Pabendrauk su dvasia internetu!

ouijaTikriausiai kiekvienas nors kartą gyvenime girdėjo apie bendravimą su dvasiomis per taip vadinamą “Dvasių Lentą”. Žinoma, daryti to realiame gyvenime mes tikrai nepatariame, todėl siūlome Jums įdomumo dėliai “pabendrauti” su dvasia internetu.

 

Uždavinėkite jai bet kokius Jums rūpimus klausimus: ar būsite turtingi, kiek vaikų turėsite, kada susituoksite, ar būsite laimingi ir pan. Tik neužmirškite, kad viskas vyksta juoko forma ir atsakymus neverta imti giliai į širdį.

 

Instrukcija. Į pirma tuščią lauką įrašyk savo klausimą (pvž. kelinta valandą rytoj atsikelsiu). Paspausk “Klausti”. Netrukus planšetė turėtų pradėti drebėti. Kad pamatytum atsakymą, laikyk pelytės kursoriu virš judančios planšetės. Klausimus uždavinėjame šveplai (be lietuviškų raidžių).

 

Rekomenduojami video:


2500
119 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Sss

Parašiau ar mes susitiksime?
Atrasė Ruoškis blogiausiam

Hahaha

As: Tu esi netikras
Ji(s): O KAS TAU IS TO

Satanas

Pieva šita ale typo dvasių lenta yra pieva didžiausia už piso klausinėti normalių klausimų tai paklausiau “kiek pimpalu nuciulpei?” Ir atsakė “5” pizzzzda

ziauru:D

Paklausiau koks mano vardas . Atrase GAL PETRUSKEVICIUS

Erika

na mano pokalbis: “kur yra rojus?”-“tamsiame kambaryje”.”Kur yra pragaras?”-“Prie vandens”.Kada bus pasaulio pabaiga?”-“kita savaite”.”kiek tau metu?”-“17″.”Kaip tu mirei?” ( uzstigo pelyte ir pradejo neaiskei rodyti raides….).”Kaip tu mirei?”-“nori atsakymo” “Taip”- “Palik mane”

cikita

paklausiau kas tu?:atsake kas siena ravi:D

Marijus

Klausiau kiek man metu atsake 2 klausiau ar as zmogus atsake ne klausiau ar bus sexas atsake taip

danii

pieva…

lukas

labas dvasia kas gera kaip atrodo tavasis pasaulis ???

Egis

Kazkodel pievose dvase braido,paklausiau kokias uogas viriau tai atrase, as pas tave ateisiu nakty, as vistiek apie uogas o jis paklausk Pakso,,manau kad nuo karscio ir dvasiom pasimaiso

Taip pat skaitykite