Ateiviai Žemėje. Kaip juos atpažinti?

Jau daugybę metų sklando gandai apie mūsų planetoje pasirodančias būtybes iš kitų pasaulių. Oficialiai tai nėra pripažinta, tačiau žmonių, savo akimis mačiusių ateivius, yra nemažai. Nemažai yra ir pasakojimų žiniasklaidoje, netrūksta ir tyrinėtojų.

 

Įvairūs šaltiniai pateikia skirtingus ateivių išvaizdos aprašymus. Vieni liudininkai pasakoja apie mažus pilkus 1 – 1,5 metro ūgio “žmogiukus” su didelėmis juodomis akimis, kiti teigia, jog matė ateivius, labai panašius į žmones, su mėlynomis ar pilkomis akimis.

 

Pasakojimų apie ateivių išvaizdą daug. Tyrinėtojai išskyrė kelias pagrindines jų rūšis: „Pilkieji“ (Greys), „Hibridai“ (Hybrids), „Skandinavai“ (tai nėra visiškai tinkamas žodžio “Nordics” vertimas (nors tą ir reiškia), bet čia nurodo ateivių rūšį. Nepainiokite su skandinavais žmonėmis.

 

Pilkieji

 

Tai – nežemiška gyvybės rūšis, kaip spėjama, vis tik atsiradusi Žemėje po katastrofos Rosvele 1947-ųjų liepą.

 

Tyrinėtojai mano, jog „Pilkieji“ sudarė bendradarbiavimo sutartį su JAV vyriausybe ir aprūpina mus skaičiavimo technikos naujovėmis.

 

Kilmė – „Zeta Reticulum“ žvaigždžių sistema (matoma pietų pusrutulyje). Ūgis – 1,2 – 2 metrai. Svoris – 30 – 40 kg. Akys – didelės, ovalios formos, juodos. Plaukų neturi. Jų oda grubi ir pilka. Neturi jokių vizualių lytinių organų. Dauginimasis – manoma, kad klonavimas. Bendravimas – telepatinis. Jų nosis ir ausys panašios kaip žmonių, ranka keturpirštė, su plėvele tarp jų, kūmas labai plonas, o galva neproporcingai didelė.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Hibridai

 

Tai gali būti selektyvinio „Pilkųjų“ ir žmonių dauginimo produktas. Tyrinėtojai nesutaria, kodėl „Pilkieji“ sukūrė „Hibridus“: norėdami sukurti “aukštesniąją rasę”, apjungus geriausias žmonių ir „Pilkųjų“ savybes, išvengti „Pilkųjų“ kaip rūšies išnykimo dėl šalutinio klonavimo poveikio ar siekdami išgelbėti žmones.

 

„Hibridai“ nori apgyvendinti žmonių grupes tolimose planetose, nes mūsų visuomenė atsidūrė ant susinaikinimo slenksčio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ūgis – 1,74 – 2 metrai. Svoris – 40 – 55 kg. Akys žmogiškos, mėlynos, plaukai – tamsiai rudi arba juodi. Oda blyški.

 

Jų yra abiejų lyčių. Bendrauja telepatiškai ir verbališkai. Kūnas plonas, kakta aukšta, galva apvaloka ir šiek tiek didesnė nei žmonių.

 

Skandinavai

 

Dar viena žemiškųjų ateivių rūšis, stebinti mus Žemėje. Jų funkcija – stebėti mūsų gyvenimą, saugoti mūsų kultūrą, bet nesikišti į mūsų vystymąsi.

 

Kai kurie žmonės, turėję kontaktą su šiais ateiviais, kalba, jog dėl minimos rūšies panašumo į mus, jie galėjo būti mūsų tolimais protėviais, senovėje persikėlusiais gyventi į kitą planetą.

 

Kiti kontaktavę pasakoja, kad „Skandinavai“ konfliktuoja su „Pilkaisiais“ dėl pastarųjų kišimosi į žmonijos gyvenimą.

 

„Skandinavų“ kilmės planeta – „Plejada“. Ūgis – 1,74 – 2,3 metro. Svoris – 55 – 110 kg. Akys tokios kaip žmonių, plaukai šviesūs, oda blyški. Yra abiejų lyčių ateivių, kurie bendrauja telepatiškai. Bendrosios fizinės jų charakteristikos analogiškos žmogiškosioms.

 

Autorius: marciuz
Anomalija.lt už šio straipsnio turinį neatsako. Straipsnis buvo atsiustas vieno iš mūsų lankytoju per “Susisiek su mumis” forma. Jeigu šis straipsnis yra Jūsų autorystes ir nenorite, kad jis būtų publikuojamas mūsų portale, prašome apie tai pranešti. Taip pat jeigu autoriaus informacija (autoriaus svetaine ir pnš.) nurodyta klaidingai taip pat prašome mus informuoti.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
karolis

tas pats galioja jai pamatysite zidinciu azuolu rata ir trikampi

karolis

jei kas pastebes drieza kuris kaip zmogus arba balta arba juoda seseli be zmogaus pakvieskite mane i draugus bei padekite mums su jais kariauti.

karolis

pasiziurekite per fb karolis petukauskas ir surasit mane

ernas

vasara atostogaujant tarp sventosios ir palangos per ziuronus ir teleskopa ziurejome i menuli pastebejome iskilusius du i degtuku dezute panasius ststinius vienas objektas buvo apsviestas tik iki puses stebejome ne tik mes bet dar ir keletas atostogautoju .statiniu sonai buvo lygus o menulio pavirsio reljefas likes ant stogo.mate tikriausiai ir daugiau zmoniu .kas per akivaizdi paslaptis

Zmogus.

Ukmerges mieste pasiles gatvei.praskrido idomus dalikas.aisku nenoriu sumelot bet ji buvo nedidele.zmones turetume pasirosti

As

Aš žinau žmogų Lietuvoje tiksliau Utenoje yra mates Hibrida tuo metu jis nufotkinu ir dabar pilicija tiria ta susitikimo vieta. Kolkas rado tik radijacijos daugiau kol kas nieko

kilingflor

is vis koks skirtumas kaip bus taip bus

Ieva

Na jei mes kažkieno sukurti, tai ir esam kažkiek įdomūs.Bet manau labiau moksliniais sumetimais.Dar senovės Egipte randama piešinių ant sienų ir su ateiviais, ir su žmonėm su kokio gyvūno galva ir pan.Visa tai jų bandymai ir pan.su žmonėm ir kitais gyvais sutvėrimais.Skraidančias lėkštes užfiksavo virš Japonijos katastrofos vietos po įvykio.Pasakyt,kad mus tik stebi tikrai negalima.Ir šiais laikais žmonės dingsta,paskui atsiranda su jais pasakoja buvo kažkas daroma,tikrai ne sveikatą tikrina:)

kokskirtumaskasas

nu gal tau taip ir pasirode, realiai tai ir yra siurpoka, bet ner cia ko bijot, jeigu jau bus taip tai bus :D

Vy

nedrįstu spėlioti priežasčių, bet tamstos atsakymas persmelktas begalinės baimės. O baimė tėra dar vienas kontrolės būdas.

karolis

jai susidursite suateiviais nebijokite ir pulkite su ginklais

kokskirtumaskasas

argumentuoju kita anomalija.lt informacija, kaip kad apie civilizacija menulyje, jie nenori kad mes ten koja keltume, arba interviu su reptilija, ten sako kad yra ir priesisku ir geru ateiviu, bet tie gerieji nebutinai gyvena del musu. zinoma cia visa ta info gali buti neteisinga, gal as klystu, gal kiti, stengiuos i viska ziureti skeptiskai, bet vistiek laikausi nuomones kad ju pagr funkcija tikrai nera stebet mumis, kai tokiu civilizaciju kaip mes turbut pilna.jeigu ir padeda mum tai del kokios nors naudos, gal karines, o gal jie trina mum smegenis su tuo savo gerumu taip mus pavergdami.pvz kazkur kazkada skaiciau kad… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite