Paslaptingi atsiradimai

Yra užrašyta atvejų, kai žmonės, matomai, praslysdavo tarp išmatavimų ir atsirasdavo visiškai kitoje vietovėje.

 

Čarlzas Fortas, žymus paranormalių reiškinių tyrinėtojas, įtarė, kad panašūs dalykai išties nutinka. Jis aprašė nutikimą, kai 1914 metų sausio 6 vakare Čethemo Hai gatvėje atsirado vienas žmogus. Keista buvo tai, kad jis, kaip, atrodė, atsirado iš oro, visiškai nuogas, labai šaltą vakarą. Jis „bėgiojo pirmyn atgal gatve, kol jo nesulaikė policininkas“. Buvo neįmanoma suprasti, ką jis kalbą, todėl gydytojai palaikė jį silpnapročiu.

 

Savo žinutėje apie šį atvejį žurnale Luk“ Fortas tęsia.

 

„Šis nuogas žmogus Četheme pasirodė netikėtai. Niekas nematė, kaip jis ėjo link atsiradimo vietos. Jo drabužių ieškojo, bet nerado. Niekas Čethemo apylinkėse nebuvo dingęs be žinios.“

 

Fortas padarė prielaidą, kad šie nepaaiškinami atsiradimai vyksta, kai kažkas įeina į kitą išmatavimą vienoje pasaulio dalyje, o paskui išeina kitoje. Juolab, jis tvirtino, kad niekad nebuvo susidūręs su stveju, kai kas nors tvirtintų, jog jis eitų, tarkim, Niujorko gatve, o paskui netikėtai būtų sugautas nežinomos jėgos ir perneštas, na, pavyzdžiui, į Sibirą.

 

Jis baigia:

 

„Jei žmogiškos būtybės kada nors teleportavosi ir jeigu kai kurie paslaptingi žmogiškų būtybių atsiradimai buv0o laikomi visiškai nepaaiškinamasi, tai tokio fenomeno efektas buvo amnezija“.

 

Fortas mirė 1932 metais ir neišgyveno iki įvykio, kurį aprašė Pensilvanijos laikraštis „Lok Heiven Ekspres“ 1956 metų birželio 7 dieną. Tai nutiko su ponu Tomu Keselu, kuris visiški nepaaiškinamomis aplinkybėmis pasijuto stovįs Niujorko gatvėje ir absoliučiai neprisiminė, kaip ten pateko. Jis turėjo alaus daryklą Pietų Afrikoje ir paskutinis dalykas, išlikęs atmintyje, buvo tai, kad jis išėjo iš tavernos Johanisburge.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Matyt Kaselui buvo amnezija laikotarpiu nuo jo išnykimo balandį ir atsiradimo 1956 birželį, tačiau jis visiškai suvokė, kur buvo paskutinį sykį ir kur papuolė.

 

Dar po 12 metų, 1968 birželio 3 dieną ponas ir ponia Džeraldo Vaidlai grįžo iš šeimyninio susitikimo palei Buenos Aires Argentinoje. Pakeliui į namus juos netikėtai apgaubė, kaip vėliau jie pasakė, tiršto rūko debesis. Paskui jie pasijuto esantys ant nepažįstamo plento nežinomoje vietovėje. Pasidomėję pas kelis praeivius, kur jie randasi, sužinojo, kad paslaptingu būdu persikėlė ant kelio, esančio Meksikoje, netoli Mechiko.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Daktaras Vaidlas iš Mechiko paskambino savo giminaičiams į Argentiną, kurie jau ėmė jaudintis. Paskambinta po dviejų dienų nuo paslaptingo dingimo. Ponai Vaidlai visiškai neprisiminė, kas atsitiko po to, kai jų mašina pateko į rūką. Jie grįžo namo lėktuvu.

 

Buvo užfiksuota keletas panašių atvejų, kai kažkas nelauktai perkeldavo žmones į Mechiką iž kokios nors Pietų Amerikos vietovės. Tarytum šios Amerikos kontinento dalys būtų sujungtos tuneliu, einančiu tarp išmatavimų! Kartais jis atsiveria ir tada nutinka šie keisti persikėlimai.

 

Saltinis: visokybes.com

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Wellin

Tai normalu

Taip pat skaitykite