Septynmetė Indijoje verkia akmeninėmis ašaromis

Indijoje, netoli Hyderabado gyvenanti septynmetė mergaitė Kura Nitya šokiravo medikus kai pravirko akmeninėmis ašaromis. Gydytojai šio anomališko fenomeno paaiškinti kol kas negali.

 

Pasak Indijos laikraščių, Kura akmenimis pradėjo verkti maždaug prieš porą savaičių. Pirmasis šį keistą reiškinį dar spalį pastebėjo mergaitės senelis, praneša „ThaiIndian News“.

 

Ją apžiūrėję oftalmologai tvirtina, jog mergaitė yra sveika. Mergaitės tėvai išverktų akmenukų neišmėtė, tad gydytojai juos išsiųs į tyrimų laboratorijas.

 

 

K.Nitya tėvų teigimu, jų vaikas kasdien išverkia keliasdešimt akmenukų. Šie byra tik iš dešiniosios mergaitės akies. Pati mergaitė, tą akimirką, kai akmenukai skverbiasi lauk teigia, kad nejaučia jokio skausmo.

 

“Iš pradžių manėme, kad tai kažkoks dieviškosios galios ženklas, todėl meldėmės Dievui, kad visa tai kuo greičiau baigtusi” – tvirtino mergaitės senelis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Baisu bet gaila tokiu žmoniu kuriems taip nutinka

Kira

Žiūrėjau video senokai apie kažkokią mergaitę, kuri verkė brangakmeniais..

Dotyfree

Galėtų verkti auksu…

Marius

O dieve… Tai tikrai sena naujiena… Tj vyko 2007 metais.
Nors iš dalies ir gerai jog įkėle, nevisi lankytojai šia istorija žino :)

Villy

Sena naujiena? Istorija apie Kura Nitya as mazdaug tik pries kelias savaites perskaiciau, cia tiesiog video yra 2007 metu ir jame pavaizduota kita mergaite, o ne ta apie kuria cia rasoma.

Taip pat skaitykite