Ateivių informacija Žemės gyventojams (II)

Jūsų tikras gyvenimas prasidės jau visai greitai. Gyvenimas skirtas tam, kad juo mėgautis, džiaugtis, atlikti užduotis ir didinti savo potencialą. Lyg šiol jus stipriai laikė sukaustytus, neduodami tam jokių galimybių. Kiekvienas iš jūsų apdovanotas tokia daugybe visokiausių talentų, ir ateity jus turėsite tiek daug laiko sau, kad galėsite tam skirti jo tiek, kiek tik norėsite. Jo užteks ir saviraiškai menuose, muzikoje ir bet kam ko tik pageidausite pagal savo pasirinkimą. Nebus jokių apribojimų kaip toli galėsite nueiti, ir aukšto lygio mokytojai visą laiką jums padės.

 

Gyvenimas atrodantis visiškai nuobodžiu, ateity taps pilnas galimybių ir nuotykių, kurie jus atves net į kitas Visatas. Pasiekę tokį lygį, jūs net galėsite susitikti su kitų, tokių pačių pasaulių gyventojais, kurie pažįsta Kūrėją taip pat gerai kaip ir jūs. Jūs turėsite tiek laiko kiek tik norėsite, nes jūsų gyvenimo trukmė ilgėja proporcingai jūsų vibracijų kilimui ir 1000 metų nebus retenybė.

 

Kaip jūs be abejonės supratote, gyvenimas daugiau nebus toks pats, kai tik Pakilsite. Trečias išmatavimas, gyvenant dualume, kurį jūs pergyvenot praeidami sunkius išbandymus, buvo tik būtina patirtis. Gaudami visas žinias, kurias dabar turite, jūs įgavote daug jėgos, kad galėtumėt pamatyti paskutinį dualybės dienų egzistavimą. Jis bus neramus, vietomis pavojingas gyvybei ar sveikatai ir vis tik Aukso Amžius artėja ir laukia jūsų dalyvavimo.

 

Mes klausiame jūsų ar yra kokių priežasčių, dėl ko jūs galėtumėt norėti likti dualume, kai viskas apie ką tik jūs galėtumėt pasvajoti, laukia jūsų priešaky. Supraskit, kad jūs pilnai galėsit įgyvendinti savo potencialą aukštesniuose išmatavimuose ir, kad jūsų žemiškasis įsikūnijimas suplanuotas tam, kad pagreitinti jūsų vystymąsi. Pagalvokit apie tai, kas jūsų laukia ateity ir mes užtikrinti, kad tai lengvai praves jus per likusį gyvenimą čia. Tokiu būdu jūs sugebėsite mėgautis esamu gyvenimu neįsileisdami į jį negatyvo.

 

Pasaulio arenoje įvyko pasidalinimas ir dabar Šviesa turi daugiau palaikymo nei kada nors anksčiau ir jis vis auga. Žemėje vis augant Šviesos Būtybių skaičiui, mums jau aišku, kad šie metai užsibaigs aukščiausiame Šviesos lygyje, šiam ciklui. Jokių abejonių, kad jūs pasiruošę judėti toliau, į kitą stadiją, kuri atvers jums aiškų kelią į Pakilimą. Šie metai pasibaigs trankia Šviesos pergale ir kartu su ja, pagaliau į Žemę ateis taika, pirmą kartą per tūkstančius metų. Prisilaikykite šitos vizijos, ir tai padės ją įgyvendinti ir pakelti tuos, kurie šalia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mes gerai pažįstame tamsiuosius ir puikiai žinome naujausius jų mirtinus planus, suorganizuoti ateivių įsiveržimą. Mums buvo leista tai sustabdyti ir mes nedvejodami tai padarysime. Bet kokiu atveju įvykiai klostosi taip, kad tas planas nepavyks. O mus prižiūri Aukščiausia Taryba, kuri vykdo Dieviškuosius nurodymus, susijusius su Amžių Pabaiga. Atėjo laikas Šviesai tapti kontroliuojančiai ateities įvykiuose. Mūsų misija susijusi su jumis ir gana ilgą laiką mes stebėjome jūsų evoliuciją. Net nuo tokių jums gerai žinomų laikų, kaip Atlantida ir Lemurija.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mes pastoviai kažkiek koregavome jūsų vystymąsi, bet tik tiek, kiek mums buvo leidžiama. Bet mes gana atvirai ir pastoviai padėjome Motinai Žemei. Kūrėjas nusprendė, kad Pakilimas užbaigs jūsų dualumo ciklą ir mums suteikta garbė ir pareiga būti su jumis iki pat galo, kol tai įvyks.

 

Kas liečia šį Žemės ciklą, mums buvo leista įsikišti pačiu tiesiausiu būdu, nes jei ne tai, Tamsieji jau seniai būtų sunaikinę Žemę kartu su visa gyvybe joje.

 

Jūsų eksperimentai dualybėje eina link pabaigos ir tai viena iš priežasčių, kodėl jūs netrukus galėsite susitikti su savo protėviais gyvenančiais Žemės viduje. Jūs gana nemažai pasistūmėjot savo suvokime ir tai leis jums vėl atnaujinti ryšius su jais ir sužinoti savo tikrą istoriją. Tai nebus visiškai netikėta ir nauja visiems, kadangi jie palaikė ryšius su tais, kurie lankydavosi Žemės viduje. Labiausiai žinomi buvo Admirolas Berdas ir Pulkininkas Billy Fey Budard, kurių patirtis nekartą plačiai aprašyta.

 

Brangieji, tiesa kartais gali būti net daugiau neįprasta ir fantastiška. Jūsų fantastikos rašytojai dažniausiai būdavo specialiai tam įkvepiami, kad jums parodytų būtent tai. Kurį laiką jūs žiūrėdavot Star Trek serialą, kuris sėkmingai ruošė jūs mūsų atėjimui. Galaktinę Federaciją sudaro daugybė civilizacijų. Kai kurie labiau panašūs į žmones, bet yra ir visiškai skirtingų. Vieną kas pas juos bendra, tai dvasinio išsivystymo lygis, kuris leido jiems prisijungti prie mūsų. Jums reikia susitikti su jais, kad pajustumėt jų meilės energiją, ir bet kokia baimė, jei tokia atsirastų, akimirksniu pradings. Išorė kartais gali būti labai apgaulinga. Mes norime priminti, kad jūsų civilizacijai suteikta teisė prisijungti prie Galaktinės Federacijos, bet tai žinoma taikoma tiems, kurie Pakils ir turi gana aukštą sąmoningumo lygį.

 

Jūs taip pat galite prisiminti, kad kažkada buvote Šviesos Būtybė su aukštu statusu, bet jums labai norėjosi išbandyti žemas vibracijas, nes žinojote, kad tai praplės jūsų sąmonę. Gyvenimas yra vienas didelis nuotykis, kuris niekada nesibaigia. Ateity pas jūs didelės galimybės tarnauti kitiems. Tarnavimas sau greitai pasikeis į tarnavimą visoms sieloms ir jūs tapsite dalimi grupinės sąmonės. Tai natūralios evoliucijos kelias, kurio gale jūs tapsite Viena su visko kas egzistuoja Šaltiniu. Bet tai labai tolimoj ateity ir jums nusimato ilgas kelias.

 

Aš, SaLuSa iš Sirijaus, noriu pasakyti, kad žmonių civilizacija, tai lyg pradinės klasės mokykloje. Ir tai todėl, kad jūs praradote aukštesniuosius sąmonės lygmenis, kas įvyko tada, kai leidotės žemyn per įvairius išmatavimus, į ten kur dabar randatės.

 

III dalis

 

Vertė: Saulius Krulickas
Soleadas9@gmail.com

Rekomenduojami video:


2500
28 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Minde

As ta paty norejau pasakyt perdaug Stargate prisizejo kazas

viva

Star gate SG-1 viskas tuom ir pasakyta!

Sharikovas

Cia aisku religiniai pezalai, bet yra keli atvejai, kai keliolikoi pasaulio saliu nutruko televizijos transliacija ir praejo tekstas daugeli kalbu, kuriam kalbama, kad musu galaktikoj yra tukstanciai rasiu susijungusiu i bendra federacija ir panasiai. Nezinau kas tai padare, bet nei vienu atveju “hakeriai” isaiskinti nebuvo ir spaudoj per daug apie tai nerase… Ka gali zinot :)

Benamis

Cia kur apie tai paskaityti galima?

svajus

Cia greiciausiai kunigas rase….

opc

kažkaip primena O. Benderio paskaitą Vasiukuose, šachmatų mėgėjams – o bus taip!!! ura, tavarišči!!!

Pikačių.

Bet gal jie ir nori mums įsteigti mintį ar dvejones ,kad galvotumėm jog nežemiškų būtybių nėra, .

1TinSoldier to Rola

Prieš kaltindama nusipezėjimu pasidomėk dalyku, apie kurį rašai, nors 5 minutes, ok? Tavo tas sušiktas dokumentas jau seniai išaiškintas kaip visiškai nepatikimas. Nes tai – trečiarūšis šaltinis, Tas dokumentas įamžino žmogaus pasakojima apie įvykį, apie kurį sužinojo iš kito žmogaus, o tas kitas žmogus sužinojo iš kito žmogaus gandų. Ir dar plius visi tie gandai, apie kuriuos rašoma tavo nurodytame dokumente yra apie NSO nukritimą, kuris jau senų seniausiai išaiškintas kaip apgavystė. Pora linkų: http://www.livescience.com/13653-ufo-alien-roswell-fbi-memo.html , http://news.discovery.com/space/secret-fbi-file-exposes-roswell-ufoor-not-110412.html

Rola to TinSoldier

ka tu cia nusipezi tinsoldier? Jeigu nezinojai, tai siais metais FBI viesai publikavo savo duomenys, o tarp ju buvo uzfiksotas 1950 metais ivykis kai rado ateivius: http://i52.tinypic.com/rw13yd.jpg – taigi, nenusipezek, kad ju zemeje nebuvo. Stai cia gali daugiau rasti informacijos http://vault.fbi.gov/ … nepezek jeigu nezinai ok? Prirasai is tuscio i kiaura nesamoniu ir o logikos ir faktu nulis.

Pikačių.

1TinSoldier , ech aš tą patį ir rašiau tik kitaip mintis dėsčiau , ne tiek daug svarių argumentų mečiau. Nes mano nuomonė yra lygiai tokia pati kaip ir tavo šia tema. Ir patikėk manim man yra jokia ne naujiena ,kad yra žmonių nepaperkamų . Savo gyvenimo idilių čia neskverbsiu. Tiesiog manau mes nelabai čia susišnekėjom.

1TinSoldier

Pikačiu, šitos diskusijos vyksta ne todėl, kad kažkas suklydo ir išplepėjo, tačiau todėl, kad kažkas turi per daug didelę fantaziją ir per daug didelį dėmesio trūkumą.. Dėl mokslininkų šantažavimų ir pan: jei ką, gana nesunku anonimiškai perduoti žiniasklaidai informaciją. Todėl negrėstų, nei kankinimai, nei panašus mėšlas. Kad valdžia korumpuota, ne tik gali būti, bet taip ir yra. Tačiau, jei pažvelgtum bent į artimiausią istoriją, pamatytum, kad valdžiai apsimoka bauginti žmones, gąsdinti įvairiais pavojais ir t..t Nes tuomet žmonės nusigręžia nuo korupcijos, nuo savo išnaudojimo, nuo planetos naikinimo ir į valdžią pradeda žiūrėti ne kaip į išnaudotoją, tačiau kaip į herojų.… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite