Stebuklingas dviratininko pasveikimas

Dviratininkas, ištiktas komos po eismo įvykio, „stebuklingai atsigavo“, kai jo šeima stovėjo prie jo lovos ir tarėsi kokią muziką groti laidotuvėse.

 

Aaronas Denhamas gulėjo ligoninėje, patyręs daugybę traumų – jam lūžo kaklas, buvo sudaužytas dubuo, pradurtas plautis. Gydytojai po kelių valandų ruošėsi išjungti 22 metų vyro gyvybę palaikiusius aparatus. Tačiau dabar, tik po kelių mėnesių, jis sparčiai sveiksta ir gali pats vaikščioti.

 

Pirmas ženklas, kad kalbos apie Aarono laidotuves buvo pirmalaikės, buvo, kai jo ranka apsivertė Sautamptono ligoninėje. Jo motina Deborah išbėgo iš intensyviosios terapijos skyriaus, netikėdama tuo, ką pamatė.

 

Ji ruošėsi blogiausiam – net tarėsi kokią muziką gros per jo laidotuves. Bet Aaronas ne tik išgyveno, bet ir neįtikėtinai greitai sveiksta. Iš pradžių vis nuogąstavo, kad jeigu ir išgyvens, jis liks paralyžiuotas, bet jis dabar beveik visiškai atsigavo.

 

Gydytojai tokį jo pasveikimą pavadino „stebuklingu“. Jo motina Deborah sakė: „Kai aš iš pradžių pamačiau jį gulintį lovoje, nesupratau kas vyksta. Manau, kad mus visus buvo ištikęs šokas. Gydytojai galvojo, kad jis neišgyvens per naktį, todėl likome prie jo lovos.“

 

„Gydytojai mums pasakė, kad jeigu neatsiras kokių nors gyvybės ženklų, turės išjungti aparatus. Jie sakė, kad padarys viską, ką galės, bet jeigu nebus jokių gyvybės požymių, jie nieko daugiau negalės padaryti. Po to mes net pradėjome planuoti jo laidotuves.“

 

„Buvome taip įsitikinę, kad neteksime jo ir bandėme kaip nors su tuo susitaikyti, kai jo ranka pajudėjo. Aš išbėgau iš palatos – negalėjau tuo patikėti.“

 

Aaronas važiavo iš darbo šių metų kovą, kai susidūrė su automobiliu. Laimei, atsitiktinumas galbūt išgelbėjo Aarono gyvybę – greta sode darbavosi buvusi slaugytoja. Išgirdusi padangų cypimą, ji persiropštė per tvorą, kad galėtų padėti dejuojančiam ir bandančiam pajudėti Aaronui. Buvo labai svarbu, kad ji sugebėjo išlaikyti jį nejudantį ir suteikė pirmą būtiną pagalbą, kol atvyko greitosios pagalbos automobilis. Jam buvo trūkusi arterija kakle, trūko blužnis, sukeldama vidinį kraujavimą, buvo pradurtas plautis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Motina ir 23 metų sesuo Leanne nesitraukė nuo jo lovos. Aaronui buvo atliktos kelios operacijos, po kurių jis palaipsniui atgauna sveikatą ir jėgas. Jo pasiryžimo dėka jis jau gali atsistoti ir vaikščioti be niekieno pagalbos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jis šiuo metu tęsia gydymą specializuotoje neurologinėje ligoninėje Solsberyje. Gydytojai tikisi, kad po trijų ar keturių mėnesių jis galės vykti į namus.

 

„Jis yra kovotojas, visada turėjo stiprų charakterį. Tą dieną, kai jis išvyko iš Sautamptono ligoninės, viena slaugytoja pasakė, kad „niekas iš mūsų nemanė, kad jis išgyvens ir pasveiks“. Nuo pat pradžių tai buvo stebuklas.“

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
deivis

krc neidomu tokiu istoriju dahuja tad nebeidomu

miegantyslokiai

dziugu :)

Taip pat skaitykite