Moteris dvejus metus laikė ateivio lavoną šaldytuve

Jei svetimšaliai iš tikrųjų leidžiasi, atrodo, jog ši paskutinė nuotrauka patvirtina, kad jų pirmas nusileidimo uostas Žemėje bus Rusija. Po kitų pareiškimų apie nežemišką gyvybę Sibire, pasirodė pranešimai, kad Rusijoje moteris tvirtina turinti užšaldytą ateivio lavoną savo šaldytuve.

 

 

Paslaptinga „gyvybės forma“, kaip sakoma, dvejus metus buvo laikoma Martos Jegorovnos šaldiklyje vakarų Rusijos Petrozavodsko mieste. Ji padarė keletą nuotraukų, kad įrodytų jo egzistavimą.

 

Apie trečio ateivio kūną per kelis mėnesius Rusijoje buvo pranešta, kad jis buvo rastas po katastrofos prie moters vasarnamio 2009 m. vasarą.

 

Ji nuėjo į, kaip manoma, katastrofos vietą, kur liepsnojo nuolaužos ir mėtėsi sulamdytas metalas. Ji sakė, kad ten buvo „nepakeliamai karšta“. Šalia metalo laužo krūvos, kuri, Martos Jegorovnos įsitikinimu, buvo sudaužytas NSO, gulėjo negyvas kūnas.

 

 

Būtybė buvo 60 cm ilgio, didžiule galva, didelėmis išsipūtusiomis akimis ir buvo panaši į kažką tarp žuvies ir humanoido. Maža būtybė taip pat turėjo kažką panašaus į ranką kaip virvę, kyšančią iš jos kūno.

 

Natūralu, kad moteris pasielgė taip, kaip dauguma būtų pasielgę panašioje situacijoje, ir dvejus metus laikė ateivį savo šaldytuve, teigia interneto portalas „Unexplained Mysteries“.

 

Jame rašoma, kad prieš kelias dienas moters namuose pasirodė du vyrai ir konfiskavo lavoną ištyrimui, sakydami, kad jie yra iš Rusijos Mokslų akademijos Karelijos Tyrimo centro.

 

Neįtikėtiną medžiagą atskleidė paranormalių reiškinių rašytojas ir ekspertas Michaelas Cohenas. Jis sakė: „Tai galėjo būti kruopščiai parengta apgaulė, tačiau negalima atmesti galimybės, kad tai tikrai yra ateivis.

 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vick

Natūralu, kad moteris pasielgė taip, kaip dauguma būtų pasielgę panašioje situacijoje, ir dvejus metus laikė ateivį savo šaldytuve, teigia interneto portalas „Unexplained Mysteries“.
Prajuokino;DDD

kaip

darzoviu ateivis LOL

Vikingas

Jo, as irgi taip pasielgciau. Matomai rusijos glubliankoj jau ant tiek nepriteklius, kad zmones juodai dienai renka viska kas potencialiai valgoma. Du metus laike. Kam? Lauke kol gedintieji stiklaakiai atskris atpazint lavono?

mitas

nu jo, randu kur pamiskeje ateivi, nesu ji namo,perku saldyvuva ( nes video saldtuvas tuscias) ir laimingas turiu negyva gyvuneli namie:)))

NSO

Lol

..

“pasielgė taip, kaip dauguma būtų pasielgę panašioje situacijoje, ir dvejus metus laikė ateivį savo šaldytuve”
prajuokino sitas straipsnis.

Ishiki

Sake karsta buvo, idomu kaip neapdeges ir nenusproges atrodytu sis gyvis

Ranka iš pupelių stiebo :D galva iš supuvusio moliūgo :D čia gal pavėluotas hallowynas :D ?

tomas

cia gali buti apgaule darzoviu prideta ir dar truputis photoshopo ir stai ateivis

Taip pat skaitykite