Suaugęs vyras įsivaizduoja esąs kūdikis

Suaugęs vyras nešioja sauskelnes ir iš burnos nepaleidžia čiulptuko. Neseniai vyras buvo išteisintas nuo kaltinimų, kad apgaudinėja JAV socialinės apsaugos sistemą. „Suaugęs kūdikis“ reikalauja jį apkaltinusio senatoriaus atsiprašymo.

 

Stanley‘us Thorntonas Jaunesnysis teismo oficialiai buvo pripažintas sergantis sutrikimu, parafiliniu infantilizmu. Suaugęs vyras apsimeta esąs kūdikiu ir, pasak specialistų, taip kovoja su vaikystėje patirtu seksualiniu išnaudojimu, kuris sukėlė fizines bei emocines traumas.

 

Praėjusių metų gegužės mėnesį JAV senatorius Tomas Coburnas pareikalavo, kad S. Thorntono atvejis būtų ištirtas. Jis apkaltino 30 metų S. Thorntoną apgaudinėjant socialinę sistemą ir savinantis mokesčių mokėtojų pinigus. Senatoriaus įtarimą sukėlė tai, kad kūdikiu „apsimetantis“ vyras, pats administruoja savo internetinį tinklalapį bei sugebėjo pasigaminti „suaugusiam kūdikiui“ skirtą kėdutę. Senatorius T. Coburnas vyrui patarė išmokti užsidirbti pragyvenimui, o ne apsimetinėti ir kaulyti pašalpą.


 

S. Thorntonas iš valstybės gauna 860 JAV dolerių per mėnesį. Vyrui diagnozuotas potrauminis stresas bei depresija. Pašalpa buvo padidinta, kai S. Thorntonas pasakė, kad jam nepakanka pašalpos pinigų, ir pagrasino, jog nepadidinus pašalpos, jis ketina nusižudyti.

 

Dabar vyras reikalauja atsiprašymo iš senatoriaus T. Coburno. Jis teigia, kad senatoriaus puolimas jam sukėlė stresą. Jo draugė Sandra Diaz, kuri rūpinosi vyru kaip vaiku, maitindavo vyrą, padėdavo jam apsirengti, patyrusi didelį stresą dėl teismo proceso mirė.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Manatrodo kai kam nusibodo buti suauges o užsinorėjo buti kudikis net juokinga

!!!

Gal ir žiauriai skamba, bet nušaučiau tokį.

Omg:P

Nesamone.vos neapsimyzau ir dar apsimetinet kudikiu turetu but geda:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taip pat skaitykite