Jeruzalės NSO

Šių metų sausio 29 dieną, Izraelio gyventojai naktį filmavo virš Jeruzalės Šventyklos pastebėta neatpažintą skraidantį objektą (NSO). Šį maždaug 1 valandą nakties pastebėtą įvykį nufilmavo net keli liudininkai. Internete paskelbtą įrašą jau peržiūrėjo keli šimtai tūkstančių žmonių.

 

Liudytojai grožėjosi panorama, kai danguje pamatė ryškią šviesą, ir pradėjo filmuoti. „Nežinau, ten draudžiama skraidyti. Gal tai policijos sraigtasparnis?“ – filmuotoje medžiagoje svarsto įvykio liudytojai.

 

Buvęs D. Britanijos gynybos ministerijos neatpažintų skraidančių objektų ekspertas Nickas Popas dienraščiui „The Sun” sakė, kad jei šie videoįrašai nėra sufalsifikuoti, jie yra vieni įtikinamiausių NSO liudijimų. „O jeigu jie padirbti, tai buvo labai gerai suplanuota ir koordinuojama mistifikacija, kuria buvo siekiama išsklaidyti bet kokius galimus įtarimus”, – sakė jis.

 

Fimuotoje medžiagoje matomas ryškus baltas kamuolys kuris pradeda leistis arčiau žemės. Po kurio laiko pasirodo blyksnis, o NSO staiga neįtikėtinu greičiu pakyla ir pradingsta.


 

Ką apie tai manote Jūs?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zzz

“Šį maždaug 1 valandą nakties pastebėtą įvykį nufilmavo net keli liudininkai.” Suprantu kad velus metas, bet pasakymas kad tai pastebejo tik “keli liudininkai”, man atrodo ytartinas. Patys pagalvokit kiek gyventoju yra jeruzalej neskaitant nesuskaiciuojamu maldininku ir siaip “varlinetoju” bei vagiu,is kitur. O foto matosi kad jie neaukstai ir uzima milziniska plota, kad net ir zabalas pamatytu.

tas kur tiki

Gal tiesiog veluoja garsas.

aa

o jum neatrodo kad ta sviesele labai blankiam (kaip nekeista ane?) video yra tiktai namas su sviecianciais langais , ir kazkas pasieme paprasta video koregavimo programele pakele ta sviesele i virsu ir atgal nuleido…

1TinSoldier to Andrius

Deja, fake, vis dėl to, šitas video.. http://www.youtube.com/watch?v=vrZLIkeMdgY pilna related videos, kur kiekviena smulkmenytė išnagrinėta

Andrius

Nemanau, kad tai fake. Ir pats esu naktį matęs, artėjo objektas, o po to staiga pakeitė kryptį ir nutolo.

keisys

padirbtas faktas.kai pats pamatisiu patikesiu

kokskirtumaskasas

as kolkas nei vienu video ar foto pilnai nesu patikejas, zmones gi meluoja.

Trikas

Fake. Iki to zybsnio ir staigaus pakylimo dar gana tikroviskai viskas atrode… Atkreipkite demesi, kad ir tas operatoriaus riksmas ne vietoje.

Taip pat skaitykite