Maistas sielai pagal Zodiako ženklą

Sielos maistas – tai patiekalai, skirti išgyventi, kurie buvo sukurti Afrikos tautų, kai į jų teritoriją pradėjo skverbtis svetimšaliai. Afrikiečiai sugebėjo pakeisti savo racioną taip, kad būtų pamaitintas ne tik kūnas, bet ir siela. Pasirodo, kad kiekvienam žmogui, gimusiam po skirtingu Zodiako ženklu, yra skiriamas skirtingas maistas. Ar tai atitinka jūsų ženklą – spręskite patys bei komentuokite.

 

Avinams būtinas aštrus garstyčių padažas su kepta ėriena. Aštrus padažas tiksliai atitinka šių žmonių karštą prigimtį.

 

Jaučiams, atvirkščiai, geriau valgyti švelnias pupeles, ryžius, kukurūzus, bulvių košę su kepsniu. Maistas turi būti kiek riebokas. Jiems tiesiog būtinas desertas po kiekvieno valgio.

 

Dvyniams geriausi pietūs yra kepti šonkauliukai su daug daržovių. Svarbu, kad viskas būtų šviežia ir su įdomiu padažu.

 

Vėžiai, be abejo, mėgs krabus ir daugumą kitų jūros gėrybių – omarus, krevetes ir moliuskus. Puikiai tiks įvairios sriubos, sultiniai ir vaisiai, turintys daug vandens, pavyzdžiui, melionai ar arbūzai.

 

Liūtai įvertins valgį tada, kai gaus skanių sausainių, įmantrių miltinių kepinių, kurie gali būti ir riebesni, ir su nemažai sirupo.

 

Mergelės valgyti turėtų daug smulkių kruopų, košių. Gali būti, kad maistas nebus labai skanus, tačiau sveikata šiuo atveju svarbiau.

 

Svarstyklėms labai patrauklūs visi pyragai ir pyragėliai, ypač patiekti prabangiuose restoranuose ar bent gražiuose induose.

 

Skorpionai ir kiauliena tiesiog neatsiejami. Kepta, virta ar troškinta kiauliena šiems žmonėms pats skaniausias maistas.

 

Šaulių laisvam charakteriui labiausiai tinka vištiena arba triušiena – lengvas ir sveikas maistas, tinkantis kiekvienam.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ožiaragiams geriausiai tinka ropės, špinatai bei kopūstai. Šie žmonės dažnai būna vegetarai, gaminantys daug greitų salotų su actu.

 

Vandeniams patiks visi grūdai, pavyzdžiui, ryžių, kukurūzų, avižinė košė. Taip pat tinkami lengvi užkandžiai bei sriubos.

 

Žuvys, kaip ir sufleruoja ženklo pavadinimas, turėtų valgyti daug žuvies. Tai jų pagrindinis maistas, o žvejyba – atgaiva sielai.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Povilas

nesamone visiska.. nori dvasiskai turteti? Pamirsk gyvulinius riebalus ..

Svarstyyyyyyykleees

:D esu svarstykles, ir labai pataike – nes man labai patinka saldumynai! Taciau, manes visai nedomina prabanga :D pyragaitis, saldainis ir kt. visi vienodi ir skanus :D

Jautis

Gryna tiesa apie jaucius :)

visiska nesamone

Afrikos tautos neturejo tokiu zodiako zenklu, tai iskur tokia info?! Anomalija, ne kazka ne kazka….

Master

Nonsensas, negadinkite žmonėms sveikatos :D. Kiekvienas pats žino kas jam geriausiai tinka ;)

Skorpionas

Na jau, visai neatspėjo :(

Ed

Srsly? Skorpionai ir kiauliena? Neatsiejami? Nebesvaikit.. Esu vegetaras ir dar nebūdamas vegetaru nekenčiau kiaulienos, ko labiausiai, tai kiaulienos. Mėgau tik vištieną.

Paulina

as skorpionas taip pat ir kiaulienos o ypac troskintos…. geriau apsivemciau… nesamone

Aš skorpionas ir negaliu pakęst kiaulienos

gedas

bull shit, praktiskai nevalgau nieko saldaus, o jau, kad alpstu neva del prabangiu restoranu ar tai grazaus servizo isvis abloliuciai nusisneketa.

Taip pat skaitykite