Užfiksuotas transformuojantis NSO?

Internete pasirodė dar viena sensacinga vaizdo medžiaga kurioje kaip manoma buvo užfiksuotas neatpažintas skraidantis objektas. Vaizdo iraše skelbiama, kad veiksmas vyko JAV Kalifornijos mieste 2011 metais, rugpjūčio 9-tą dieną. Nufilmuotoje medžiagoje matosi kaip manoma nežemiškas dangaus objektas laikas nuo laiko keičia savo formą.

 

Siūlome pažiūrėti internete paviešintą vaizdo įrašą, kuriame gana aiškiai yra matomas minėtas paslaptingas objektas. Siūlome žiūrėti nuo 1:10 minutės.


 

Įdomiausia yra tai, kad kai kuriuose NASA fotografijose taip pat galime aptikti keistų formų neatpažintus objektus užfiksuotus virš mūsų planetos:


 

Pasak kai kurių ekspertų, ateiviai specialiai pradėjo keisti savo erdvėlaivių formas, kad Žemės gyventojams sunkiau būtų juos pastebėti.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Simona

Transformers :D

KGB

As irgi manau, kad tai blionas. Bet galbut klystu.

Vintas

Balionas.

Marius

Video nelabai ryškus, taigi aš manau, kad tai galėjo būti balionas, kuris kelia tuos satalitus ar ką ten, kurie kaupia informacija apie ora, galėjo tas balionas subliųkšt ir tokiam aukštyje esant stipriam vėjui visaip jis plavesuot. Štai vienas iš šių balionu, tik čia tas kuriais yra prekiaujama festivaliose, tik, kuris yra šitam video yra didesnis, bei kitokios formos. http://m.artician.com/pu/Z7K235ZXUGLVVFSJBZZNIDVAT2SO3POR.preview.jpeg

stebetojas

blem anomalija, paduokit jus i teisma ta alfistu banda, jau tikriausiai 3 jusu informacija jie talpina savo svetaineje ir nenurodo jusu saltinio! Nesakau, kad visur, taciau pvz. si naujiena yra nuripinta ir jusu saltinis nerastas. Cia tik siaip jus informuoju

Taip pat skaitykite