Kuo buvote praeitame gyvenime

Senatvėje žmogaus kūnas tampa panašus į seną knygą: pavadinimas ant viršelio nusitrynė, puslapiai iširo, išplyšo, pasimetė. Tačiau jos turinys – sielos gyvenimas – išliko. Iki tam tikro laiko ji buvojo kitame pasaulyje. O kai ateis laikas, žinomas vien jos autoriui – Kūrėjui, knyga vėl pasirodo nauju, tobulesniu leidimu, pataisytu ir papildytu, t. y. – naujame kūne.

 

Prisiminkime Mocarto gyvenimą. Turėdamas 4 metus jis jau parašė koncertą fortepionui, grojo smuiku, visai nesimokęs šio meno. Ar galima manyti, kad didžiojo kompozitoriaus genialūs gabumai galėjo atsirasti pirmaisiais keturiais jo gyvenimo metais be išankstinio pasiruošimo ankstesniuose gyvenimuose? O čia pateikiama amerikiečių reainkarnacijos specialisto Tedo Endriuso metodika kaip tik ir padeda sužinoti, kuo kiekvienas iš mūsų buvo praeituose gyvenimuose, o tuo pačiu ir suprasti, kokiu būdu šie gyvenimai suformavo mus būtent tokius, kokie esame dabar.

 

Kad galima būtų pradėti naudoti biolokaciją atskleidžiant praeitus gyvenimus, iš pradžių reikia išsiaiškinti kelis nesudėtingus žmogaus energetikos aspektus. Kiekvienas žmogus sudaro ypatingą energosistemą. Jis spinduliuoja ir gaudo didžiulį kiekį spinduliavimų ir laukų. Tai ir šviesos, ir garso energija, elektra, magnetizmas, šilumos energija ir daugybė kitų energijos rūšių. Kur benueitumėte, visur jūs paliekate savo energijos pėdsakus. Ir kuo ilgiau kontaktuojate su aplinka, tuo stipriau ją veikia jūsų energetika.

 

Štai paprasčiausias pavyzdys, kuris gali padėti suprasti šį reiškinį. Prisiminkite vaikystę. Jūs pamenate, kokius jausmus jums kėlė jūsų tėvų kambarys? Pamenate, kaip skyrėsi tie jausmai nuo pojūčių, kuriuos patirdavote savo kambaryje ar brolių ir seserų kambariuose? Štai ir išeina, kad kiekvienas iš mūsų turi nuosavą unikalią energiją, darančią poveikį vietoms, kuriose gyvename, žmonėms, su kuriais susiduriame. Šis poveikis vyksta labai subtiliame, bet visiškai realiame lygmenyje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Praeitų gyvenimų atskleidimo teorija skelbia, kad mes paliekame pakankamai atpažįstamus energetinius pėdsakus laiko ir erdvės lygmenyse. Tirdami savo praeitus gyvenimus, mes naudojame savo organizmo vidinius resursus, kad aptiktume tuos pėdsakus, perskaitytume slaptą praeities metraštį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tedas Endriusas siūlo patį paprasčiausią prasiskverbimo į praeitį metodą – biolokaciją. Biolokacija vis dar apgaubta paslapties. Kai kurie mano, kad tai paprasčiausi nevalingi raumenų judesiai, kiti laikosi nuomonės, kad biolokacija turi išimtinai psichinę prigimtį.

 

Anksčiau šias vyteles darė iš medžio, dažniausiai iš lazdyno. Tačiau, tiesą sakant, tokį įrankį galima pasigaminti iš bet kokios rūšies medžio. Šie įrankiai yra jungiamoji grandis tarp mūsų intuicijos ir pasaulio. Pačios savaime biolokacijos priemonės neturi kokių nors specifinių savybių, jos tik padidina mūsų jautrumą. Štai kodėl kiekvienas žmogus, neturintis išankstinių nuostatų, gali išmokti biolokacijos meno.

 

Moksliškai biolokaciją priimta vadinti radiostezija (mūsų technokratiniame pasaulyje kažkodėl patikimesni atrodo terminai, skambantys “moksliškai”). Visa radiostezija susiveda į energijų spinduliavimo paieškas biolokaciniu metodu. Specialių priemonių pagalba galima nustatyti ir spinduliavimo parametrus. Be to, biolokacijos priemonės padeda mums išeiti į savo pasąmonės lygmenį, kur sugebame priimti subtiliuosius energetinius laukus, su kuriais susiduriame.

 

Seniai žinoma, kad žmogus nuolat sąveikauja su išorinėmis energijomis, ar tai būtų kitų žmonių energija, ar dangaus arba žemės energija. Dažniausiai jis nesuvokia šio tarpusavio poveikio ir niekaip jo nefiksuoja. Tačiau mūsų pasąmonė registruoja tuos, dažnai, vos apčiuopiamus, impulsus. O biolokacijos priemonės padeda aktyviau “bendrauti” su pasąmone. Jų pagalba mes pažadiname slypinčias mumyse didžias suvokimo galimybes.

 

Biolokacijos priemonės tampa tarsi mūsų pasąmonės tęsiniu. Jos susieja nervų sistemą ir pasąmoninį protą, veikiantį jos pagalba su energetiniais laukais, su kuriais mes sąveikaujame. Savo ruožtu nervų sistema siunčia elektros impulsus, kurie leidžia suveikti biolokacijos priemonėms.

 

Dabar apie rėmelio pasigaminimą. Pasidaryti jį nesudėtinga. Viską, ko tam reikia, galima surasti namuose. Pasiimkite paprasčiausią vielos gabalą ir sulenkite jį L raidės forma. Atsipjaukite mažosios rėmelio pusės dydžio kartono gabaliuką ir standžiai susukite į vamzdelį, kad jis pakankamai laisvai užsimautų ant rėmelio. Štai ir viskas. Laikykite jį rankoje, uždavinėkite klausimus ir stebėkite judesius. Dažniausiai posūkis nuo mūsų reiškia “ne”, o pasisukimas į mus – “taip”.

 

Praeito gyvenimo dienoraštis

 

Pirmiausiai išsiaiškinkite, kur gyvenote. Nusibraižykite skalę-liniuotę ir pažymėkite joje tūkstantmečius, šimtmečius, dešimtmečius. Paskui paprašykite rėmelio parodyti jūsų praeitos (ar dar ankstesnės) inkarnacijos laiką. Rėmelis pasisuks ir parodys atitinkamą skalės vietą. Dėl tikslumo paklauskite rėmelio, ar gyvenote būtent tuo laiku. Lygiai taip pat darykite, aiškindamasis savo gyvenamą vietą.

 

Vienas paprastesnių praeitų gyvenimų tyrimo būdų yra tas, kad reikia laikyti rėmelio galą virš pasaulio žemėlapio, kol jis nenurodys vietos, kur jūs tais laikais gyvenote. Kai lėtai slinksite rėmelį virš žemėlapio, rėmelio galas pats judės link taškų, susijusių su jūsų klausimu “Kur vyko mano praeitas gyvenimas, kuris daro įtaką dabartiniam mano gyvenimui”. Tik pasistenkite teisingai formuluoti klausimus.

 

Galite susikurti tam savas schemas. Pradėkite nuo kontinento, kuriame gyvenote, paieškos, tm galima naudoti bet kokį pasaulio žemėlapį. Paskui siaurinkite paieškų mastelį iki šalies, regiono ir t.t. Arba galima susidaryti diagramas su šalių sąrašu.

 

Jeigu norite rimtai tuo užsiimti, jums prireiks viso žemėlapių ir diagramų rinkinio. Toliau klausimų pagalba aiškinatės šio gyvenimo smulkmenas: ar buvote vyras, ar moteris, ar buvote turtingas, ar buvote vedęs, turėjote šeimą, ar turėjote vieną vaiką, du, tris? Užsidirbote pragyvenimui prekyba, o gal kuo kitu? Ar kas nors iš anos šeimos narių dalyvauja jūsų dabartiniame gyvenime? Ar jis dabar yra taip pat šeimos narys? Užduokite kiek galima daugiau klausimų ir stenkitės, kad jie būtų detalūs. Susirašykite atsakymus į “Praeito gyvenimo dienoraštį”. Atitinkamai pasitreniravęs, išmoksite atpažinti vietas, laiko periodus ir žmones iš savo praeities, kurie dalyvauja ir jūsų dabartyje. Ir tada galėsite pažvelgti į daugelį šio gyvenimo įvykių visiškai kitu kampu.

 

Štai keli praeitų gyvenimų tyrinėjimo pavyzdžiai, kuriuos pateikia Tedas Endriusas. Vienas pacientas, klestintis 40 metų vyriškis, skundėsi skausmais kakle ir pečiuose. Gydytojai diagnozavo osteochondrozę. Tačiau iš tikrųjų jie paprasčiausiai nesugebėjo nustatyti skausmų priežasties. Ir štai likimas suvedė šį žmogų su amerikiečių tyrinėtoju. Galiausiai paaiškėjo, kad praeitame gyvenime jis buvo neturtingas kinietis ir praėjusio šimtmečio pradžioje jam nukirto galvą. Dar labiau stebėtina tai, kad netrukus skausmus kaip ranka nuėmė.

 

Kitoje istorijoje figūruoja moteris, kentusi nepaaiškinamą baimę – ji bijojo gulėti ant nugaros, visada miegojo susirietusi į kamuoliuką ir netgi vaiką gimdė gulėdama ant šono. Praeitų gyvenimų tyrimas nuvedė ją į Italiją, į XVII amžių, kur jai nutiko siaubinga istorija. Karinių veiksmų metu ji – turtingo pirklio dukra – buvo sučiupta piktadarių, kurie merginą kankino, norėdami išgauti, kur tėvas laiko savo pinigus. Mergaitę prievartavo, o paskui žvėriškai nužudė. Pergyventą siaubą jos siela išsaugojo ir šiame gyvenime. Ir tik supratusi savo fobijų priežastį, moteris galėjo jų atsikratyti.

 

Аномальные новости ir Anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
I.P.

Visiskai nereikalinga tema

Svecias

Gal kas nors bandete dometi savo praeitu gyvenumu? Butu labai idomu, jei pasidalintumete gauta informacija. Cia turbut visiems idomu butu.

Brigita

Na jei tai tikrai tiesa tai as buvau varginga moteris is azijos ir gyvenau nuo 1710 iki 1780. Turejau vyra ir 4 vaikus taciau badaudavau. Miriau nuo senyvo amziaus. Sirgau kazkokia liga kuri dar ir dabar mane paveikia

Vikissss

O rimciau?

Nika

Esu atpasakojusi savo praeitą gyvenimą būdama 4metų. Atsimenu iki šiol. Eidavau link durų sakydama, kad mane kviečia vyras ir vaikai, bet nuėjusi prie durų nežinodavau ką daryti toliau. Kreipiausi į mamą, kad padėtų. Pradžioje nereagavo vėliau pasisodino ir pradėjo klausinėti. Pasakojau, kad esu tamsiaodė, pas mane ateina gyvūnai, juos girdinu. Kad šeima labai ilgisi ir dukros prašo sugrįžti.

cipcip

jei tai butu tiesa,visi mes jau tuos dalykus zinotume ir moketume issiaiskinti kas ir kaip,kuo buvome….bet esme tai smegenu plovimas:) SAVIITAIGA..itikini save tuom ko nera ir voliaaa..tu buvai karys,pirklys,suo,kate,vabalas…panasiai,kaip ir tikejimas buvo sugalvotas tam,kad suvaldyti minias zmoniu..:))

Up
Agne

Taip, bent jau rėmelio piešinys nepamaišytų tikrai.

burba

reikia pavyzdziu, lenteliu kaip daryti o is teksto tai sunku suprasti,? ar vaizdines medziagos?

Taip pat skaitykite