Vaistai iš negyvų kūdikių stiprina ištvermę

Jūs išgirdote teisingai – skelbiama, kad Kinijoje gaminamos tabletės iš negyvų kūdikių, stiprinančios ištvermę. Pietų Korėjos televizijos žurnalistų komanda leidosi ieškoti tiesos apie tabletes iš negyvų kūdikių. Tai, ką jie sužinojo, sukrečia.

 

Žurnalistai aptiko ligoninę, kuri parduoda neseniai mirusius kūdikius, daugiausia po abortų ar gimusius negyvus, medicinos kompanijoms.

 

Kai ligoninėje miršta kūdikis, darbuotojai, kurie net neslepia to, ką jie daro, yra instruktuoti nedelsiant pranešti apie tai medicinos kompanijai. Žurnalistai atskleidė ypatingai slaptą procesą, kaip „pagaminamos“ tabletės iš negyvų kūdikių.

 

Medicinos kompanija laiko šiuos negyvus kūdikius paprastame šeimos šaldytuve, kad niekas nesužinotų. Po to, kai yra paruoštas naudojimui, negyvas kūdikis įdedamas į medicininę džiovinimo mikrobangų krosnelę, taip pat esančią kažkieno namuose. Kai jau būna sausas, jis sumalamas ir supilamas į kapsulę.

 

Už nepaprastai aukštą kainą žurnalistams pavyko gauti šių vaistų ir ištirti jų sudėtį. Rezultatai pribloškia – 99,7 proc. sudėties yra žmogiškos kilmės. Tyrimo metu taip pat buvo nustatyta giminė, rasta plaukų ir nagų liekanų.

 

Tokių tablečių verslas yra slaptas ir brangus, bet tai nevyksta be kūdikio motinos sutikimo. Mikrobangų krosnelėje išdžiovintos placentos tabletės yra dar vienas produktas, kurį atvirai gamina ši medicinos kompanija.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
irena

Jau ir vaistus reikia bijot gerti,pasirodo mes lavonus gersim

manau

tas kas jas geria turetu buti visiski psihiniai ligoniai kaip ir tie kurie gamina. debilizmas,

Paistalai

Kazkas turi nesveika fantazija ir tiek.

Taip pat skaitykite