Šeichas savo vardą matys net iš kosmoso!

Šeichas Hamad Bin Hamdan Al Nahyan iš Jungtinių Arabų Emyratų tikrai mėgsta didelius dalykus.

 

1990 metais Jungtinių Arabų Emyratų turtuolis nusprendė užsisakyti gigantišką sunkvežimį pikapą. Jo norimas modelis gamintas pagal šeštojo dešimtmečio „Dodge Power Wagon“ – vienintelė esminė modifikacija buvo ta, kad mašina buvo net 64 kartus didesnė už originalą. Gigantas sveria maždaug 50 tonų ir manoma, jog tai yra didžiausias automobilis ir sunkvežimis pasaulyje. Jis yra toks didelis, jog viduje telpa keturi dideli miegamieji su oro kondicionieriais, gyvenamieji ir vonios kambariai. Pikapo priekaboje yra pasivaikščiojimams skirta terasa.


 

Nors automobilis akivaizdžiai neskirtas įprastiniams keliams, jo 300AG „General Motors“ gamybos dyzelinio variklio pakanka transporto priemonei pervežti iš vienos vietos į kitą.

 

Praėjusiame dešimtmetyje pagaminęs didžiausią pasaulyje pikapą, visai neseniai jis sumanė pasižymėti taip, kad apie jį šnekėtų net kosmonautai. Taigi, pasamdė grupelę vyrų, kad šie smėlynuose iškastų užrašą HAMAD, kuris būtų matomas net iš kosmoso.

 

Raidės išilgai sudaro daugiau nei 3 kilometrus, o jų aukštis siekia net apie kilometrą! Užrašas yra toks didelis, kad H, A ir dalis M raidės netgi tapo savotiška vandentiekio sistema.

 

 

63 metų milijardierius yra Abu Dabį valdančios šeimos narys, o taip pat naftos magnatas. Jo turtas vertinamas 56 milijardais litų. Šeichas Hamad Bin Hamdan Al Nahyan turi per 200 automobilių savo garaže, o tiksliau – piramidėje, kuri buvo pastatyta pagal jo užsakymą.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
haha

na cia tai geras ka jis matys is oro ‘ha mad”

aaa

Kaip sakoma automobilio dydis yra atvirkščiai proporcingas žmogaus protui, na arba kartais (vyrų atveju) – jų daikčiuko ilgiui.

Rokas

Kam jam zmonem kaska gero daryti jej zmones del jo nieko nedare… O gal vistiek kaska dare gi mes jo nepazystam… Man netrugdo kad jis daro tokiu dalykus man net patinka kai arabai daro visokius tokius dalykus.

Minde

Pinigai susuka prota… Pavyzdziu daug… Pradekim nuo Britney ir baikim Amy Winehouse…

Vidas

Zmogus neturi kur pinigu deti… Geriau jau pasauliui ka nors gero padarytu, nei tokiomis nesamonemis uzsiiminetu

Taip pat skaitykite