Drąsus vėžiu sergantis berniukas įveikė 10 auglių

Berniukas, sergantis retai vaikystėje pasitaikančiu vėžiu, nustebino gydytojus, kai dingo dešimt iš 11 auglių.

 

Ketverių metų Connahui Broomui buvo diagnozuota neuroblastoma. Gydytojai pasakė, kad gyventi jam liko keli mėnesiai. Bet neseniai Connahas atšventė savo dešimtą gimtadienį.

 

Jo šeima mano, kad berniuko būklė taip neįtikėtinai pagerėjo dėl 200 tūkst. svarų kainavusio gydymo. Šeima ėmėsi novatoriško fotodinaminio gydymo Meksikoje, kai du chemoterapijos kursai nepadėjo Connahui.

 

Berniukas, dabar vadinamas „Meksikos stebuklu“, buvo gydomas kasdieniniais masažais, ultragarso ir infraraudonųjų spindulių terapija, laikėsi organinės dietos. Bet jo sunkus dešimties mėnesių darbas nenuėjo veltui. Šeima važiavo į Lenkiją atlikti tyrimų. Jiems pasakė, kad liko tik pirminis auglys berniuko pilve.

 

58 metų senelis Jimas iš Gronanto, Šiaurės Velso, sakė: „Gydytojai sakė, jog nežino atvejo, kad vaikas išgyventų su tokia sunkia neuroblastoma kaip Connaho. Jis gyvena jau penkerius metus, ir mes esame įsitikinę, kad jis gyvens iki senatvės.“

 

„Kai pradėjome terapiją, reikdavo maždaug trijų su puse valandų, bet dabar užtenka apie dviejų su puse valandų po pamokų. Anksčiau procedūras darėme penkias dienas per savaitę, dabar užtenka keturių dienų.“

 

Spalio pabaigoje padarytas tyrimas parodė, kad susilpnėjo kraujotaka į pirminį auglį. 56 metų senelė Debbie sakė: „Kai visiškai nutrūks kraujotaka, tada auglys žus.“

 

Connaho šeima rinko pinigus gydymui. Jo seneliai, su kuriais jis gyvena, pasiryžę tęsti fitodinaminį gydymą, kol išnyks paskutinis auglys.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dabar Connahas mokykloje lanko šokio pamokas, gimnastikos ir futbolo treniruotes. Neseniai su draugais boulinge jis atšventė dešimtą gimtadienį, nors gydytojai buvo sakę, kad jis jo niekada nesulauks.

 

Šeimos gydytojas Eamonas Jessopas sakė: „Tai yra didžiausias stebuklas mano karjeroje. Jo sveikimas yra stulbinantis.“

 

Velso Vyriausybės atstovas pasakė, kad Nacionalinė sveikatos apsaugos tarnyba nesuteikia tokio gydymo.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vaida

Raso, kad is 11 iveike 10 augliu

as

rasoma dar bando iveikti o ne iveike,atydziai skaityti reikia

vejas

Geras…

Paulina

Nesamone!! Pavadinime raso, kad berniukas iveike 10 augliu, o paciam tekste raso, kad berniukas iveike 11 augliu !!

Taip pat skaitykite