Verkiančio vaiko prakeiksmas

cryingboyĮvykiai kurie sukrėtė Jungtinė Karalystė nuo vasaros iki 1985 metų rudens dar ilgai nebus užmiršti. Po nesusijusių gaisrų, kurie užsiplieskė privačiuose namuose, nustatyta, kad kiekvienoje patalpoje, kurioje kilo gaisras, rado viena ir tą patį nesudegusį daiktą – paveikslo kopija, kuriame buvo nupieštas verkiantis mažas berniukas.

 

1985-siais metais populiarus Britanijos laikraštis “The Sun” išspausdino šiurpą kėlusį straipsnį apie ši, tariamai prakeiktą paveikslą.

 

Po straipsnio pasirodymo, Didžiojoje Britanijoje tik daugėjo istorijų su tragiškomis pasekmėmis. Daugybė žmoniu, kurie savo namuose buvo pasikabinę ispanų dailininko Gionanni Bragolin paveikslo reprodukciją sulaukdavo gaisro. Kai kurie pasakojo, kad po paveikslo atsiradimo, vaikai ėmė save žaloti taip pat mirdavo artimieji.

 

Kaip vėliau paaiškėjo skirtingų paveikslo variantų vaizduojančių verkiantį berniuką ir jų kopijų buvo parduota daugiau nei 50 000.

 

Doros Mann namas sudegė praėjus šešiems mėnesiams po to, kai nusipirko “Verkiančio vaiko” paveikslą. Moteris turėjo per 100 įvairių paveikslų. Visi jie sudegė, išskyrus viena.

 

Paslaptingus gaisrus malšinę gaisrininkai teigė, kad liepsnos šaltiniai buvo neužgesintos nuorūkos ar netvarkingos elektros instaliacijos, bet buvo ir daug atveju kai gaisro šaltinio nustatyti nepavyko.

 

Paklausti, kodėl viskas sudegdavo kai tuo tarpu verkiančio vaiko paveikslai net neapsvildavo, gaisrininkai atsisakydavo reikšti savo nuomonę.

 

O Jūs, ar išdrįstumėte savo namuose pakabinti ši tariamai prakeiktą paveikslą?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ponas bananas

OPA…nusipirkau.Oi… biški šiurpas krečia.

Ponas bananas

Radau kur pirkti. Tiesiog vaizduose susiraskite.

Rolka

Gana nemalonus paveikslas- berniuko israiskoje greiciau nuozmi, sadistiska piktdziuga nei liudesys. Greiciau suagusio zmogaus israiska. Paveikslo seseliai, galvos pakreipimo kampas, skruostai, lupos sukuria labai negatyvia atmosfera. Net nzn kur toks paveikslas tiktu kabeti…

Dzukiukas

Mano šeima prieš 5 metus nupirko Verkiančio berniuko paveikslą o kaip skaičiau apie ji sako kad jis irgi prakeiktas o man nuo pradžių kėlė nerimą ir viena nakti toks garsas kad kažkas sprogo bet ne taip garsiai pasižiūrėjom paveikslą o jis buvo nukritęs bet kaip tėvams paskaiciau ir jie sudegino ji.

Baimė

Musu namuose tik vienas paveikslas. Jo atvaizdas obuolys…

Siaubo angelas

Obuoliai obuoliukai… xD

Aiste

Mums atidave tecio teta paveiksla, jis yra bespalvis ir yra kitoks berniukas, tetciui nepatiko kad jis verkia tai sake man nudazyti kad jis sypsotusies, nupiesiau. Tetis paskaite apie ji, dabar as paskaiciau, papasakojau mamai apie ji, tai mama ta paveiksla ismete i siuksline…ziauru…

erna

Kazkoks kraupus paveikslas, net jei nezinoviau kad prakeiktas nepirkciau…

100 metų

Gal žinote kur galima kopiją nusipirkti?

Noriu

Yra kedainiuose

Neringa

Aš turiu kopiją

NERIJUS

as turiu ta paveiksla

Giedrė

Turim namie keturis to autoriaus paveikslus.

Taip pat skaitykite