Kaip nufotografuoti vaiduoklius?

Eidami fotografuoti vaiduoklių turite žinoti, kad galite išfotografavę visą juostelę nenufotografuoti nieko, nors ten ir būtų vaiduoklių, todėl turėtumėte atkreipti dėmesį į šiuos patarimus jei norite gerų rezultatų.

 

1. Tinka visų rūšių tiek skaitmeniniai, tiek paprasti fotoaparatai.

 

2. Jei norite gerų rezultatų jums reikia naudoti 400 jautrumo juostelę, ir būtinai naudokite blykstę.

 

3. Diena nufotografuoti vaiduoklį labai sunku, todėl geriausia juos fotografuoti naktį.

 

4. Geriausia vieta vaiduoklių fotografavimui, tai seni namai, seni viešbučiai, senos kapinės, seni kino teatrai, ligoninės, istorinės miesto dalys, mokyklos, tragedijos vietos….ir t.t.

 

5. Kai fotografuojate vaiduoklius reikia, kad į foną įeitu ir koks medis ar antkapis, pastatas, žmogus ar dar kas nors, žodžiu nereikia fotografuoti erdves.Taip apytikriai galime nustatyti objekto dydi ir pagerinama nuotraukos kokybė.

 

6. Fotografuokite daug! Fotografuokite viską ir bet ką kad tik būtų su geru fonu. Tada didesnė tikimybė nufotografuoti kokią nors anomaliją.

 

7. Venkite blizgančių paviršių tokių kaip pvz.: blizgantis antkapis, stiklo šukės..Nes tai gali sukurti vaiduokliškų efektų. Ir NIEKADA nefotografuokite per stiklą !

 

8. Visada patikrinkite savo fotoaparato objektyvą, nuvalykite jį, nes fotografuojant nešvarus objektyvas gali sukurti nepageidaujamą efektą ar tiesiog pabloginti nuotraukos kokybę.

 

9. Neuždenkite objektyvo pirštu ar plaukais, nes tai irgi galite palaikyti vaiduokliu.

 

10. Atkreipkite dėmesį į oro sąlygas: lietus ar sniegas nuotraukoje gali atrodyti visai kaip vortexas ar vaiduoklis.

 

11. Šaltame ore fotografuojant geriau sulaikyti kvapą, nes iškvėptas šiltas oras nuotraukoje gali atrodyti kais kokia nors anomalija .

 

12. Kalbėkitės su vaiduokliu: kai įeisite į teritoriją kurioje norite fotografuoti tokia kaip kapinės ar pan. pavaikščiokite ten apie 15min. per tą laiką jūs turite galvoti tik apie gerą, geras mintis (vaiduokliai gali jas perskaityti). Po to laiko pradedat kalbėti:”Labas, mano vardas yra *****,aš atėjau čia tik gerais tikslais, man reikia įrodymų kad po mirties yra pomirtinis pasaulis, todėl ir norėčiau tave ar jus nufotografuoti…(tada fotografuojate kur jaučiate kad jis yra)..Ačiū.” Tada iš lėto traukiatės iš ten link savo mašinos ir paskutinį kartą atsisukę sakote: “Tik tuo atveju jei aš nenufotografavau jūsų padarysiu paskutinę nuotrauką” ir fotografuojate kokius 5 kadrus ir einate iš ten. Dėl didesnės tikimybės jį nufotografuoti galite eidami iš ten net nežiūrėdami atgal padėkite fotoaparatą sau ant peties ir paspauskite mygtuką tai labai geras būdas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

13. Niekada nekvieskite, nefotografuokite piktųjų dvasių, jei pajutote ką nors blogo, staiga pakilo vejas, pamatėte ar išgirdote ką nors keisto, tai kuo greičiau palikite tą vietą.

 

14. Fotografuodami pasikliaukite savo instinktais, nes tik taip galima nufotografuoti vaiduoklį.

 

15. Vaiduoklių gaudytojai sako, kad geriausias metų laikas fotografuoti vaiduoklius yra nuo spalio iki vasario.

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Goda

Ar galima fotografuoti vaiduoklius telefonu?

Paula

Aš tikiu vaiduokliais. Man šiuo metu yra 14-ą metų. Aš pradėjau jais domėtis jau 10 metukų. Dabar prisigalvoju nesąmonių ir kas baisiausia, aš šiandien naktį kviesiuosi vaiduoklius. Viena. Naktį. Nežinau, Ar man pavyks, tačiau aš noriu išbandyti. Jai ką, aš nufotografuosiu .

nesvarbu

O su telefonu irgi matytusi?

as

Laba visiems mane paveikslavo bare telefonu ir nuotraukoje vaiduoklis salia manes atsispindi vyro seno veidas nuliudes dar zalios spalvos nesuprantu kas tai nepazystu jo? Noriu atsikratyti parazitu

Turinti Savo Nuomonę

Tai kad žmonės nelabai supranta, kas yra vaiduokliai. TAI SIELOS, TIK BE KŪNO. Todėl nemanau, kad su jais reikia kalbėtis kaip su kokiom pabaisom. Manau, reikėtų kalbėtis kaip su paprastu žmogum. Tiktai dėl minčių skaitymo man atrodo nesąmonė. Ir iš kur tie tariami vaiduoklių gaudytojai taip gerai žino, ką tie vaiduokliai gali ir ko ne. Tegu juos fotografuoja, nesakau, kad jie klastoja nuotraukas ar panašiai, bet kad tik neimtų pasakoti, kaip kažkokia būtybė jiems ėmė ir išaiškino savo galias. Ir nemanau, kad vaiduoklių reikėtų bijoti. Beje, jeigu žmonės taip labai jų bijo, tai kodėl pamatę dėmę nuotraukoje tuoj šaukia: mačiau… Skaityti daugiau »

Siaubo angelas

Is dalies esi labai teisi, o kita puse- visai netiesa. Na taip, gal tos SIELOS negali skaityti musi minciu, bet kad nereiketu ju bijoti- yra visiskai neteisinga. Bet vistiek spaudziu . :)

P.S. tu sauni ✌

Siaubo angelas

P.S. nors tau tik 14, tu tikrai gali pasakyti daug daugiau teisingu dalyku nei suaugusieji. Tu labai protinga!

tinginys

Teko matyti pakaruoklio fotkę, fotografuota ankstų rytą buvo. Tai nuotraukoje matėsi ties pakaruoklio galva galvos formos rūkelis su akiduobių ir nosies įdubų fragmentais. Gal būt to žmogaus, nes pakaruoklis buvo apie 12 h senumo. Tai senai buvo.

edita

nors dar esu tik 12 metu mergaite bet tuom as tikiu ir noreciau ufotografuoti ar uzfiksuoti ir kaip sake kitas zmogutis UZSIRAUTI tai ka man daryti

Lopas

Man tai atrodo kad cia nesamone. as tikiu jais. ir bijau uzsiraut, nu bet
vis tiek. Eini is kapiniu ir sneki “su savim” .

Visiskai nesvarbu

vaiduokliu bijoti nereikia jeigu žinai kaip nuo ju apsisaugoti,tiesiog niekada nesigilinkite i Vodoo , tai priprantama labiau nei betkoks narkotikas :)

cekist

Kiekvienas zmogus kuri nuzudai visada tave persekioja , kol galiausiai isitraukia i ta pasauli. Taip savo gyvenimusyra pabaige tokie salti zmones kaip Vasilijus Bochinas. Kadrinis NKVD Generolas kurio saskaitoje virsh 10 tukstanciu asmeniniu suviu i pakausy. taigi visgi vaiduokliai yra. Bet gaidyuka paspaus ne jie o tu pats, nes tai bus vienintelis isivadavimas nuo ju,… o gal ir ne

cekist

*Blochinas

Taip pat skaitykite