Vyras vos nenusipjovė sau galvos su grandininiu pjūklu

Vyras papasakojo, kai su grandininiu pjūklu vos nenusipjovė sau galvos. Dar trys minutės ir 21 metų Tomas Connelly būtų mirtinai nukraujavęs, kai ašmenys perpjovė jo kaklą. Buvo perpjautos beveik visos kraujagyslės ir tik 1 mm pritrūko, kad būtų perpjauta miego arterija.

 

38 cm randas medžių priežiūros specialisto kakle jam dabar primena, kaip jam pasisekė, kad liko gyvas.

 

Tomo gyvybę išgelbėjo greiti jo bendradarbių veiksmai ir medikai iš skubios pagalbos „Magpas“ – jie žaizdos tvarstymui panaudojo naują priemonę, naudojamą kareiviams, sužalotiems Afganistane, kuri pagreitina kraujo krešėjimą.

 

Nelaimingas atsitikimas įvyko, kai Tomas, Robas Nixonas ir du kiti kolegos kirto kaštoną. Tomas buvo medyje, kai nuslydo jo kaustytas batas, ir jis tiesiog užkrito ant pjūklo.

 

Jis sakė: „Aš tabalavau ore ir mačiau, kaip kraujas laša nuo mano rankos. Mane ištiko šokas. Robas pasakojo, kad aš ranka spaudžiau gerklę ir laikiau galvą. Vėliau aš supratau, kad beveik nusipjoviau ją.“

 

Tomas neteko beveik 3 l kraujo. Jis buvo skubiai nuskraidintas į ligoninę Kembridže. Kitą dieną pervežtas Karališkąją Nacionalinę ortopedinę ligoninę Stanmore, kur jam buvo atlikta nervo transplantacija.

 

Tomo viršininkas Brianas Dowas sakė: „Jam nepaprastai pasisekė. Dar kelios sekundės, ir jis būtų miręs.“

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jimas

LOL

omcikas

va ka vadinu tikru stebuklu… tik ne visi ta supranta…

Nesvarbu

Joks cia stebuklas tiesiog pasiseke jam kad laiku suskubejo i pagalba

Taip pat skaitykite