Pasaulį išvydo paršelis su žmogaus galva!

Gvatemalos Santa Cruz El Chol kaimelyje gyventojai pašiurpo. Vieno ūkininko kiaulė atsivedė paršelį kuris turi žmogaus galva! Ekspertai gyventojams aiškino, kad tai gali būti tiesiog eilinis hidrocefalijos atvejis, kai galvos smegenų vandenės, dėl per didelio kaukolės ertmėje susikaupusio skysčio deformuoja galva.

 

Tačiau tokios ekspertu išvados, Gvatemalos kaimelio gyventojus visiškai neįtikino. Vietinių manymu, tai gali būti kalti ateiviai iš kosmoso. Kai kurie Santa Cruz El Chol kaimelio gyventojai teigia, kad paršelio atsivedimo išvakarėse, žmonės matė nakties danguje keistas šviesas primenančias NSO.


 

“Buvau sukrėstas kai pamačiau šį paršelį. Man jis primena kažkokią neaiškią būtybės iš kito pasaulio.” – Neslėpė nustebimo fermos savininkas Laureano Escobar Arias.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tomas

ne nu ce juokinga man pasidare :D

stasys

tas paršelis juda tik nežymiai. o gal jį reiktu vadinti ne paršeliu o kokiu nors išsigimeliu, ar ateiviu.

sssss

Tai gal tas parselis ne visiskai isivystes? Gali ir taip buti… Arba cia gamtos taip sukurta ir nieko nepadarysi,

bnfdg

nejuda jis ten gale kai ranka apacioj tos antklodes ar kaip ten ja pavadint taigi ranga po antklode o su ranka koje pajemes is slaunies taigi pats ir judina jis pats nejuda…

Villy

Stai siame video http://www.youtube.com/watch?v=hxcSsGfXl40 paciame gale galima isitikinta, kad parselis juda

bnfdg

Ne nu bet cia tai pieva visiska :D,jis net nejuda kaip is gumos ji laiko pakelia nei kojos nusvyra nieko nu nezinau kam saliai reikalingi tokie dalykai ? gal pralinksmint zmones ? ar ibauginti ir teigti kad cia nso kalti ? Kaip jis gimt jei jis matosi kad netikras yra xD

aa

tai kodel neparodo kaip jis juda :D? bl parode kazkoki plasmases gabala ir tikek dabar

Taip pat skaitykite