Jauniausiai pasaulio mamai – penkeri!

Daug kas burnoja, kad vos keliolikmetės viena po kitos gimdo vaikus. Tačiau pasaulis yra matęs ir baisesnių dalykų. Istorija fiksuoja, jog jauniausiai pasaulio mamai tebuvo penkeri.

 

Lina Medina (g. 1933 m. rugsėjo 27 d., Peru) yra jauniausia žinoma motina medicinos istorijoje, pagimdžiusi būdama 5 metų, septynių mėnesių ir 21 dienos.

 

Ankstyva branda ir gimdymas

 

Penkiametė Lina Medina buvo savo tėvų atvesta į ligoninę dėl didėjančio pilvo. Iš pradžių manyta, kad ji turi auglį, bet daktarai nustatė, kad mergaitė yra septintame nėštumo mėnesyje. Daktaras Gerardas Lozada nuvežė Mediną į Peru sostinę Limą ir ten kiti specialistai patvirtino, kad penkiametė yra nėščia. Po pusantro mėnesio Linai Medinai buvo atliktas Cezario pjūvis ir ji pagimdė berniuką.

 

Šis atvejis buvo detaliai aprašytas medicininiame žurnale La Presse Médicale, kuriame taip pat buvo pateiktos papildomos detalės, pasak kurių mergaitė patyrė menarchę (pirmąsias mėnesines) būdama vos 8 mėnesių amžiaus, nors kitas straipsnis teigia, jog tai įvyko jai esant dvejų su puse metų. Taip pat neįprastai anksti išsivystė Linos Medinos krūtys ir subrendo jos kaulai. Toks ekstremaliai ankstyvas brendimas yra labai retas, bet nėra neregėtas.

 

Sūnus

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Medinos sūnus gimimo metu svėrė 2,7 kg. Mergaitės daktaro garbei, kūdikiui buvo duotas Gerardo vardas. Gerardas užaugo manydamas, kad Lina Medina yra jo sesuo, bet būdamas 10 metų sužinojo tiesą. Nors Gerardas augo sveikas, būdamas 40 metų jis mirė dėl kaulų čiulpų ligos.

 

Vėlesnis gyvenimas

 

Medina niekada neatskleidė, kas yra jos sūnaus tėvas ir nepapasakojo savo pastojimo aplinkybių. Dėl įtarimo išprievartavimu, buvo suimtas Medinos tėvas, bet vėliau jį paleido dėl įrodymų stokos.

 

Būdama jauna suaugusioji, Medina dirbo sekretore Gerardo Lozados klinikoje Limoje. Nėščią Mediną globojęs Daktaras Lozada suteikė jai išsilavinimą ir padėjo jos sūnui mokyklos reikaluose.

 

Anomalija.lt ir Wikipedia inf.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ji

Mėnesinės taip anksti? Jau tada tėveliai susirūpint turėjo, o ne tada, kai pilvas toks… Na čia baisu, kaip vaikui gyvent paskui?

zuzu

garantuotai tevo darbas,ir tos ankstyvos menesines-tai ko gero kraujavo po isprievartavimo.Urodai,kaip sventa zeme tokius nesioja!

erika

Keista bet gerai kad gime sveikas .

Raminta

mums biologijos mokytoja apie ją per pamoka užsiminė, tai nutariau daugiau informacijos paieškot.

Nu žiauru tiesiog…

negeriau:D

Bet tai neaisku ar tevas ja prievartavo…

linda

ne kitaip,kaip tevo darbeliai!Jei mergaite buvo tvirkinama ir prievartaujama nuo kudikystes tai irgi galejo buti tokio labai ankstyvo brendimo priezastimi……saudyt tokius :((

Atsakovas

Hm. Jei visos taip gimdytu..

Taip pat skaitykite