Trys ateivių erdvėlaiviai skrenda link Žemės!

Link Žemės skrenda 3 milžiniški ateivių erdvėlaiviai. Didžiausio erdvėlaivio skersmuo siekia net 320 kilometrų! SETI (nežemiško intelekto paieškos projektas) programos ekspertas John Malley prasitarė, kad mokslininkai jau informavo JAV vyriausybė apie artėjančią grėsmę. SETI nariai teigia, jog tai tikrai negali būti jokie natūralūs dangaus kūnai. Šie objektai kažkieno sukurti.

 

Mokslininkai apskaičiavo, jog jeigu ateivių erdvėlaiviai nekeis greičio tai Žemę pasieks 2012 metais, gruodžio mėnesį. Taip pat juos galės stebėti kiekvienas norintysis su optiniais teleskopais, kai erdvėlaiviai pasieks Marso orbitą.

 

Kol kas į šiuos erdvėlaivius galima pažiūrėti sky-map.org svetainėje. Objektų koordinatės:

 

19 25 12 -89 46 03 – Didžiausias erdvėlaivs
16 19 35 -88 43 10 – Cilindro formos erdvėlaivis
02 26 39 -89 43 13 – Apskritimo formos erdvėlaivis

 

Jeigu SETI programos nariai neklysta, 2012 metų pabaigoje, Žemės gyventojai sulauks iki šiol nematytų svečių. Reikia tik tikėtis, jog jie bus draugiškai nusiteikę.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
52 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
balsas

2017 gal persigalvojo :D

negerai

jau 2016,alio kur tie ateiviai,matyt praskrido pro sali :)

2016

veluoja…

babah

Visu pirma man tokios jusu nesamones nepatinka nes jauciu pats toi pasirodysiu ir atsimsiu savo laiva jai dar karta mane provokuosite tai bus blogai sis laivas skirtas man ir yra is zemeas sukurtas tdl laukiu jo savo apsaugis nuo zmoniu gero dieno ;)

elinela

ateiviu yra bet sis sraipnis visiska nesamone…

Mindexxxxl

kur tie laivai blin jau vasaros pabaiga ir jau 2013

egidijus

gal mus priims neikes ciabevergauti

gražka

Ir kurgi jie

orūno

jie? jau buvo atskride prie musu saules pasikraut generatorius big erdvelaiviu..youtube paieskokit (nematomas su sukuriu)

Xma

Įdomu kas tai sugalvojo, būt gerai kad būt tiesa..

Taip pat skaitykite