Rastas sniego žmogaus egzistavimo įrodymas?

Sibire rastos susuktos medžių šakos gali būti įrodymas, kad sniego žmogus tikrai egzistuoja, teigia biologai.

 

Sniego žmogaus aistruoliai teigia, kad Kemerovo regione rastas medžių „lizdas“ yra įrodymas, jog ši būtybė klajoja po vietovę ir stato būstus tokiu pat būdu, kaip ir orangutangai ar gorilos.

 

Sniego žmogaus ekspertai iš Rusijos, Kanados, JAV ir Švedijos neseniai susitiko konferencijoje Maskvoje, o tuomet leidosi į ekspediciją Sibire, kuriame gausu pasakojimų apie „laukinį žmogų“, praneša britų leidinys „Sun“

 

Ekspedicijoje dalyvavęs biologas Johnas Bindernagelis laikraščiui teigė: „Mums nepasirodė, kad Sibire matytus medžius taip susuko žmogus ar koks kitas žinduolis.“

 

„Taip susuktų medžių taip pat aptikta Šiaurės Amerikoje, ir jie atitinka teoriją, kad sniego žmogus daro lizdus. Lizdai, kuriuos matėme, pastatyti aplink medžius, kurie suskuti taip, kad sudarytų skliauto formą“, – pasakojo jis.

 

Sniego žmogus – tai į žmogbeždžionę panaši būtybė, kuri esą gyvena miškuose, dažniausiai – Šiaurės Amerikos Ramiojo vandenyno šiaurės vakarų regione.

 

Būta pranešimų, kad tokios būtybės pastebėtos Rusijoje, Prancūzijoje ir Himalajuose.

 

Tačiau mokslininkai jau anksčiau paneigė, kad sniego žmogus egzistuoja. Anot jų, tai tautosakos, neteisingos identifikacijos ir melagingų žinių kombinacija, o ne tikrai gyvenanti būtybė, mat manoma, kad turėtų būti didelis jų skaičius, kad besidauginanti populiacija išliktų.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Zive

Ten tik iš tolo kokx žmogus eina, apsirenges rudą spalvą ir viskas :DD

Troll

Bullshit!

Taip pat skaitykite