Tėvas kirvuku mėsai nukirto sūnui galvą

Tėvas prisipažino, kad mėsai kapoti skirtu kirviu nukirto sūnui galvą ir numetė šalikelėje prie namų, kad vaiko motina ją pamatytų.

 

Pro šalį važiavusio automobilio vairuotojas pamatė nukirstą septynerių metų Jorio Lirette‘o galvą ir pranešė Luizianos policijai. Detektyvai vėliau surado berniuko kūną šiukšlių maiše, išmestame netoliese. Teigiama, kad berniuko tėvas, 30 metų Jeremiah Lee Wrightas, prisipažino įvykdęs šį nusikaltimą.

 

Joris buvo neįgalus – dėl cerebrinio paralyžiaus jis galėjo judėti invalido vežimėlyje, buvo maitinamas per vamzdelį. Sakoma, kad J. Wrightas pasakė policijai, jog padarė tai todėl, kad „pavargo rūpintis berniuku“.

 

Policijos viršininkas Scottas Silveriis sakė: „Jis pasakė mums, jog numetė galvą prie kelio tam, kad sugrįžusi motina ją pamatytų. Vienintelis jo paaiškinimas buvo tai, kad jis „norėjo, kad ji kvailai pasijaustų, pamačiusi galvą“.

 

Nusikaltimo vieta atrodė taip siaubingai, kad kai kuriems policininkams, atvykusiems gavus pranešimą apie besimėtančią galvą, prireikė psichologo pagalbos.

 

Tyrėjai sakė, kad šiurpus nusikaltimas buvo įvykdytas virš kriauklės name Luizianoje, kur berniukas gyveno su tėvu ir motina Jesslyn. Jo ranka ir kojos taip pat buvo nupjautos ir buvo rastos netoliese šiukšlių maišuose.

 

Sakoma, kad tėvas prisipažino įvykdęs šį nusikaltimą. Dabar jis laikomas kalėjime už 5 milijonų dolerių užstatą. Jam gresia mirties bausmė, jeigu bus apkaltintas dėl pirmo laipsnio žmogžudystės. Policijos teigimu, nužudymo metu berniuko motina buvo išvykusi remontuoti automobilio.

 

Sugrįžusi namo ji pamatė aplink namus vaikštančius policininkus. 27 metų Jesslyn sakė, kad „velnias“ aplankė jos namus ir atėmė „angelą“. Moteris sakė, kad jos sūnus „labai mylėjo savo tėvą …, ir jis vis tiek nužudė jį“: „Jis nužudė mano kūdikį.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Policija dar aiškinasi brutalios žmogžudystės motyvą, bet šeimos nariai sakė, kad J. Wrightas skundėsi, jog girdi balsus. Jie sakė, kad ne kartą primygtinai siūlė Jesslyn palikti savo draugą, su kuriuo pragyveno dešimt metų, nes jau keletą metų poros santykiai buvo labai įtempti. Prieš mėnesį į namus buvo iškviesta policija, kai J. Wrightas ir berniuko motina ginčijosi dėl pinigų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

J. Wrightas ir anksčiau turėjo reikalų su policija – buvo suimtas už prekybą narkotikais, įsilaužiamąją vagystę.

 

Žmogžudystė labai sukrėtė mažo miestelio gyventojus, kur paskutinį kartą žmogžudystė buvo įvykdyta prieš trejus metus. „Tai paliečia visus. Be to, berniukas turėjo bendraklasius ir kitus vaikus, kurie buvo jo draugai. Policininkams reikia tirti šį nusikaltimą, – sakė meras Tommy Eschete‘as. – Tai liūdna diena visiems miestelio gyventojams.“

 

Vietinės mokyklos atstovas Floydas Benoit pranešė, kad mokykloje psichologai konsultuoja mokinius ir mokytojus.

 

„Atrodo, kad jūs girdite apie tokius dalykus, atsitinkančius kažkur kitur, tik ne čia, – sakė meras T. Eschete‘as. – Kas priverčia žmones tai padaryti?“

 

Policijos viršininkas sakė, kad dar nėra matęs tokio žiauraus nusikaltimo: „Per 22 darbo metus nieko panašaus nesu matęs. Tai baisu.“

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Tikras įdiotas

katema

Dieve mano. . .

as

durdomas

bilduke

Dieve mano-kaip ziauru! bet esu skaicius neviena toki panasu teksta bet sitas pralenke visus neskaoitant ta: kai vaika dezeja laike ir tas vaikas mire toja dezeja.

Taip pat skaitykite