Magija ir prezidentai

Buvęs JAV prezidentas Džordžas Bušas, kaip ir daug kitų Amerikos elito atstovų, yra slaptosios draugijos Kaukolė ir kaulai narys. Kaip praneša savo tyrime apie Amerikos slaptają valdžią Entonis Satonas, kasmet į šią vokiškos kilmės draugiją, įkurtą dar XIX amžiuje, priimama 15 naujų vyriškos lyties, anglosaksų kilmės, protestantų tikybos adeptų – visi jie yra Jeilio universiteto absolventai.

 

“Įšventinimas atliekamas pastate, kurio pavadinimas – Kapas, jis yra Niu Heivene, Konektikuto valstijoje. Įšventinimo ritualas, kaip pasakoja Satonas, paprastai vyksta šitaip: kandidatas turi prisipažinti, kokias turi seksualines silpnybes, paskui pasisako seniūnai, apsirengę skeletus vaizduojančiais drabužiais, o naujokai kaunasi nuogi purvinoje arenoje…”

 

Kaip rodo praktika, prietarai ir aukštos pareigos – visiškai suderinami dalykai. Pavyzdžiui, Čerė, britų premjero Bleiro žmona, ilgą laiką nešiojo ant kaklo keistą iš pirmo žvilgsnio papuošalą – žydrokos spalvos metalo diską ant virvutės. Galiausiai anglų laikraščiai išsiaiškino, kad šis diskas yra savotiškas bioelektrinis skydas. Paskirčių jis turi keletą: saugoti nuo nužiūrėjimo ir pašalinti jau esantį nužiūrėjimą, sukurti gerą nuotaiką, pakrauti vidinius organus papildoma energija. Diskas padarytas tokiu būdu, kad ima energiją tiesiai iš kosmoso. Čerė neslėpė, kad tiki ekstrasensais, domisi okultiniais mokslais ir astrologija.

 

Astrologų ir mediumų paslaugomis naudojasi ir britų karališkosios šeimos nariai – karalienė Elžbieta II ir jos sūnus, princas Čarlzas.

 

Įkalbėti karalienę pritarti Čarlso vestuvėms su jo sena drauge Kamila Parker-Boulz, kaip teigia britų spauda, padėjo tame tarpe ir rūmų astrologai, kurie paaiškino karalienei, kad žvaigždės palankios šiai santuokai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Buvusi Čarlzo žmona – princesė Diana – kruopščiai sutikrindavo su žvaigždėmis kiekvieną savo žingsnį ir kartais reikalaudavo horoskopo sekančiai valandai, ypač prieš pasimatymą su meilužiu. O dvi savaitės prieš tragišką žūtį, Diana ir Dodis al Fajedas buvo atskridę sraigtasparniu pas aiškiaregę čigonę Ritą Rodžers. Ryšium su tuo britų spauda padarė prielaidą, kad meilužiai nori sužinoti savo likimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Maždaug tuo pat metu laikraštyje “Morror” pasirodė žinutė, kad ledi Diana pasikvietė pas save į Kensingtono rūmus energetinę gydovę Simoną Somons, kuriai pasiskundė, kad ją kankina kažkas, kas slegia naktimis krūtinę ir sukelia naktinius košmarus. Simons įžvelgė gigantiškus tamsios energijos sūkurius, siautėjančius kairėje jos lovos pusėje, tačiau įveikti jų, matomai, nesugebėjo.

 

Savo laiku margaretė Tečer ir Džonas Meidžoras reguliariai užsakinėdavo astrologines prognozes pas Merdžiorę Or – žymią mediumę iš Glazgo.

 

Dar vienas buvęs valstybės vadovas – Bilas Klintonas – tiki amuletų jėga. Turėdamas 14 metų jis, uždirbęs pirmus savo gyvenime pinigus, paėmė iš jų tris monetas po 1 dolerį ir nuėjo pas netoliese gyvenančią čigonę. Moteris, kaip prisipažino Klintonas žurnalistams, išpranašavo jaunam Bilui puikią politinę ateitį ir ypatingu būdu užkalbėjo monetas: kol jos bus kartu, jos saugos šeimininką nuo nelaimių.

 

Daug metų – iki pat prezidentavimo – Klintonas nesiskyrė su monetomis ir tik persikėlęs į Baltuosius rūmus pamiršo apie savo amuletus. Netrukus jį pradėjo persekioti įvairiausi nemalonumai, tame tarpe ir skandalas dėl Monikos Levinski. Buvusio prezidento manymu, išeiti sausam iš vandens jam pasisekė tik todėl, kad kritišku momentu, kai jam grėsė apkalta, jis visgi susirado savo monetas ir nuo to laiko su jomis nebesiskiria.

 

Iš visų Amerikos prezidentų labiausiai astrologija tikėjo Ronaldas Reiganas. Būtent jo iniciatyva specialiosiose tarnybose sparčiai išaugo ekstrasensų, aiškiaregių ir pranašautojų etatai. Laikraščio “Vašington Post” pranešimu, 1986 metais prieš JAV antskrydį Libijoje, Reiganas netgi kreipėsi į tris žymiausius mediumus su prašymu nustatyti Muamaro Kadafio buvimo vietą.

 

Reiganas taip pasitikėjo savo astrologe Džoana Kvigli, kad jos patariamas surengė inauguraciją 5 valandą ryto. Nacija, kaip rašė laikraščiai, buvo šokiruota. Tokio dalyko dar niekad nebuvo. Tačiau Reiganas nenusileido, kadangi Džoana pažadėjo jam du prezidentavimo laikotarpius.

 

Reigano išskridimai iš Endriaus aviabazės irgi buvo planuojami pačiu nepatogiausiu paros metu, be mažiausios, pilotų manymu, būtinybės taip elgtis. Reiganas tikėjo, kad Armagedonas ir paskutinis Teismas įvyks jau netolimoje ateityje, viešai kalbėjo, kad galbūt jo karta taps paskutine.

 

1988 metais išėjo buvusio Baltųjų rūmų aparato šefo Donaldo Rigano prisiminimai, kuriuose buvo tvirtinama, kad prezidento dienotvarkė buvo sudaroma astrologinių prognozių pagrindu. Žmonės, atsakingi už dienotvarkę, naudojo kalendorių, kuriame dienos buvo nuspalvintos Džoanos Kvingli – žalia spalva – palankios, geltona – neutralios, raudona – nepalankios.

 

Reiganas visiškai pasitikėjo Kvingli todėl, kad ji bandė įspėti prezidentą nesirodyti publikoje 1981 metų kovo 30 dieną, kai į jį buvo įvykdytas pasikėsinimas. Kvigli kalbėjo apie piktą lemtį, kuri iki šiol tarsi Damoklo kardas tebekaba virš Amerikos prezidentų. Parapsichologai aiškina tai įvairiai. Tačiau visi pritaria vienam dalykui: pirminės priežasties reikia ieškoti tolimoje praeityje, kai prasidėjo masinis prievartinis indėnų iškėlimas iš jų žemių.

 

1836 metais indėnai siejo savo viltis su JAV prezidentu Martinu van Burenu, tačiau šios viltys žlugo ir dėl to įsiplieskė kruvinas karas, kuriam iš indėnų pusės ėmė vadovauti legendinis seminolų vadas Oceola. Po 2 metų jis žuvo, o dar po kelių mėnesių nužudė ir kitą indėnų vadą – Juodajį Vanagą.

 

Gedintys indėnų genčių seniūnai atliko taip vadinamą “mirties šokį” ir prakeikė visus būsimus JAV prezidentus, kurie ateris į valdžią per rinkimus, surengtus tais metais, kurie baigiasi skaičiumi nulis. Atitinkamai atsekamas ir atpildo periodiškumas kas 20 metų, pradedant 1840 metais.

 

1981 metų kovo 30 dieną šalia “Hiltono” viešbučio naftos magnato sūnus Džonas Hinklis pabandė nužudyti Ronaldą Reiganą, kuris įsikūrė Baltuosiuose rūmuose 1980 metais. Pasikėsintojas padarė 6 šūvius iš revolverio. Pirmoji kulka pataikė į spaudos sekretorių, antra ir trečia – į apsauginius, tik ketvirtoji kliuvo Reiganui. Įsmigusi į kairį šoną, ji perėjo kiaurai plautį ir sustojo vos už dviejų centimetrų nuo širdies.

 

astrologai ir mistikai su palengvėjimu atsiduso: žymusis “nulinis prakeikimas” liovėsi veikęs. Bet ar liovėsi? Daug parapsichologų teigia, kad 40-ąjam prezidentui paprasčiausiai pavyko su… dangumi. Nuliniais metais susikerta Jupiterio ir Saturno orbitos. Visi susikirtimai, išskyrus vieną, kaip taisyklė, paeiliui ėjo po Žemės žeklais: Jaučio, Mergelės arba Ožiaragio. 1980 metais tai įvyko iškart po trimis Oro ženklais – Dvyniais, Svarstyklėmis ir Vandeniu. Tuo, kaip apskaičiavo mokslininkai, Reiganas sugriovė indėnų seniūnų prakeikimą.

 

Tačiau pasikėsinimas įvyko ir prezidentas išgyveno tik per stebuklą. Ko negalima pasakyti apie Džoną Kenedį, kuris žuvo, kaip mano astrologai, veikiant prieš jį iškart dviems prakeikimams – senojo indėniško ir šiuolaikinio haitietiško.

 

Kaip žinia, Haičio prezidentas Fransua Diuvaljė 1960 metais paskelbė pagrindine šalies religija vudu kultą ir pats tapo aukščiausiu šio kulto žyniu. Jis sėdėjo katės kraujo vonioje, būrė iš ožio vidurių ir susidorodavo su politiniais oponentais, degindamas juodos žvakės liepsnoje jų plaukus, o jų pelenų prisėdavo į vašką, iš kurios lipdė mirties lėlę. Haityje iki šiol tikima, kad Kenedis žuvo Dalase kaip tik todėl, kad Diuvaljė subadė adatomis jo vaškinę kopiją.

 

Amerikiečių etnografas Džoelis Rutas, gerai susipažinęs su haitiečių liaudies magija, neseniai paskelbė sensacingą knygą, kurioje tvirtina, kad vudu kultas padarė įtaką Bilo Klintono gyvenimui. Pasirodo, dėl savo išrinkimo ir perrinkimo prezidentas turi būti dėkingas ne savo trims užkalbėtoms monetoms, apie kurias buvo kalbama anksčiau, bet Haičio magų jėgai. Kaip teigia Rutas, 1991 metais Klintonas susipažino su žymiu vudu būrėju tevu Žeraru, kuris neva sutiko už atitinkamą mokestį užkeikti Klintono priešininką – Džordžą Bušą vyresnįjį. Dėl to Bušo populiarumas krito ir Klintonas pasiekė trokštamą pergalę.

 

Prieš kitus rinkimus Klintonas jau žinojo, kur jam reikia kreiptis dėl paramos. Jis atvyko į Haitį ir dalyvavo rituale, po kurio gavo trokštamą magišką apsaugą, užtikrinusią jam pergalę rinkimuose. Atsiskaityti su savo pagalbininkais už suteiktą paslaugą Klintonui ne iškart pavyko, jam liko skolų. Tuo pačiu, kaip teigia Rutas, jis užsitarnavo Haičio magų kerštą. Laimei, po prezidentavimo praėjo jau pakankamai daug laiko, o Bilas tebeklesti. Taiop kad, greičiausiai, tyrimai, kuriuos atliko amerikiečių etnografas, tėra blefas. Ir visgi vudu – ne žaidimas, ir jeigu Haičio burtininkas kažką prakeikia, prakeikimas būtinai išsipildo.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite