Per kelias dienas moteris paseno penkiasdešimčia metų

Tai gali atrodyti kaip patrauklios dvidešimtmetės moters jos senelės nuotraukos. Bet abiejose nuotraukose ta pati moteris, nufotografuota kelių dienų skirtumu.
 
Jauna vietnamietė Nguyen Thi Phuong, atsidūrusi medicininių diskusijų centre, tvirtina, kad galbūt toks pasikeitimas pasireiškė dėl stiprios alergijos jūros produktams.
 
26 metų Nguyen sakė, kad 2008 m. jai išpurto veidas ir nukaro oda, bet ji neturėjo pinigų gydymui. Dabar gydytojai žada jai nemokamą gydymą.
 
Nguyen vyras dailidė Thanh Tuyenas tvirtina, kad visa tai yra tiesa, ir jo meilė kažkada gražiai žmonai neišblėso.

 

Viešumoje moteris visada dėvi kaukę, kad paslėptų savo išvaizdą nuo smalsių akių. Bet dabar ji ieško gydytojų pagalbos, tikėdamasi, kad galbūt jie galės „atsukti laikrodį atgal“.

 

Rodydama gražios 21 metų moters fotografijas jos vestuvių dieną 2006 m., Nguyen sakė: „Prieš penkerius metus aš buvau gana graži, ne tokia bjauri, kaip dabar.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Moteris mano, kad dėl jos dabartinės būklės kalta visą gyvenimą trunkanti alergija jūros produktams. Ji sakė, kad labai stiprią reakciją išgyveno 2008 m. Tuomet jai niežtėjo visą kūną, ji kasėsi net miegodama. Nguyen sakė, kad ji gėrė vaistus, kuriuos pirko vietinėje vaistinėje, nes neturėjo pinigų kreiptis į ligoninę.

 

Ji sakė: „Mėnesį gėriau tuos vaistus, ir niežulys sumažėjo, bet ant mano odos dilgėlinė liko. Tada perėjau prie tradicinės medicinos, ir dilgėlinė bei niežulys dingo. Bet mano oda pradėjo raukšlėtis.“

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tuomet Nguyen pradėjo gerti kitus tradicinius vaistus, kad išgydytų senstančią odą, bet jie nepadėjo.

 

 

Gydytojai mano, kad galbūt tai buvo ilgai vartotų tradicinių vaistų poveikis, nes juose dažnai yra kortikosteroidų. Šie steroidai pagreitina vaistų poveikį, bet galbūt taip pat jie sukėlė retą odos ligą mastocitozę, kai organizmas gamina per daug mastocitų. Pora neprisimena, kokie tai buvo vaistai ir kokioje vaistinėje juos pirko.

 

Gydytojai iš Nguyen Dinh Chieu ligoninės Ben Tre provincijoje pasakė, kad jie tirs šį atvejį ir siųs moterį į HCMC dermatologijos ligoninę, jeigu patys negalės nustatyti diagnozės.

 

Gydytojai nesutaria dėl retos būklės priežasčių. HCMC Medicinos ir farmacijos universiteto gydytojas Vo Thi Bach Suongas sakė: „Galbūt ji ilgai gėrė kortikosteroidus. Jų yra daugelyje tradicinių vaistų. Jų šalutinis poveikis pasireiškia tuo, kad ištinsta veidas ir kai kuriose vietose pradeda nenormaliai augti oda.“

 

Kitas universiteto dėstytojas Nguyen Hoai Namas sutiko, kad Nguyen Phuong būklė susijusi su kortikosteroidų vartojimu. Jis sakė: „Staigiai nustojus gerti kortikosteroidus, galėjo išsivystyti Kušingo sindromas, kuris čia aiškiai matomas.“

 

Kai kurie gydytojai galvoja, kad tai gali būti visai naujas sindromas.

 

Gydytojas Hoang Van Minhas iš Hošimino Medicinos ir farmacijos universiteto ligoninės mano, kad gydymas gali padėti Nguyen Phuong atgauti dalį savo ankstesnio grožio.

 

Jis aplankė moterį jos namuose ir sakė, kad jos veidas vis dar ištinsta ir niežti. Šiuo metu nėra jokio gydymo, bet yra daug vaistų, kurie gali palengvinti simptomus. Jis mano, kad gydymas gali atkurti apie 50–70 proc. jos odos, o lazerio terapija sumažintų raukšles.

 

Thanh Tuyenas sakė, kad žmonos liga nepaveikė jo meilės jai ar jų santykių. Jis sakė: „Aš vedžiau Phuong, kai ji buvo graži moteris. Buvau su ja, kai ji susirgo, ir nė karto nebuvau šokiruotas. Nėra lengva kalbėti apie šeimos reikalus. Tiesiog supraskite, kad aš vis dar myliu ją.“

 

Nguyen Phuong sako, kad vyro meilė suteikia jai stiprybės.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
;>>>

“Atsiras liga per kurią žmonės pasens per keletą sekndžių” Viena iš Vangos pranašysčių. Bet ji berods 2193 bus atrasta ;D

Taip pat skaitykite