Anomalija.lt portalo naujienos

Portalas Anomalija.lt nestovi vietoje, o mažais žingsneliais juda į priekį. Nors savo veiklą Anomalija.lt pradėjo prieš 5 mėnesius*, tačiau to užteko, kad mus aplankytu net 100,000 lankytojų! Sulaukėme daugiau nei 1000 komentarų ir patalpinome daugiau nei 400 straipsnių bei naujienų. Taip pat norėtumėme Jums pristatyti kelias portalo naujovės.

 

Turbūt dauguma Jūsų pastebėjo, jog portalas Anomalija.lt nuo šiol yra pilnai integruotas ir į socialinį tinklapį Facebook:

 

– Atsirado “Patinka” mygtukas, kurio dėka galite įvertinti Jums patinkančius straipsnius arba naujienas. Paspausdami “Patinka” mygtuką taip pat padėsite mums sužinoti kokia tematika labiausiai Jus domina.

 

– Nuo šiol, komentuoti mūsų publikuojamas naujienas, tinklaraščio įrašus ir straipsnius galima ir per savo Facebook paskyrą. Tokiu būdu galėsite susirasti naujų bendraminčių bei padiskutuoti apie tam tikrą temą su savo draugais. Taip pat komentuodami su savo Facebook paskyrą, informuosite savo draugus apie Jus dominančią tematiką.

 

Nuoširdžiai kviečiame visus anomaliu įvykių, naujienų ir straipsnių sekėjus prisijungti prie mūsų oficialios Facebook grupės:

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jums tai tik tik vienas paspaudimas, o mums tai didžiulis įvertinimas ir pripažinimas.

 

AČIŪ, kad esate kartu!

 

Anomalija.lt

 

* – Nors oficiali domeno Anomalija.lt registracijos data laikoma 2011 m., sausio 3 dieną, tačiau portalas tapo pasiekiamas tik 2011 metų kovos mėnesį.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rola

Labai idomus portalas! Ir atradau as ji visai atsitiktinai, skaitau alfa.lt naujiena, galvoju kazkas cia netaip, per daug jau idomi naujiena, ziuriu i saltini, anomalija.lt, galvoju reikia uzeiti, tai vat nuo tos dienos uzeinu cia kasdien :D

sssss

Geras gan tinklapis.Kol drauge neparode tai nezinojau, kad toks yra.Yra daug idomiu straipsiu ,:)

Saule

Visai nesenai atradau sita puslapiuka taciau jis man labai patiko! Dzidziausios sekmes!

Benamis

Naudok Opera arba Firefox ir viska matysi… Pamirsk is viso, kad toks IE egzistuoja

Raimis

As naudoju IE8, bet pas mane ten kur turetu buti facebook komentarai nieko nerodo ;/ kdl?

Villy

Linkiu sekmes! ;) Anomalija dabar man kaip koks facebookas, kiekviena diena po kelis kart uzeinu :D

Migle

Tai jums aciu! Tikrai tik vienas toks rimtas lt portalas kuris raso apie idomius protu nesuvokiamus dalykus… aisku neskaitant paaugliu blogu ;D Beje, zadejote, kad dar rengsite ivairius konkursus :) Kada paskelbsite apie nauja?

Taip pat skaitykite