Vaistažolių Horoskopas Zodiako Ženklams

AVINAS (nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21 d.)
Gimusieji po Avino ženklu iš prigimties yra labai talentingi ir protingi. Jie pilni idėjų, daugelis iš jų pasiekia įspūdingų rezultatų. šio ženklo žmonėms tereikia išlaikyti gerą nuotaiką ir jaunatvišką įkarštį. ši vasara jiems ypač dėkinga, nes Baltasis Mėnulis keliauja per Avino ženklą. Juos stiprins arbatos su gudobele, dilgėlėmis, erškėtrožėmis, raugerškiu, agrastais ir šaltekšniais.

 

JAUTIS (nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22 d.)
Gimusieji po Jaučio ženklu praktiški ir darbštūs, ištvermingi ir valingi. Kuo ryžtingiau imatės atsakingų darbų – tuo daugiau jėgų įgaunate, tuo stipresnis jaučiatės. Venera jus apdovanojo švelnumu, gerumu ir sugebėjimu vertinti grožį. Todėl ir augalai, stiprinantys šio ženklo žmones yra ne tik naudingi, bet ir labai gražūs. Tai šalavijas, kraujažolė, ankstyvasis šalpusnis, lauras, mėta, na ir svarbiausias
Jaučio ženklui skirtas augalas – raudonasis dobilas (tai magiškas Veneros augalas).

 

DVYNIAI (nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22 d.)
Gimusieji po Dvynių ženklu greitai susiorientuoja aplinkoje ir situacijoje, turi stiprią intuiciją. Tai ambicingi, išradingi ir žavingi žmonės. Yra labai imlūs ir sugeba išnaudoti visas situacijas savo naudai. Jiems iš prigimties duotas gebėjimas lengvai bendrauti ir užmegzti ryšius. šio ženklo žmones stiprina preparatai su pilkuoju saldymedžiu, su takažole, su aitriuoju šiloku, su saldymedžio šaknimi, su abrikosais, su vynuogėmis, su morkomis, su daržine žliūge, su petražole ir valerijonu.

 

VĖŽYS (nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24 d.)
Gimusieji vasarą, po Vėžio ženklu, stebina pasaulį savo užsispyrimu, pasitikėjimu savimi ir ryžtingumu eiti be jokio atokvėpio link pagrindinio savo tikslo. Jūsų prigimtinio žavesio magija ir įgimtos lyderio savybės leidžia jums būti pranašesniam už kitus. Jūs tai žinote, tik ne visada atvirai visiems rodote. Jus stiprins bet koks augalas, augantis Lietuvoje arba Indijoje.

 

LIŪTAS (nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24 d.)
Gimusieji po Liūto ženklu savo įžvalgumu ir turtinga vaizduote sugeba greitai pagauti minties ar situacijos esmę. Jei tik jie nenuskęsta nepasitenkinime kasdienybės darbais, jei tik nesproginėja nuo mažiausios kritikos ir nuolat ugdo savo kantrybę – tada jiems lengvai ir paprastai sekasi realizuoti savas idėjas. Liūtams tinka visi vitaminai, stiprinantys nervus, širdį ir visą širdies sritį. Jiems tinka viskas, kas kvepia citrusiniais vaisiais ir žydi geltona ir oranžine spalva, ypač medetkos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

MERGELĖ (nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24 d.)
Gimusieji po Mergelės ženklu – tai labai kūrybingos natūros, apdovanotos aukštu intelektu ir puikia intuicija. šio ženklo žmonės neįtikėtinai imlūs, talentingi, moka greitai prisitaikyti prie aplinkybių ir įžvelgti patogias galimybes. Kas jau kas, bet Mergelės moka ir visą gyvenimą mokosi gyventi sveikai, jaustis žvaliai ir atrodyti jaunatviškai. į savo tvarkingas lentynėles šio ženklo žmonės gali įsidėti vitaminų ar vaistažolių rinkinukų su vaistine ramunėle, krapais, apskritalape saulašare. Ir dar vertėtų nepamiršti arbatmedžio ir juozažolės aromatų.

 

SVARSTYKLĖS (nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24 d.)
Kai gimusiems po Svarstyklių ženklu pasiseka susikoncentruoti ir išsivaduoti iš savo jausmingumų, tuomet pasaulis mato labai įvairiapusišką ir kūrybingą žmogų. Jūs puikiai mokate išreikšti savas mintis, būti labai įdomiu pašnekovu ir dažniausiai sugebate išlaikyti savo požiūrį. Tačiau, kaip niekas kitas, labai lengvai pasiduodate nuoboduliui, amžinoms abejonėms ir nuotaikų kaitoms. štai tuomet ir gelbės jus vaistinė taukė, paprastoji trūkažolė, vaistinis šalavijas, smiltyninis šlamutis , pilkasis saldymedis , vanilė, apynys ir vynuogės.

 

SKORPIONAS (nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23 d.)
Skorpionai greitai susiorientuoja, jautriai sureaguoja ir ryžtingai veikia. Jei kas pasipainioja po kojomis, tam vargas… Tačiau įgriuvę į kasdieninio gyvenimo rutiną, pasiduoda nuoboduliui ir nusivylimui. Tuomet nuliūdusiam Skorpionui pagelbės muskato riešutas, vanilė, citrusiniai vaisiai.

 

ŠAULYS (nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)
Atviri, sąžiningi, energingi ir pernelyg jausmingi – tai gimusieji po šaulio ženklu. Jie iš prigimties optimistai, filosofiškai žiūri į gyvenimą. Ypač daug energijos gauna tuomet, kai prisikapsto iki problemos esmės. O kol vargsta ir kapstosi, jiems puikiai gelbsti gvazdikėliai, bergamotė, mairūnas, rozmarinas, muskato riešutas, tropiniai vaisiai ir jūros gėrybės.

 

OŽIARAGIS (nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21 d.)
Ožiaragiai ramūs, apdairūs, bet tai jiems netrukdo daryti ryžtingus sprendimus pačiu tinkamiausiu laiku. Jie – ramūs, bet nenusiminę, gana įžvalgūs kiekvienoje situacijoje, todėl ir sugeba pačiupti naudą. O naudinga jiems ne bet kas, o rugiagėlės, cinamonas, juodosios aguonos, eukaliptas, šalavijas ir medžio samanų kvapas. Prie viso šito dar galima pridėti: mėlyną šalčio spalvą – tai Ožiaragių atgaiva.

 

VANDENIS (nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20 d.)
Gimusieji po Vandenio ženklu turi išskirtinį išradingumą, originalų požiūrį absoliučiai į viską, o siekia vieno paprasto dalyko – stabilumo.
Tačiau gyvenimo pamokos vis moko: kantrumo, ištvermės, atsakingumo. Jiems taip reikia tvirto pagrindo. Na, gal pagrindo ir nesuteiks, bet tvirtumo – labai tikėtina: žirniai, pupos ir žirneliai, petražolė, apynys, anyžius. Na, ir dar: kvapnioji kananga, pušies ir levandos aromatai.

 

ŽUVYS (nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)
Gimusieji po žuvų ženklu ryškūs, lengvai prisitaikantys, turi tur-tingą vaizduotę ir labai lengvai sugeba bendrauti. Jie niekuomet nepraleidžia progos pasinaudoti sava dalykine uosle ir kūrybingu mąstymu, tačiau disciplinos jiems dažnai pritrūksta. Tai gal pagelbės vėdrynas ar pelynas. Jiems tinka ir kininė šizandra, ir citrusiniai vaisiai – ambros, rožės ir bergamotės kvapas – atveria išradingumą, išdidumą ir dosnumą.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
LMT

Gal yodel as taip megstu mandarinus

Taip pat skaitykite