Penkiametis tvirtina, kad jį persekioja „vyras pilka oda“

5 metų berniuko tėvai iš Didžiosios Britanijos nežino, ko griebtis. Jų sūnus tvirtina, kad jį persekioja „vyras pilka oda“, panašus į vaiduoklį. Jis pasirodo berniukui naktimis ir bando su juo pasikalbėti.

 

41 metų Dave’as Gerrity pasakoja, kad jo sūnus Daganas pirmą kartą pasiskundė savo kambaryje matęs keistą vyrą, kurio oda pilka, prieš šešis mėnesius šeimos namuose Bridlingtone. Berniuko tėvas sako: „Daganas buvo labai išsigandęs. Jis daug verkė. Jis sakė, kad naktimis nebegali miegoti, nes „vyras pilka oda“ jį pažadina, atsisėda ant lovos ir neleidžia jam užmigti. Jis verčia mano sūnų su juo kalbėtis. Kai Daganas pirmą kartą jį išvydo, mano žmona, Emma išgirdo jį verkiant. Aš nuėjau pasižiūrėti, kas nutiko. Daganas buvo labai išsigandęs ir garsiai verkė. Pirma pagalvojau, kad jis susapnavo blogą sapną. Net Daganui papasakojus, ką regėjo, negalėjau patikėti. Niekada netikėjau vaiduokliais. Bet dabar nežinau, koks gali būti kitas paaiškinimas. Mes su žmona likdavom su Daganu miegoti. Jis prabusdavo, žiūrėdavo į kažką ir pradėdavo kalbėti“.

 

D. Gerrity’s teigia savo akimis matęs, kaip „vaiduoklis“ po kambarį tampo baldus. Be to, daiktai, kurių berniukas negali pats pasiekti, po nakties kartais atsiranda kitose kambario vietose. Berniuko tėvas pasakoja, kad „vaiduoklis“ namuose pasirodęs po namo remonto. „Nuo sienų buvo nuimti seni dažai ir ištinkuotos sienos. Tinkui džiūvant ant sienos pasirodė vyro veidas. Jį pastebėjo ir mūsų namuose apsilankę svečiai. Tas veidas atrodė tikrai gąsdinančiai.“

 

Šeimos kaimynai taip pat pasakoja pastebėję paranormalius reiškinius. D. Gerrity’s pasakoja: „Iš kaimynų namų išgirdau triukšmą. Maniau, kad jie ar darbininkai ką nors remontuoja. Bet pas mane atėjo išsigandęs kaimynas. Jo namo palėpėje buvo girdėti triukšmas, nors ten nieko nebuvo. Mes užlipome pasižiūrėti ir nieko neradome.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

D. Gerrity’s sako, kad jo žmona nori kuo greičiau išsikraustyti iš namų. Vyras gailisi, kad turės parduoti namus, kuriuose ką tik atliktas remontas. „Bet namuose būti vienam net man nejauku. Dabar jau tikrai tikiu, kad remontas pažadino šiuose namuose gyvenusią dvasią“.

 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Agnė

Prisižiūri tie vaikai filmukų ir sako , kad mato tokius . Reikėtu vaikus atpratinti nuo įvairių tokių tipų filmukų

Paulina

Gal kazkoks ateivis :D Bet seip to vaiko man gaila :'(

~Ą~

Vyras pilka oda…. D. Britanija… Potraukis mažiems berniukams.. Ar tik ne Voldemortas juos lanko? :/

Harry Potter

Tai jau tikrai, reiks man su juo pasikalbėt… Visai įsismagino…

Hermione Granger

O tai Voldemortas nebuvo nužudytas? Ar iš numirusių prisikėlė?

Arturas

Tas su pilka oda vyras kur periokija yra bitofilas iskrypelis =D

Tu

per daug paranromal activity 3 prisizieja

Pati

Supyko dvasia, kad kazkas keiciama ir norima isstumti praeiti.

ssss

Is tikruju mazi vaikai gali matyti vaiduoklius ir kitus reiskinius.Ir tai nejuokinga,mano nuomone jiems reiketu kuo greiciau issikraustyti i kita nama.Nes tikrai vaikas to -tikrai neissigalvos

swss

ssss tu debilas kazkoks vaiku fantazija tokia laki… Gal tas penkiametis ta zmogu susapnavo ir dabar itikineja visus kad ji jis persekioja WTF??

adas

taigi blim staipsni paskaityk, apie seinoje veida, ir daiktus, paskui akis draskyk, koks daunas leistu savo vaikui ziureti temas apie vaiduoklius ir panasei. tai gal ir tevai su kaimynais pagal vaiko dudele pradejo sokt.
jeigu netikit, nepatinka, tai ignoruokit straipsni visa, nes veikejes ten ne vien vaikas

Taip pat skaitykite