Vokietijoje tėvas dukrą prievartavo 34 metus

Prieš beveik tris savaites Austrijoje vėl pranešta apie antrą baisų kraujomaišos atvejį, kai tėvas 40 metų prievartavo dvi dukteris. Dabar toks pat incesto skandalas kilo Vokietijoje, kur 34 metus tėvas prievartavo dukrą. O kur žiūrėjo aplinkiniai ir atitinkamos tarnybos?

 

Vokietijos Niurnbergo mieste (Mitelfrankeno apskrityje, Bavarijos žemėje) nuosavą namą 69 metų vyras, dabar jau pensininkas, buvo pavertęs kalėjimui vienturtei dukteriai. Su ja šis susilaukė trijų sūnų. Visi jie buvo apsigimę, du jų mirė dar vaikystėje.

 

Moteriai, kuri pirmąkart tėvo sumušta ir išprievartauta, kai jai buvo dvylika, yra 46-eri . Tėvas versdavo dukrą santykiauti tėvų miegamajame arba vaikų kambaryje.

 

Kai jauna moteris gavo vairuotojo pažymėjimą, tėvas kartu su ja važiuodavo į mišką ir ten ją prievartaudavo ant galinės automobilio sodynės.

 

Pasak pareigūnų, visus 34 metus moters tėvas nuolat kontroliavo, ribojo dukters bendravimą su aplinkiniais, merginą lydėdavo, kai ji vairuodavo automobilį ar eidavo apsipirkti.

 

Incesto skandalas išaiškėjo neseniai, kai ši moteris, po sūnaus mirties, šantažavo gydytojo žmoną ir už tai buvo nubausta – nuteista lygtinai.

 

Jai priskirtai lygtinai nuteistų asmenų priežiūros inspektorei, 46-erių vokietė atsivėrė, papasakojo apie metų metus kentėtą pragarą namuose.

 

Pensininkas nesigynė santykiavęs su dukra, bet teigė, kad tai vyko abipusiu sutarimu. Jis nuo kovo mėnesio sėdi kalėjime.

 

Byloje yra nustatyti 497 nusikalstamos veikos atvejai, rasta trylika liudininkų ir pasitelkti trys ekspertai.

 

Greičiausiai teisingumo neišvengs ir prievartautos moters motina, nes pasak pareigūnų, ji yra atsakinga už tai, kad per tiek metų nesugebėjo kreiptis į teisėsaugos pareigūnus.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite