis ar jį pratęsiantis nematerialus pasaulis.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

alia gryna pravda:)

aa

man patinka kai pradeda kalbet apie irodymus :DD

bb

jau seniai visi zino,kad cia fotosopas :D:D

Vaidas

http://urbanlegends.about.com/library/bl_giant_skeleton.htm
va jums ta pati foto.
o ir visame inerviu nėra nei užuominos apie 6 m skeletus, kurie nuotraukoje tikrai didesni turėtų būti

Vaidas

Puiki fotošopinė foto. Kažkodėl Wikiperija nieko nerašo apie šiuos daktaro atradimus :) taip kad visiškas bullshit

atsakovas

shit.

Taip pat skaitykite