Katė nukeliavo 3300 km, kad surastų savo namus

Drąsi katė nukeliavo apie 3300 km skersai per Australiją, kad pasiektų savo senus namus.

 

Katė Jessie su šeimininkais persikraustė iš Pietų Australijos į naujus namus Šiaurės Teritorijoje. Bet greitai po šeimos persikraustymo Jessie dingo be žinios ir, kaip manoma, po daugiau kaip metų pasirodė jų senuose namuose.

 

„Ji buvo čia kelias savaites, manėme, kad ji apsiprato, bet netrukus po to Jessie dingo“, – pasakojo katės šeimininkė Sheree Gale.

 

Bet S. Gale yra įsitikinusi, kad jos ryžtinga augintinė iškeliavo iš Beris Springso, netoli Darvino, kad sugrįžtų į jos senus namus Angaroje.

 

„Nežinau, kaip tai paaiškinti. Ji nemėgsta važiuoti automobiliu, todėl manau, kad ji ėjo pėsčia“, – sakė S. Gale.

 

Daugiau kaip po metų senų Gale‘ų namų gyventojai pamatė nepažįstamą katę, slankiojančią aplink.

 

„Nufotografavau katę ir nusiunčiau S. Gale. Ji pasakė, kad tai tikrai Jessie“, – pasakojo Jenn Humby, dabar prižiūrinti Jessie.

 

Jeigu tai tikrai Jessie, ji būtų arba keliavusi atšiauria Australijos dykuma, arba ėjusi pakrante aplink, kas būtų užtrukę dar ilgiau.

 

Kai S. Gale ir jos vyras Andre kartu su Jessie kraustėsi į naujus namus, jie paliko kitas dvi kates savo senų namų savininkams. Pora mano, kad katės yra laimingos, vėl būdamos kartu savo senuose namuose.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
REDdog

Ir gyvūnai turi jausmus…

Edgaras

vo cia tai katinas su nepalauziama dvasia tiek ejo kad sutiktu kitus savo praitu namu katinus turbut viena seima buvo bet katinas tai protingas sjp

Saule

Nesuprantu, kaip tai imanoma?

Taip pat skaitykite