NSO pagrobimų problemą

Paskutiniaisiais besibaigiančio šimtmečio metais NSO problema pasiekė aukščiausią tašką. Vis didesnis skaičius nukentėjusiųjų tvirtino buvę nežemiškų būtybių pagrobti ir nugabenti į skraidančius objektus. Kai kurie sakė, kad pagrobėjai mažo ūgio, 1.20-1.50 m, oda pilkos spalvos. Pagrobėjai su negalinčiomis priešintis aukomis atlikinėjo medicininius eksperimentus. “Ketvirto laipsnio susitikimas” siaubingas, nes daugelis pagrobtųjų moterų buvo naudojamos “veisimosi tikslams”.

 

Tai patvirtina nemažai, po ilgesnio laiko pasikartojusių pagrobimų. Niujorko tyrinėtojas Badas Hopkinsas atidžiai ištyrė Ketės Deivis (vardas pakeistas) atvejį, kuris galėtų būti šios baisios problemos pavyzdys. 1983 m. birželio 30 d. Ketė Deivis pastebėjo savo sode Kopli Vuds gyvenvietėje (Ohajo valstija) šmirinėjančias švieseles. Ketė išėjo iš namų pasižiūrėti, kas nutiko ir pajuto “energijos smūgį”. Vėliau ji prisiminė nuotrupas pagrobimo, per kurį zondu buvo įdėtas implantas. Badas Hopkinsas mano, kad šis įvykis yra vienas iš daugelio. Kai kurios užuominos leidžia manyti, kad tai su Ketė Deivis įvyko dar vaikystėje. Ji prisiminė “sapną”, per kurį mama mergaitę slėpė rūbų spintoje nuo pavojaus iš dangaus. Neaiškiai prisiminė “keistą namą”, kuriame sutiko mažą berniuką. B. Hopkinsas mano, kad šie atsiminimai dirbtinai sukurti, kad auka neprisimintų savo užpuolikų.

 

Sios apsauginės priemonės, matyt, reikalingos tam, kad nukentėję nepalūžtų nuo patirto siaubo. Ant Ketės kojos žaizda, kurios kilmės ji neprisiminė, rodo, kad per vieną pagrobimą buvo paimti audinių pavyzdžiai. Prieš 6 metus, 1977 m. gruodžio mėn. jaunąją moterį pagrobė iš automobilio, kiti keleiviai tuo metu buvo sustingę. Tai buvo pirmoji pilkųjų ginekologinė intervencija. Ją dirbtinai apvaisino.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

1978 m. vėl atėjo Ketės Deivis eilė. Vaikų grobikai šį kartą pašalino vaisių. 1979 m. zondu implantavo svetimkūnį nosyje. Minėtas susitikimas 1983 m. birželio mėnesį paskatino N SO tyrinėtoją Badą Hopkinsą pradėti tyrimą. Tačiau tais pat metais ji vėl buvo pagauta. Su ja darė siaubingus medicininius bandymus, nes ji atsigavo savo namų kieme apsirengusi naktiniais marškiniais, kruvina.

 

Per hipnozės seansą paaiškėjo neįtikėtini dalykai. Ketė Deivis sutiko mažą padarą, pusiau žmogų, pusiau ateivį. Ji vadino tą trapų padarą savo dukra, kuri gimė po anksčiau minėto dirbtinio apvaisinimo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tas pats scenarijus pasikartojo 1986 m. balandžio mėn. Šį kartą jai pristatė du hibridinius vaikus, kuriems Ketė turėjo duoti vardus. Badas Hopkinsas mano turįs įrodymų, kad ponia Davis per vis pasikartojančius pagrobimus išnešiojo devynis vaikus. Išties – išnuomota motina kosminiam prieaugiui.

 

Tokiais pranešimais sunku patikėti. Visi tie atvejai atrodė kaip visiškas nesusipratimas, kol gydytojai čia neįžiūrėjo didėjančios problemos. JAV buvo sukurta TREAT grupė. Ši medikų ir psichologų bendrija rūpinasi ateivių pagrobimų aukomis. Psichologė Rima Leibon devintojo dešimtmečio pradžioje įvykusiame simpoziume pranešė, kad gautos medicininės žinios baugina.

 

R. Leibon pasakojo apie moteris, kurių nėštumas buvo įrodytas. Maždaug dvyliktą nėštumo savaitę embrionai pradingo per vieną naktį, kai jos buvo dar kartą pagrobtos.

 

Daugeliui šių moterų leido kūdikius žindyti. Kūdikiai atrodė pusiau žmonės, pusiau ateiviai, apie juos pastaruoju metu daug pasakojama. Jų balti plaukai, lūpos pilnesnės nei “mažiukų pilkųjų”. Kai kurioms moterims, pamačius “jų” hibridinius vaikus, krūtyse atsirasdavo pieno. Mediciniškai tai sunku paaiškinti, nebent patikėtume pagrobtųjų pasakojimais.

 

Gal tai slapta nuo visuomenės vykdomas stambus genetinis eksperimentas? Ateiviai turi visas galimybes dirbti slapta. Jiems nėra ko bijoti, jie juk oficialiai neegzistuoja. Tai primena slogų trilerį, kai visi susimokę prieš filmo herojų. Košmaras, tačiau viskas rodo, kad tai realybė.

 

Autorius: Saulius Krulickas

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
tautvydas

nzn

Gytis

paziurek filma The Fourth Kind ir suprasit apie ka cia kalbama,filmas sukurtas pagal tikrus ivykius :)

vejas

Norite tikekite norite ne. :D

anomimas

jeigu norit suzinot kur visi zmones kuriuos gali pagropti buna tj tiesiog kaip ir naminiams gyvuneliams itaisykit sekimo prietaisus…

jo

nesamone

Taip pat skaitykite