Unit 731 – Vieta Žemėje, kurią valdė velniai (N-18)

Unit 731 bazė – tai vieta kur 1932 metais, Japonai, atlikinėjo ypač žiaurius medicininius eksperimentus su Rusų, Kinų, Britų ir kitų tautybių karo belaisviais.

 

Sąlygos tokiem tyrimams susiklostė antrojo pasaulinio karo išvakarėse japonams įsiveržus į Kiniją.

 

Tuometinis Imperatorius Hirohito buvo biologijos bei chemijos mokslų fanatikas, todėl davė generolui Shiro Ishii užduoti performuoti kalejimų kompleksą į stipriausiojo tyrimų laboratoriją. Slapta kariuomenės bazė buvo dislokuota Mandžiūrijoje, Pingfane. Aplink ją buvo pastatytas aerodromas, geležinkelis ir net požemių tinklas.

 

Generolas Shiro Ishii kaip ir kiti dalinio nariai išvengė atsakomybės. JAV pasirašė sutartį, jog visi asmenys, vykdę žiaurius tyrimus su žmonėmis, įgaus neliečiamybę, o pati 731-oji bazė paskęs užmarštyje, jeigu japonai sutiks perduoti visą sukauptą medžiagą JAV vyriausybei.

 

 

Unit 731 per keletą dienų galėjo pagaminti 30kg buboninio maro bakterijų. Dešimtys tonų biologinių ir cheminių ginklų kurie per karą buvo sandėliuojami įvairiose šiaurinės Kinijos vietose.

 

Nors Japonija ir bandė sunaikinti visus įkalčius tačiau net ir šiais laikais žmonės randa chemikalų likučių. 2003 m. rugpjūtį, dvidešimt devyni žmonės buvo paguldyti į ligoninę kuomet Heilongjiange vykdant statybos darbus, iškasė po žeme palaidotą sviedinį su chemikalais.

 

Žiaurybės bazėje

 

Istoriniai šaltiniai teigia, kad beveik visi Unit 731 kaliniai būdavo gerai maitinami, nes norėta atlikti bandymus su sveikais žmonėmis. Per 8 metus šioje bazėje tyrimams paaukota daugiau nei 10 000 žmonių gyvybių. Visos aukos prieš mirtį turėjo ištverti tokias kančias, jog sklido kalbos, kad pats šėtonas sapnuoja košmarus apie šią vietą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jeigu Shiro Ishii pavyzdžiui kokiam nors medicininiam eksperimentui prireikdavo žmogaus smegenų, kariai išrinkdavo kalinį kuriam gyvam, be nuskausminamųjų, atverdavo kaukuolę kirviu ir jas išimdavo. Pirmieji Ishii bandymai buvo koncentruoti į tokias ligas kaip juodligė ar maras.

 

Per vieną bandymą Kiniečių partizanai buvo infekuoti maro bakterijomis. Po dvylikos dienų jų temperatūra pakilo iki 40 C. Per stebuklą, vienas belaisvis išgyveno net 19 dienų. Taip pat kaliniai buvo nuodijami fosgeno dujomis, kitiems būdavo švirkščiamas kalio cianidas. Per kai kuriuos buvo leidžiama 20000 voltų elektros srovė. Išgyvenę būdavo užkrečiami lėtinėmis infekcijomis arba gyvi išskrodžiami.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nufotografuotas Shiro Ishii (Birželio 25, 1892 – spalio 9, 1959) kuris atlieka bandymus su kaliniu.

 

Kaliniai skirtingais nuotoliais ir pozomis buvo sprogdinti granatomis. Žmonės būdavo bandomi ypač žemo arba aukšto slėgio kamerose. Eksperimentuojama su įvairiais nušalimais. Buvo bandoma amputuoti įvairiais kūno dalis ir pridėti jas kitiems. Žmogui būdavo perpilamas gyvulių kraujas.

 

Su moterimis buvo bandomos sifilio bakterijos. Unit 731 užnuodiję įvairiomis ligomis (šiltinė, paratifu, cholera, dizinterija) maistą ir vandenį išžudė ištisus kaimus.

 

Taip pat slaptoje bazėje buvo pagamintos defoliacijos bacilų ir įvairių mikrobų bombos. Lėktuvai maru užkrėstas muses išnešiojo ant Kinijos provincijų Ningbo vakaruose ir Changde šiaurėje. Japonų pajėgos choleros ir vidurių šiltinės bakterijomis užteršė šulinius ir tvenkinius. Manoma, kad nuo įvairių biologinių ginklo panaudojimo atvėjų, Kinijoje mirė 200,000 civilių.

 

Kaip vėliau sakė Japonai, viskas kas buvo daroma su kaliniais, vyko vardan mokslinio progreso bandant apsaugoti ateities kartas nuo galimų nelaimių.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
35 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
inkognito

norėdami mane įbauginti ir priversti paklusti jų reikalavimams ,mano pagrobėjai man matant,dar daugiau jie privertė mane žiūrėti kaip vienam iš belaisvių,paguldę ant operacinio stalo išima organus,kaip jis klykia priešmirtinėse kančiose ir iš jo kūno gausiai liejasi kraujas kuris čia pat nusiurbiamas į drenažines sistemas,po to jo miręs kūnas užtraukiamas permatomame plastiko maiše užtrauktuku ir išstumiamas į kosminę erdvę amžinai kelionei. Aš net keletą kartų susivėmiau žiūrėdamas į tas baisybes bet buvo kraupiausiai kaip pro iliuminatorių pamačiau tolstant žmogaus kūną kuris prieš 10 minučių dar buvo gyvas žmogus ,kaip aš ir jūs…

Antstolis

Nueikite i heavy-r.com ir pamatysite dar netokiu eksperimentu su vaikais moterimis, tai pat ir nėščiomis vyrais ir t.t ir visi tie protu nesuvokiami dalykai vyksta šiomis dienomis

Maraa

Dar netokiu dalyku dare, galimai dar ir dabar daro apie kuriuos sužinosim po kokiu 20m

Anonimas

Na šiaip jūsų komentaruose yra tiesos. Buvo atliekami protu nesuvokiami eksperimentai, bet kaip jie ir teigė, viską darė dėl mūsų. Turbūt jeigu ne jie, tai ir šiais laikais siaustų visokios baisios ligos, kurių dabar nebėra. Bet negalvokit, kad tik civiliai buvo nukankinti, kankino ir karo belaisvius, tarp kurių taipogi buvo nesveikų ir žiaurių žmonių. Tad manau geriau pagerbti nukankintuosius :)

to tomas

durneli ne jav o japonai atlikinejo bandymus

cloudia

Straipsnis buvo sukrečiantis. Negaliu patikėti,kad buvo TOKIŲ žmonių. Tai yra žiauriausi išbandymai, kurie buvo daryti žmonėms. Liūdna.

deivis

yra ir filmas vadinas Man Behind The Sun bet niekur nerandu parsisiust

ramas

sis filmas yra youtubeje bet aisku ten juu kalba ziaurus labai filmas….

tomas

paskaicius si straipsni supranti kad amerikieciai issigimeliu tauta ir galima pateisinti teroristu sprogdinimus jav..

Daiva.

Tai siaubinga.sveiku protu nesuvokiama kaip gali zmogus buti toks issįgimes.

auris

omg! baisu ka zmones gali daryti vieni kitiems

Taip pat skaitykite