Kortų žaidimas kuris nuspėjo pasaulio ateitį

Steve Jackson (Styvas Džeksonas) – Amerikos žaidimų kūrėjas. Kelis metus dirbo stalo žaidimų kūrimo įmonėje „Metagaming Concepts“, prisidėjo kuriant tokius žaidimus kaip „Ogre“ ir „The Fantasy Trip“. Ankstyvais 1980-aisiais įkūrė savo bendrovę „Steve Jackson Games“ (SJ games). Jis sukūrė daugelį šios firmos žaidimų, tame tarpe „Car Wars“, „GURPS“, „Munchkin“ ir daugelį kitų.

 

Illuminati kortų žaidimas, sukurtas Steve Jackson Games žaislų kompanijos, pasirodė 1995-ais metais (pirmoji versija buvo išleista 1982 metais). Žaidimo esmė yra ta, kad Jūs valdote slaptą organizaciją ir sprendžiat pasaulio likimą. Bet ne tai svarbiausia. Įdomiausia yra tai, kad nors žaidimas buvo išleistas tik 1995 metais, jame pavaizduoti įvykiai įvyko jau po žaidimo pasirodymo prekyboje.

 

Illuminati žaidimo kortų interpretacija

 


Tikriausiai net nereikia komentuoti kokį įvykį simbolizuoja šios dvi kortos. Teisingai. 2001 m. rugsėjo 11 d. teroristinius išpuolius. Ar galėjo taip būti, jog Styvo Džeksono žaidime tiesiog atsitiktinai buvo pavaizduoti pasaulį sukrėtę įvykiai?

 


2001 metai. JAV krizės pradžia kuri 2008 metais sukėlė ir pasaulio ekonomikos krizė. Nepamirškime, kad kortos pasirodė 1995-ais metais.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Įkuriamas ligų kontrolės centras. 2006 metai – paukščių gripas. 2009 m. pasaulį aplėkė žinia, apie kiaulių gripo A/H1N1 epidemijos pradžią. 2011 metai – užkrėsti agurkai iš Ispanijos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Po 2011 m. kovo 11 d. įvykusio žemės drebėjimo, dėl sutrikusių technologinių procesų Fukušima-1 ir Fukušima-2 atominėse elektrinėse įvyko didžiausias radiacijos nuotėkis.

 


2008 metais JAV buvo patvirtintas iki to laiko negirdėtas biudžetas su 800 milijardų $ deficitu. 2009 m. balandžio mėnesį G20 grupė priėmė sprendimą įlieti į pasaulio ekonomiką 4,5 trilijono dolerių.

 


2011 m. birželio mėn. Masačusetso technologijos instituto mokslininkai sukūrė bevielį aparatą, kuris gali kontroliuoti smegenų veiklą. Mokslininkas Christianas Wentzas, darydamas bandymus su pelėmis, sukonstravo šalmą, kuris gali sukelti tam tikras smegenų reakcijas. Nukreipdamas spalvotas šviesas į tam tikras smegenų zonas, aparatas gali „išjungti“ ir „įjungti“ agresyvų arba seksualinį elgesį, pakeisti judesius. Pavyzdžiui, įrenginys gali priversti gyvūnus vaikščioti ratais.

 


Globalinio atšilimo pasekmė, anot milijardieriaus globalisto Ted Turner, yra žmonių skaičiaus augimas. Jis teigia, kad kasmet augantis žmonių skaičius alina planetą ir prisideda prie išmetamo CO2 kiekio. Todėl jo agituojamas sprendimas yra pasaulinė vieno vaiko politika kaip Kinijos Liaudies Respublikoje. Tokiu būdu būtų mažinama pasaulio populiacija.

 

Ar gali taip būti, jog šios kortos tai tik keistas sutapimas su šiuo metu vykstančiais dalykais pasaulyje? O, jeigu ne? Tada galime numatyti kokie įvykiai dar turėtų įvykti.

 


Vyriausybių bendradarbiavimas su nežemiška civilizacija.

 


Mesijo pasirodymas Žemėje.


 

Trečias pasaulinis karas.

 

O ką jūs gerbiamieji skaitytojai manote apie šį žaidimą? Sutapimas ar tiesa slypi kažkur anapus?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lora

patiko

jjjjjjj

kaip ir viskas suplanuota is anksto ir zinoma belieka tai ivikdyti ir negali butu joks sutapimas

deivis

nechujovai sakyciau o dar sako musu nieks nevaldo ir viskas dievo valioje tai jau tikrai

alfredas

Didziausi sutapimai tai degantys dvyniai bokstai ir pentagonas, o visa kita buvo galima nuspet. branduoline avarija zaidimo kurejas pavaizdavo galbut todel kad pasaulyje daug branduoliniu elektriniu, buvo cernobilio katastrofa…apie ligas taip pat: tais metais jau manau daugelis buvo girdejes apie Sadamo Huseino visokius cheminiu ir biologiniu ginklu bandymus, todel nera ko stebetis kad kortose buvo pavaizduotos ligos. ekonomika yra besikeiciantis dalykas, ji tai stipresne tai silpnesne, priklauso nuo daug dalyku, todel nera ko stebetis, kad buvo sugalvota korta apie deficitini biudzeta. Sis zaidimas galbut buvo sukurtas padedant kokiems nors financininkams, ekonomistams, kurie sudaro ivairias prognozes, o keletas dalyku buvo isgalvoti,… Skaityti daugiau »

Simona

Pasiskaitykite plačiau apie pačią Iliuminati organizaciją, kas nežino. Tada viskas dar aiškiau atrodys.

stu

Tikekite tuo ar ne, bet gyvenime atsitiktinumu nebuna…

žaidęs

žaidžiau šį, tik delux versiją. neužkabino visiškai.

lin

jo, isvis yra 330 kortu, bet skaiciuot reikia tikrai ne is tiek, nes yra iv. rusiu kortu, magijos, uzuociu ir dar belekiek…

Faustas

Šitame žaidime bendroje sumoje yra per 600 kortų. Ir va kokios 8 sutapo. Labai jau į atsitiktinumą panašu, nereik iškart varpaisskambint.

Migle

Geras! ;o

Taip pat skaitykite