Interviu su ateiviu – Reptilija (III)

Klausimas: Jūs minėjote karą kuris vyko tarp ateivių prieš 65 milijonus metų. Tai atsitiko daug anksčiau nei jūsų rūšis tapo mąstanti (tai, kaip aš supratau). Iš kur pas jūs tiek daug žinių apie pirmąjį karą ir jūsų pačių evoliuciją?

 

Atsakymas: Tai geras klausimas. Daug geresnis nei prieš tai. Mūsų žinios apie pirmąjį karą pilnumoje ateina iš senovinio artefakto, kurį prieš 16.000 metų rado mūsų archeologai, žemyne kurį jus šiuo metu vadinate „Šiaurės Amerika”. Jie rado apvalią plokštę, kurios skersmuo pagal jūsų skaičiavimus atitinka 47 centimetrus. Plokštė buvo pagaminta iš net mums nežinomos magnetinės medžiagos ir jos viduje buvo įmontuota kita plokštė kristalinė, į kurios molekulinę struktūrą buvo įkoduotas milžiniškas kiekis informacijos. Tą atminties plokštę pagamino paskutiniai po sprogimo išlikę gyvi žmonių rasės atstovai iš „Procyono” ir tai buvo prieš 65 milijonus metų, bet plokštė buvo visiškai sveika kai mes ją radome.

 

Mūsų mokslininkai sugebėjo iškoduoti visą informaciją ir taip mes sužinojome apie įvykius kurie vyko gilioje senovėje ir kurie privedė prie dinozaurų išnykimo. Lėkštėje buvo informacija apie abi rūšis, bet daugiausiai apie humanoidus ir apie įvykius ir ginklus įskaitant ir panaudotą bombą. Taip pat buvo aprašyti gyvūnai ir Saurians rūšis tuo metu gyvenusi Žemėje, įskaitant ir mūsų protėvius.

 

Klausimas: Kas atsitiko ateiviams?

 

Atsakymas: Tiksliai mes nežinome. Žemėje išgyvenę humanoidai žinoma išmirė per kelis ateinančius metus po bombos sprogimo kaip ir kiti panašūs į juos, o reptilijos (tiek kiek mums žinoma) į Žemę negrįžo. Kas liečia reptilijas visai įmanoma, kad jiems fiziškai pasidarė neįmanoma grįžti kadangi tie burbulai (kaip aš juos pavadinau) tarp išmatavimų kartais juda keisdami savo išsidėstymą. Dar yra teorija, kad ta rūšis per milijonus metų nustojo egzistavusi.

 

Klausimas: Kaip gali būti, kad mūsų šiuolaikiniai mokslininkai neranda jokių pėdsakų, nei jūsų kaulų-skeletų liekanų jeigu jūs tikrai gyvenate Žemėje tokį ilgą laikotarpį? Mes radome daug primityvių dinozaurų skeletų, bet nei vieno išsivysčiusios reptilijos su didesne kaukole ar ranka su nykščiu apie kokią jūs pasakojote.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Atsakymas: Taip jūs radote, bet jūsų „genialūs” mokslininkai nesugeba pilnai ir teisingai skeletų atkurti nes jie bando atkurti reptilijas kaip gyvūnus o ne protingas būtybes. Jums pasirodytu juokinga jei sužinotumėte kiek jūsų muziejuose Saurian skeletų neteisingai atkurti į gyvūnus kurie niekada neegzistavo. Jūs naudojate kaulus kurie nesiderina tarpusavyje o jei jums kokio trūksta tai patys pagaminate jį dirbtiniu būdu. Daugelis jūsų mokslininkų tai žino, bet jie nenori tai viešinti kadangi negali to paaiškinti, teigdami, kad kai kurių kaulų tiesiog trūksta ir, kad jų sukurta konstrukcija yra teisinga. Daugelis mūsų kaulų buvo panaudoti atkuriant Iguanodonus, pavyzdžiui rankos su nykščiu (pažiūrėk muziejuose ir suprasi, kad aš teisi.) Mokslininkai, šalyje kurią jūs vadinate Amerika, sėkmingai atkūrė teisingą mūsų skeletą, prieš kelis metus, bet vyriausybė (kuri žino apie mūsų egzistavimą) jį konfiskavo. Dėl to kaip mes gyvename (ir gyvenome tūkstančius metų) visiškai po žeme, jūs ir nerasite mūsų liekanų ar skeletų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Klausimas: Kartais jūs minite požeminius miestus su dirbtine saulės šviesa. Ar tai reikštu, kad Žemė yra tuščiavidurė su antra saule viduje?

 

Atsakymas: Ne, Žemė nėra visiškai tuščiavidurė ir jos viduje nėra antros saulės. Šios žinios yra juokingos ir tai fiziškai neįmanoma, net jūs turėtumėt būti pakankamai protingi, kad netikėtumėt tokiais dalykais. Ar jūs įsivaizduojate kokios masės saulė turi būti, kad galėtu generuoti energiją ir šviesą? Ar tikrai galėtumėt įsivaizduoti mažą veikiančią saule planetos viduje? Kai aš kalbu apie požeminę gyvenvietę, turiu omeny plačią urvų sistemą. Urvai, kuriuos atradote netoli paviršiaus nei iš tolo neprilygsta tiems milžiniškiems urvams kurie yra gyliai po žeme (nuo 2000 iki 8000 metrų gylyje, pagal jūsų matavimo sistemą) kurie sujungti su paviršiumi įvairiais tuneliais ir mažesniais urvais. Mes gyvename dideliuose ir pažangiuose miestuose kurie pastatyti gyliai po žeme. Didžiausios mūsų susibūrimo vietos randasi po Antarktida, vidurio Azijoje, Šiaurės Amerikoje ir Australijoje.

 

Kai aš kalbu apie dirbtinę saulės šviesą tai neturiu omeny tikros saulės, bet visokiausių rūšių technologinius šviesos šaltinius (taip pat ir gravitacinius) kurie apšviečia urvus ir tunelius. Kiekviename mieste mes turime vietas kur skleidžiama stipri ultravioletinė šviesa. Tokias vietas mes naudojame savo kraujo sušildymui. Taip pat yra vietų ir paviršiuje, kurias mes naudojame tokiam pačiam tikslui. Tai vietos toli nuo žmonių, daugiausia Amerikoje ir Australijoje.

 

Klausimas: Kur mes galime rasti tokias įėjimo į urvus vietas?

 

Atsakymas; Ar tu tikrai manai, kad aš nurodysiu tikslias vietas. Jei norėsi rasti tokia vietą turėsi ieškoti jos pats, bet aš nepatarčiau to daryti. Kai prieš keturias dienas aš atėjau į paviršių tai pasinaudojau įėjimu kuris yra už 300 kilometrų į šiaurę nuo čia, prie didelio ežero, bet aš nemanau, kad tu sugebėtum jį rasti. Šioje pasaulio dalyje yra tik keli įėjimai, kiti dar šiauriau ir vienas labiau į rytus. Nedidelis patarimas jums: jeigu atsidursite nedideliame urve ar tunelyje, kuris atrodo kaip dirbtinai iškastas ar panašus į šachtą ir kuo toliau tuo sienos atrodys lygesnės o iš vidaus jausite einanti šiltą orą arba išgirsite silpną ventiliacinės įrangos darbo garsą, ieškokite lygios dirbtinės sienos su pilkom metalinėmis durimis. Jeigu jums pavyks tas duris atidaryti (dėl ko aš labai abejoju) jūs atsidurtumėt apvalioje patalpoje su ventiliacine įranga ir liftais į požemį. Tai greičiausiai bus įėjimas į mūsų pasaulį. Jei jums pavyko pasiekti tokia vietą žinokite, kad mes jūs matome. Jeigu jūs įėjote į tokią apvalią patalpa, tai jums geruoju tikrai nesibaigs, bet jeigu jūs jau esate čia, ieškokite ant sienų reptilijos ženklo, dažniausiai jie būna du. Jeigu ženklų nėra arba jie kitokie, greičiausiai jums nepasisekė dar labiau, nei jūs galite įsivaizduoti, kadangi ne visi požeminiai urvai priklauso mūsų rūšiai. Kai kurie nauji tuneliai yra valdomi ateivių ir jie tikrai nėra jums draugiški. Mano patarimas: jei atsidursite tokiam įrengime po žeme, bėkite iš ten kaip galima greičiau.

 

Klausimas: Anksčiau minėjai, kad naudojiesi vardu „Lacerta” kai būni tarp žmonių ir, kad tau patinka būti saulėje Žemės paviršiuje. Bet kaip tu gali būti tarp žmonių, tu neatrodai kaip mes, kiekvienas iš karto pastebėtu skirtumus. Kodėl niekas niekada nematė tokių kaip jūs ir neaprašė jei jūs gyvenate tarp mūsų visą tą laiką. Ar gali tai paaiškinti?

 

Atsakymas: Pirmiausiai tai mano rūšis buvo ne tik matoma ir aprašyta, bet netgi mus garbino kaip Dievus jūsų primityvioj praeity. Apie mus rašo netgi Biblijoje. Jūs galite rasti mūsų apibūdinimus ir netgi piešinius įvairiose šventyklose, labiausiai pietų Amerikos kontinente. Taip vadinami „protingi” žmonės iš Indijos ir iš Azijos kalnų daug kartų aprašė mus savo knygose taip pat su kitais „protingais” žmonėmis iš Afrikos kontinento. Manau mes daugiausiai aprašoma, ne žmonių rūšis (neskaitant „Illojiim”) jūsų istorijoje. Jei netiki pasidomėk savo istorija ir pamatysi, kad aš sakau tiesą. Jūsų „didieji mokslininkai” mūsų egzistavimą vadina tik prietarais o šiuolaikiniai „protingi” žmonės pamiršo apie mūsų egzistavimą praeityje.

 

Net dabar žmonės mus dažnai mato taip kaip mes iš tiesu atrodome, žemės paviršiuje arba šalia įėjimų į urvus ir tuneliuose, bet deja jūsų informacinės priemonės nepriima pranešimų iš tokių „bepročių” nelaikydami jų rimtais (o mums tai tik išeina į naudą ir tai yra priežastis kodėl mes kartais leidžiame mus matyti.) Kai kurie iš mūsų tiesiogiai bendradarbiauja su jūsų mokslininkais ir politikais, bet tai yra laikoma paslaptyje (top secret – kaip jūs pavadintumėt) ir niekas iš paprastų žmonių to nežino. Šis bendradarbiavimas daugiausiai vyksta dėl artėjančio karo su ateiviais ir mūsų pagalbos šiame kare.

 

Bet taip pat yra ir kitas paaiškinimas kodėl mes galime būti tarp jūsų ir kodėl mūsų nemato. Tai ir vėl gali pasirodyti neįtikėtina ir netgi šokiruoti, bet kadangi tu paklausei, aš bandysiu paaiškinti. Aš jau tau minėjau, kad mes turime labiau ištobulintus protinius sugebėjimus nei jūsų rūšis ir sakydama „labiau tobulus” turiu omeny, kad mes galime naudotis telepatija ir telekineze nuo pat mūsų gimimo dienos (iš tiesu vaikas su mama pirmus mėnesius po gimimo bendrauja telepatiškai) be jokių specialių treniruočių. Mūsų smegenų struktūra šiek tiek skiriasi nuo jūsų ir mūsų hipofizė didesnė ir labiau aktyvi nei jūsų, ypač kai mes būname saulės šviesoje. Mūsų proto sugebėjimai yra daug stipresni nei jūsų, bet gerokai silpnesni nei tu ateivių šioje planetoje, kurie sugeba judėti per „išmatavimų burbulus”.

 

Aš niekada nebuvau labai stipri tuose proto sugebėjimuose, bet mes visi turime šiuos sugebėjimus ir galime naudoti juos ne tik savo apsisaugojimui, bet ir puolimui.

 

Kai mes esame paviršiuje ir susitinkame žmones (pavienius ar grupes, tai neturi reikšmės, jūsų visų protas taip kaip vieno), mes sugebame telepatiškai perduoti komandą „Matyk mus kaip vieną iš savų” ir silpnas žmonių protas priima šią komanda nesipriešindamas ir jūs matote mus (nors mes ir atrodome kitaip) kaip normalius žmones. Aš dariau tai daug kartų ir jūsų silpnas protas mato mane kaip rudaplaukę, gana patrauklią moterį, kadangi aš sukūriau tokio tipo vaizdą savo galvoje ir galiu jį perduoti jums be jokių problemų. Žinoma man prireikė šiek tiek laiko, kad išmokčiau tuo teisingai naudotis, bet dabar tai veikia automatiškai ir kai aš vaikštau tarp daugybės žmonių, niekas negali manęs pažinti. Yra paprastas jungiklis (matykite mus taip kaip mes atrodome/matykite mus taip kaip mes norime, kad mus matytumėt) Tas jungiklis jūsų sąmonėje ir jis ten buvo patalpintas tuo metu kai „Illojiimai” jūs sukūrė. Tuo jungikliu naudojasi ir kitos ateivių rasės. Tai net lengviau nei jūs galite įsivaizduoti. Kai vyksta ateivių susitikimai su žmonėmis, jie visada pasinaudoja tuo jungtuku. Kai aš pirmą kartą susitikau su E.F. jis taip pat mane matė kaip normalią moterį ir aš pamenu kaip jis išsigando kai aš jam atskleidžiau savo tikrąją išvaizdą.

 

Klausimas: Ar tu nori pasakyti, kad dabar galėtum mane įtikinti, kad aš kalbu su normalia moterimi o ne su reptilija kokia aš tave matau?

 

Atsakymas: Tikriausiai, bet manau šiuo atveju tai nesuveiktu. Kai kažkas tiki, kad turi matyti moterį o ne mane aš galiu tai padaryti su jo protu be problemų (netgi su didelėm grupėm žmonių) kadangi niekas nesitiki pamatyti reptiliją. Bet aš jau leidau tavo protui pamatyti mane taip kaip aš iš tiesų atrodau nuo pat mūsų pirmo susitikimo ir aš nebandžiau jo apgauti, todėl tu žinai, kad aš nesu moteris. Jei aš dabar pabandyčiau tai pakeisti, manau tai privestu prie absoliučios sumaišties tavo galvoje ir tu tikriausiai net prarastum sąmonę o aš nenoriu tau pakenkti. Kaip jau sakiau man neypatingai gerai sekasi tokie dalykai.

 

Klausimas: Ar tu gali ir nužudyti su šitais sugebėjimais?

 

Atsakymas: Taip, bet tai draudžiama. Bet tai nereiškia, kad tai nebuvo daroma.

 

Klausimas: Ar abi lytys turi tokius sugebėjimus?

 

Atsakymas: Taip.

 

Klausimas: O kas liečia nuotraukas? Kaip jūs atrodote nuotraukose?

 

Atsakymas: Tai kvailas klausimas. Nuotraukose aš atrodau kaip normali reptilija nes aš negaliu įtakoti nei nuotraukos nei foto aparato, tik fotografo protą. Jei mane nufotografuotu, tai padarę nuotrauką pamatytu mane taip kaip aš iš tiesų atrodau. Tai yra priežastis kodėl mums neleidžiama būti nufilmuotiems arba nufotografuotiems ir mes privalome vengti kamerų bet kokiu būdu kai būname paviršiuje, o tai yra labai sudėtinga ir žinoma mes kartais patenkame į kadrą mums nežinant. Kartais jūsų slaptosios tarnybos daro tai specialiai.

 

IV dalis

 

Vertė: Saulius Krulickas
Soleadas9@gmail.com

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
martin

Sita skaites labai senei

idomybes

atrajame dalyja jei gerai pamenu jei ne pataisykit mane raso , kad jau db turim suprasti artejancia nelaime bet mes nematome o kaip jums sitas ???

http://www.kvantinemagija.lt/dar-karta-apie-tris-ateiviu-laivus.html

Candy

sitas pokalbis yvyko 1999 gruodzio 16 diena svedijoje praejo jau 12 metu ir nemanau kad jie tikejosi kad musu technologijos soks taip aukstai nes nuo tu metu viskas taip pasikeite kad galima sakyti kaip tik nauja diena taip ir koks naujas atradimas. Nelabai tikiu sita tipiniu reptiliju rase nes jie apie musu egzistensija pateikia kaskokias nesamones esu skaites kad zmoniu rase ir musu sukurti yvairus stebuklai kuriu iki dabar negalime yminti yvyko daug seniau negu teigia si tipine reptilija :). Nelabai tikiu ir ju telepatinem galiom beto jai jis teigia kad ju urvai taip giliai pasak jos iki 8000m tai… Skaityti daugiau »

bam

ne taip pasakiau dėl svarbiausių dalyku ieškojimų, tai turi vykti savaime, bet mus paraližuoja isisenėjusi sukurta sistema, todėl jos isisenėjumo pasekmės yra tokios begalo rimtos, kad galima laisvai samoningai suprasti, kodėl mūsų rasė ar civilizacija gali išnykti, ką mini ir ateiviai, ar betkokie sąmoningiau mąstantys žmonės, karai yra neišvengiami tokioje klaidingoje sistemoje, net valdžioje patys didžiausi tos sistemos remėjei, yra apimti nesamoningo ego, reiškia jie nesuvokia ką daro, o turėtu būti atvirksčiai, jeigu ivyktų kažkoks perversmas sistemos ir mes pagyvene pamatytume praeiti, tiesiog mum ji atrodytu tokia kvaila ir nelogiska, bei skaudi, kad tiesiog net neverta net apie tai kalbėti.

bam

mūsų rasė yra tokia nestabili, nes kaip žinoma esame patobulintos beždžionės, tikra beždžionė gamtoje yra manipuliuojanti savo aplinkoje, galbūt su didele vaizduote, bet nelabai patikima ir nenuspėjama, beždžionė mėgsta improvizuoti, sunku suprasti, kodėl musu rušis neturi pastovumo, manau ir ateiviai tai supranta, turbūt mūsų ištobūlėja Dievai, yra galaktikos teleportininkai, visur nori nukeliaut gal, jau skamba kaip didelis ego, bet turbūt kiekviena rūšis tuom ir skiriasi, kad turi savo stilių, pvz. čia Dievai reptilijos, kaip suprantu yra ramūs, bet labai staigiai reaguojantys, šaltesnis stilius, žodžiu čia galima daug prisifantazuoti, bet galima daug ką ir suprasti pagal gamtos dėsnius, nėra čia taip… Skaityti daugiau »

bam

isivaizduokite, jeigu jie istikro egzistuoja, tai jie noretu gyventi kartu su mumis, jei musu smegenys butu pakankamai isvystitos, kad galetume juos priimti, bet mes net nesugebame su savo rusimi sugyventi, tai manau dar reiks daug ciklu palaukti kol tai ivyks o gal ir ne, bet tai butu kazkas fantastiskai grazaus jei taip butu, as samoningai stengciausi sugyventi, nes jie ir troksta kaip mes gyventi nesislepdami pilnavertiskai ant zemes pavirsiaus kaip ir mes, bet siuo metu jie puikiai supranta kad taip negalima, nes aukos arba mes busim, paspauskite zalia, jei sutinkate kad jie gyventu su mumis, jei ne raudona.

Anonimas

tikriausiai tas sudzius prisigere alkoholio ir dar tikisi kad juo patikes ot lopas

Anonimas

nezinau ar tiketi siuo interviu siaip as tikiu ateiviais ir mes visatoj negalim buti vieni bet jeigu interviu tikras tai tegul tas mulkis irodo

as

primasto sudu visokiu

atsakovas

įdomu,kurių meų čia pasakojimas

Taip pat skaitykite