Ateivių informacija Žemės gyventojams (III)

Iš tiesų jūs per paskutinius 30 metų padarėte milžinišką progresą. Patikėkit – jūs šauniai padirbėjot, kad pakiltumėt aukščiau, ir jums pasisekė. Jums pastoviai buvo teikiama pagalba ir daug sielų atsiliepdamos į jūsų kvietimą, prisijungdavo prie jūsų Žemėje. Rezultate jūs tapote tikromis Šviesos Būtybėmis ir mes mylime jus ir jūsų apsisprendimą siekti Pakilimo.

 

Nėra abejonių, kad ne tik laikas greitėja, bet ir įvykiai būtiniems pokyčiams taip pat artėja prie kulminacijos. Tai tarnauja kaip geras įvadas į laikotarpį 11.11.11. kuris bus apšviestas meilės banga. Geros žinios greitai sklinda, daug greičiau nei anksčiau o informacijos tinklas tarp Šviesos Darbuotojų plečiasi vis labiau ir labiau.

 

Energija permainoms nesustabdomai plūsta ir mes garantuojame jos pastovų tiekimą nežiūrint į tai, kad kai kas tam bando sutrukdyti.

 

Mes pastoviai palaikome ryšius su jūsų lyderiais ir net jei jiems tai nepatinka, vis tik jie su mumis bendradarbiauja. Pasaulis balansuoja ant visiškos žlugimo ribos, ir jie tai supranta. Tamsieji galvoja, kad tai padės jų interesams ir tikslams, kad laimėtu, bet mes viską pakreipėm link Pakilimo ir juos taip pat vedame ta kryptimi.

 

Žmonės, kaip ir buvo tikėtasi, sukilo prieš tuos, kurie juos kontroliavo ir tai yra skausmingas permainų laikotarpis, bet jo išvengti neįmanoma, jeigu bandote išsiveržti iš tų rėmų. Mes neleidžiame Tamsiesiems išnaudoti tokių situacijų, jėgos ir prievartos panaudojimui, o taip pat tam, kad sukurtu blogą demonstrantų įvaizdį. Mes stengiamės išlaikyti Tamsiuosius kuo taikesnius demonstrantų atžvilgiu. Tai jūsų teisė mitinguoti, bet valdžia labai bijo tokio pasipriešinimo. Todėl jie visais įmanomais būdais stengiasi blokuoti tokio tipo žinių sklidimą. Bet tai neduos jokių rezultatų, nes judėjimas dėl permainų jau nesustabdomas. Taip pat tame dalyvauja galingos Būtybės, kurios teikia pagalbą ir rūpinasi, kad tokių judėjimų lyderiai būtų įkvėpti teisingais motyvais. Patikėkite, jūs gaunate daug daugiau pagalbos nei galite įsivaizduoti.

 

Nuostabi šviesa pasklinda Žemėje suvesdama įvairius žmones į grupes. Jei kažkas dar nesuvokia vykstančios kovos tarp Tamsiųjų ir Šviesos, tai yra dirbama ta linkme ir daugelis prabunda.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Galingam šuoliui į priekį padės ir labai galingas energijos antplūdis 11.11.11 kuris bus duotas mums visiems, įskaitant ir Motiną Žemę.

 

Realybėje nėra kelio atgal. Ir kaip jums jo norėti, kai tokia nuostabi ateitis jūsų laukia ir kuri išlaisvins jus iš dualybės ciklo.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Kiekvienos sielos ateitis priklausys nuo jos apsisprendimo, nes jums ir toliau bus duodama pasirinkimo laisvė. Iš būsenos, kai buvote labai stipriai apriboti gyvendami Žemėje, jūs staiga tampate pasiruošę tapti Kosminėmis Būtybėmis. Pažiūrėkite į mus ir jūs pamatysite savo ateitį, kadangi tai jūsų tikrasis potencialas. Mes Meistrai, ir jūs taip pat jau beveik pasiruošę judėti į aukštesnius sąmonės lygius, kurie jus gražins į jūsų pirminę būseną. Daugelis abejos, kad yra pajėgus tai padaryti, bet mes jūs užtikriname, kad tai jūsų likimas ir paskirtis.

 

Mes prašome jūsų visą laiką nešioti Šviesos mantiją ir būti tuo kuom jūs esate. Likite ramūs ir taikūs per permainų laikotarpį, ir tai viskas ko iš jūsų reikia. Tai netruks ilgai kol gyvenimas pakryps į gerą ir jūs pamatysite kaip nukris šydas prieš finalinį dualybės ciklo aktą.

 

Taip, daugeliui tai labai sunkus laikotarpis, bet semkitės įkvėpimo iš žinių, ir jūs juk žinote, kad Amžių Pabaiga bus labai rimtas išbandymas ir jūs sėkmingai visą tai praeisit.

 

Pasaulyje aplinkybės klostosi taip, kad bus žengtas netikėtas žingsnis į priekį ir tai nuims visą tamsą, kuri buvo ant jūsų uždėta, o jūs apie tai nieko nežinojot.

 

Mes negalime atskleisti savo tikrų ketinimų, kadangi vis dar yra tokių, kurie gali įsikišti į mūsų darbą. Bet kai tik mes pajudėsime pirmyn, nepakęsime jokio įsikišimo ir jis bus sustabdytas. Mūsų kelyje nėra prievartos, tik taikūs įtikinėjimai ir mes niekada negrasinsime.

 

O jūs nekantriai laukite laikotarpio 11.11.11. kuris atneš jums galingiausias energijas, kurios akivaizdžiai kilstels daugybę žmonių. Galite skaityti tai kaip naują šviesos periodą, kuris signalizuos kelio į Pakilimą atidarymą.

 

Jūs praėjote ilgą kelią ir tiek daug visko patyrėte, kad atsidurtumėt čia tokiu svarbiu laikotarpiu, ir viso to reikšmingumą visai netrukus suprasite.

 

Laukite susitikimo su mumis ir jūsų protėviais iš Vidinės Žemės, kurių egzistavimas nuo jūsų buvo užmaskuotas kaip ir daugybė kitų žinių, kurios jums atskleis tiesą apie tikrą jūsų kilmę.
Tiesos slėpimo laikas pasibaigė, praėjo ir ateityje jums bus duota visa informacija susijusi su mumis ir jūsų Dieviškuoju planu.

 

Kadangi vis daugiau sielų prabunda, jūsų žinios bus neįkainojamos, kadangi jūs galėsite suteikti jiems tą užtikrintumą, kuris atves juos į Šviesos Kelią.
Lyg šiol buvo sunku rasti ir atskirti tiesą tarp visų melagingų žinių. Daugelį amžių jus valdė bažnyčia ir valstybė, kuri teikdavo jums išsimokslinimą ir todėl jūs atsidūrėte tokioj padėty, kad buvote priklausomi nuo jų visose žiniose.

 

Dabar jūs pakankamai apsiginklavę tiesa, kad galėtumėt ištrūkti iš gniaužtų, kuriuose jus laikė. Daugelis iš jūsų turi stiprią intuiciją ir galite nesunkiai suprasti, kas yra tiesa o kas ne. Pasitikėkite savimi visose situacijose ir būkite pasiruošę Didžiai Tiesai, kuri jums bus atskleista.
Aš SaLuSa iš Sirijaus taip džiaugiuosi, kad procesas pagreitėjo, o jūs buvote tokie kantrūs tokį ilgą laikotarpį.

 

Galutinė kova tarp Tamsos ir Šviesos prasideda daugiau nei viename lygyje, ir iš fizinės pusės mūsų sąjungininkai labai sėkmingai sutrukdė bet kokius, paskutinius, mirtinus bandymus sukelti chaosą. Aukštesniuose lygiuose kova jau laimėta, nes Žemę supa Šviesa ir jos labai greitai daugėja.
Viskas gerai brangieji, o patys imliausi iš jūsų gali jausti, kad ateinančios permainos tuoj pasirodys. Mes einame su jumis visais, Meilėje ir Šviesoje.

 

Aš SaLuSa iš Sirijaus perduodu jums linkėjimus ir Meilę. Liko visai nedaug iki mūsų susitikimo.

 

BŪKITE VISI PALAIMINTI.

 

Pabaiga.

 

Vertė: Saulius Krulickas
Soleadas9@gmail.com

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
inkognito

Netiesa čia kažkas lepesdrina nėra tie ateiviai taip jau mylintys žemės žmones ir jeigu nereikėtų laikytis Galaktikos ir Visatos griežtų straipsnių apie primityvių ir besivystančių rasių neliečiamumą atskiruose pasauliuose,- senų seniausiai mes visi jau būtume išnovyti. Būtent pagrobimo anatomijoje ir aprašytas atvejis, kada jie įviliotu į jų laivą žmogumi pasinaudoja tam ,kad žemėje gyvenančias žmonių rases apkrėsti mirtino viruso štamais,ir viską padaryti taip, kad prie jų nebūtų galima prikibti juridiškai ir taikyti baudžiančius bei griežtus galaktikos įstatymus.

andromeda

kas ir kada dave mineta pranesima?kokia kalba,kokiu budu?pastu,ar mailu kam nusiunte?gal sms,ar dar kazkas?kazkieno bandymas save paguost ir kitus nuramint.tokiuose “pranesimuose” visuomet juokingiausiai skamba,kai sakoma-“mes negalim atskleisti savo tikslu”,kas isduoda rasant paprasta musu zemieti,kadangi butu persudetinga ismastyt ka nors,kadangi nenesa musu protas to.pigi rasliava.

Batas

2015 nieko gero neivyko :-D

rolandas

Nejau nematot,kiek visko vyksta ir keiciasi…,jau parejo EROS PABAIGOS PRADZIA kuri baigsis kovo 21 2013…
Visa esme-kas kokios jegos stovi uzto ir kas prisiims nuopelnus…

As

na 11.11.11 jau praejo ir niekas neatsitiko :(

as

blemba kaip tik teises uzsiregistraves laikyti 11.11.11 :D

neitikinio

Neitikino.Tai ateiviai tai dievas.Jokios prasmes.

Shalini

nesu susipazines su visa itjorisa sito projekto, bet visgi drisiu paklausti: Ar skaitliuku dureles turejo buti pakeistos abiejuose namuose visuose aukstuose? Jeigu taip, bent vienas aukstas 4tame name liko be dureliu

DEMESIO

TA pati rase kad 2000 taip bus

laukiam

Oi laukiam laukiam, mes svetelių laukiam…

disizkrap

Jei pasauli kas nors ir valdo tai Rotschildai

Taip pat skaitykite